Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Radeon 2GB, dużo mi to mówi. No ale sam przyznajesz, że kupujesz sprzęt do pracy, masz tam 32 GB RAM czyli o jakieś 16-20 GB za dużo, i7 to też ekstrawagancja bardziej aniżeli potrzeba jak na razie. Pewnie jeszcze jakiś duży SSD i obudowa ze złota. No sorry, ale argument jest z du,py.

odpal 3ds max i wygładzanie z 32x to ci braknie tego 32gb ramu :]

Konkretnie, to Radeon 7800, 

Wystarczy