Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No Infamous prezentuje się wyśmienicie, zarówno graficznie jak i przede wszystkim gameplayowo. Ten szyderczy uśmiech gdy zaczyna spadać. :D

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Generalnie przypomniał mi się post mazzeo z przed 2 dni i czemu redaktorzy oraz gracze nie skarżą się na analogi, z których miała się ścierać gumka?

:teehee:

Opublikowano

Wiadomo , że dzięki PS3 i X360 bardzo się poprawiło z FPS-ami na konsolach. Nigdy jeszcze nie było "tak blisko". Pisać jednak , że ten gatunek na konsolach ośmieszył tego typu gry na PC-ta to elementarny brak multiplatformowej wiedzy. 

No wychodzi na to ze ośmieszył . jak masz taka muliplatformowa wiedze prosze zarzuc dokładna lista  tylko NIE ZAPOMNIJ o średniej ocen:> wtedy wrócimy do poprzednich generacji i zobaczymy czy nie jest śmiesznie

W singlu najpierw zagraj w trylogię Stalkera. Jak przejdziesz, to napisz znowu. Pomyślimy dalej. 

70-80 na metarcitics pomysł dobry wykonanie zawiodło, bugfest momentami. A jeszcze ciekawsze było anulowanie stalkera 2 " pc nie jest dobrym miejscem dla singleplayerowych opartych na fabule grach nie bedzie wersji konsolowej nie bedzie wydawcy"

Nie masz kompletnie multiplatformowej wiedzy. Ja mam pierwszy podawać listę ? Ty wydałeś sądy. To udowodnij to teraz nim się sam ośmieszysz. Chociaż chyba już za późno. Podajesz ocenę z metacritic jako dowód tego , że rynek FPS-ów na PC padł ? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Napiszę tylko tyle , że gdyby Stalker to była posmarowana gra wielkiej firmy to by chyba dostała 11/10. No ale dla ciebie Killzone czy Resistance to lepsza gra w singlu niż Stalker. Beka . Casuale niszczą rynek. Omg. A później jeszcze płaczą , że singiel w FPS-ach umiera xD  Było mówić od razu , że chcesz pogadać o ocenach na jakimś metacritic a nie o grach. Ja pierniczę xD Przecież teraz nie trollujemy o nowym Killzonie. Kończę, nie mam już czasu pisać, pa Władzia, znowu ci nie wyszło ; d 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

"Hideo Baba: Namco in very early phases of Tales for PS4, no plans for Xbox titles "

ups  :woot: 

ja tam babom nie wierze.

Opublikowano

No Infamous prezentuje się wyśmienicie, zarówno graficznie jak i przede wszystkim gameplayowo. Ten szyderczy uśmiech gdy zaczyna spadać. :D

Zgadzam sie, wyglada super pod kazdym wzgledem.

Karma Bomb na koncu <3

Opublikowano

oby tylko była możliwosc omijania animacji bo za 50 razem to mzoe byc nieciekawie.

Opublikowano

pomysł dobry wykonanie zawiodło, bugfest momentami.

Ja tam nie narzekałem ale jak już komuś coś przeszkadza to radzę ściągnąć STALKER Complete z ModDB i cieszyć się tą grą na maxa:

http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009

Co się tyczy tej mega śmiesznej tabelki to widzę, że ktoś pomija choćby tak genialną grę jaką jest Shogun 2. Za strategiami poza Warcraftem i C&C Generals nie przepadam ale przy tej grze tracę nieraz całe dnie i mam syndrom "a jeszcze jedna tura". No ale spoko ty tu jesteś mega ekspertem od piecyków :rofl2:

Opublikowano

oby tylko była możliwosc omijania animacji bo za 50 razem to mzoe byc nieciekawie.

Pewnie będą inne finishery, więc nie powinno się nudzić, chyba, że ktoś będzie używał jednego.

Opublikowano
Napiszę tylko tyle , że gdyby Stalker to była posmarowana gra wielkiej firmy to by chyba dostała 11/10. No ale dla ciebie Killzone czy Resistance to lepsza gra w singlu niż Stalker. Beka .Casuale niszczą rynek. Omg.

Oj chciałbym zobaczyć stalkera robionego za taki sam budżet jak np. KZ  :greeting: 

Opublikowano

o której ma być ten event sony? jakaś transmisja będzie?

Opublikowano

70-80 na metarcitics pomysł dobry wykonanie zawiodło, bugfest momentami. A jeszcze ciekawsze było anulowanie stalkera 2 " pc nie jest dobrym miejscem dla singleplayerowych opartych na fabule grach nie bedzie wersji konsolowej nie bedzie wydawcy"

bugfest to był na początku po premierze. Ale co się dziwić. 

średnią nie ma co się przejmować.

Co zawiodło? Czy wykonanie? Raczej ciągle zmieniane plany przez właściciela, który w wieku 2x lat miał na końcie grubo powyżej 100mln$ za samych Kozaków( (pipi)a te bitwy, żadna gra się nie zblizyla do tego poziomu).

Przypomnijmy Stalker byl w produkcji 6 lat ponad. Mase contentu wycięto. Czemu? Niewiadomo. Ale dzieki wyciekającym alphą/betą scena naprawiła ten błąd :)

Co do stalkera 2 to raczej nie bylby problem z wydawcą. Poczytaj na necie o wlascicielu marki to może skumasz. Gość jest ciulem i tyle. Nagle po 2 latach przyszedl powiedzial (pipi)ć. I sobie poszedl. Pracownicy pracowali za stawki niewolnika a sam woził sie w ferrari ;]

Opublikowano

męczą mnie już blachowe wywody wycinka wysokiego człowieka.

Opublikowano

Mase contentu wycięto. Czemu? Niewiadomo.

Bo za długo robili. Tyle.

THQ w końcu przysłało własnego człowieka z zadaniem "weź ich za mordy i daj nam jak najszybciej gotową grę". Gość przyszedł i zrobił co miał zrobić, w tym wyrzucenie paru rzeczy, które mogą utrudniać/przedłużać pracę....

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Nie masz kompletnie multiplatformowej wiedzy. Ja mam pierwszy podawać listę ? Ty wydałeś sądy. To udowodnij to teraz nim się sam ośmieszysz. Chociaż chyba już za późno. Podajesz ocenę z metacritic jako dowód tego , że rynek FPS-ów na PC padł ? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Napiszę tylko tyle , że gdyby Stalker to była posmarowana gra wielkiej firmy to by chyba dostała 11/10. No ale dla ciebie Killzone czy Resistance to lepsza gra w singlu niż Stalker. Beka . Casuale niszczą rynek. Omg. A później jeszcze płaczą , że singiel w FPS-ach umiera xD  Było mówić od razu , że chcesz pogadać o ocenach na jakimś metacritic a nie o grach. Ja pierniczę xD Przecież teraz nie trollujemy o nowym Killzonie. Kończę, nie mam już czasu pisać, pa Władzia, znowu ci nie wyszło ; d 

Coś długi ten emotikon , śmiechem przykrywasz dyskomfort?  :XD

Sam chciałeś się bawić w listy. a średnia ocen mówi nam obiektywnie co z tego wyszło i jaki jest stan gatunku na platformie , bez zbędnego babrania się dyskusja o guścikach. Najbardziej casuale zniszczyli casuale rynek na pc , ooohhh jak zagrałbym w coś jak fear czy half life:>

okey widze dlaczego kluczysz , bo chcesz uciec od tej odpowiedzi 2 strony wcześniej:>

bugfest to był na początku po premierze. Ale co się dziwić. 

średnią nie ma co się przejmować.

Co zawiodło? Czy wykonanie? Raczej ciągle zmieniane plany przez właściciela, który w wieku 2x lat miał na końcie grubo powyżej 100mln$ za samych Kozaków( (pipi) te bitwy, żadna gra się nie zblizyla do tego poziomu).

Przypomnijmy Stalker byl w produkcji 6 lat ponad. Mase contentu wycięto. Czemu? Niewiadomo. Ale dzieki wyciekającym alphą/betą scena naprawiła ten błąd :)

Co do stalkera 2 to raczej nie bylby problem z wydawcą. Poczytaj na necie o wlascicielu marki to może skumasz. Gość jest ciulem i tyle. Nagle po 2 latach przyszedl powiedzial (pipi)ć. I sobie poszedl. Pracownicy pracowali za stawki niewolnika a sam woził sie w ferrari ;]

Nie ważne co zawiodło efekt jest taki ze wyszło trochę średnio , a blado w porównaniu z solidnością jakie oferowały fps  na pc wcześniej.

BTW tak właściciel był bucem, a zrobił ten krok po tym jak wydawcy zauważyli że (pipi)ają prowizore/szykuje się następny bugfest, a wersja konsolowa jest dla nich niewykonalna . Super sprawa z tymi fpsami na pc.... 10 lat wczesniej taka historia byłaby wyśmiana.

Opublikowano

w96mdgX.png

Opublikowano

Wiecie co jest zabawne a zarazem smutne?

Wyjdzie X1, Hamburgery beda sie nad konsola spuszczac bo telewizja bo skype bo bluray bo new generation bo reklamy w dashu informuja o promocji i X1 bedzie zbieral lepsze oceny niz PS4 jako konsola.

I co bedzie w nastepnej generacji?

Syf jaki serwuje nam X1 i poglebianie ogolnego Casual Gamingu.

Mowie wam, to jest ostatnia normalna generacja konsol.

Yoshida juz smutny ze odzew taki sobie co do PS4.

Opublikowano

ale zżynają od Sony... bosz

Opublikowano

On marudzi na pierwsze oceny gier, bo zainteresowanie PS4 w USA jest bardzo duże.

Dying Light ma być na jutrzejszej imprezie.

http://www.eurogamer.pl/articles/live-premiera-ps4-w-nowym-jorku

Wszystkie plotki i informacje wpisywane na bieżąco.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wyjdzie X1, Hamburgery beda sie nad konsola spuszczac bo telewizja bo skype bo bluray bo new generation bo reklamy w dashu informuja o promocji i X1 bedzie zbieral lepsze oceny niz PS4 jako konsola.

Dla mnie ostatnia normalna generacja to właśnie ta już odchodząca i to gdzieś tak do 2009/2010 roku kiedy to się zaczęły już te casualowe góvno, crapowate dlc za kupę kasy, odcinanie kuponów, przepustki sieciowe i wszystkie społecznościowe badziewia.

Opublikowano

Nie ważne co zawiodło efekt jest taki ze wyszło trochę średnio , a blado w porównaniu z solidnością jakie oferowały fps  na pc wcześniej.

BTW tak właściciel był bucem, a zrobił ten krok po tym jak wydawcy zauważyli że (pipi)ają prowizore/szykuje się następny bugfest, a wersja konsolowa jest dla nich niewykonalna . Super sprawa z tymi fpsami na pc.... 10 lat wczesniej taka historia byłaby wyśmiana.

robiąc tak ogromną grę w 40 osób rozwijąć autorski silnik nie da się uniknąć błędów.

spoko rób jednocześnie wersje na PC,PS3,Xbox w 40 osób. Co to za problem. 

Możesz to nazywać prowizorką ale Ci goście mieli pasję którą było widać w grach nie to co teraz.

Opublikowano

Sam chciałeś się bawić w listy. a średnia ocen mówi nam obiektywnie co z tego wyszło i jaki jest stan gatunku na platformie , 

Nom, wyszło jedynie , że jesteś, nie wiem nawet jak to nazwać nawet, który patrzy jedynie na posmarowane oceny obcych ludzi. Żal mi cie, w swej walce z blachami stałeś się nawet czymś gorszym niż tabelkowi masturbatorzy z benchmarków, używasz tego gnistwa nawet więcej. Omg, dla niego Bf3 jest lepszy w singlu niż większość FPS-ów bo ma wyższą ocenę na jakimś metacriticu xDDDDDD Bo ocena to ocena , nie ma co myśleć więcej xD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

to prawie takie smutne jak ty

Opublikowano

tu sie zgodze z zeratulem, gosc kupil w mango magiczna kule ;]

nic nie bedzie

na dzien dzisiejszy nic nie wiemy poza tym ze suteq ma kompa za 2tysie 4letniego, na ktorym gra w b4 na ultra.

Edytowane przez _Milan_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.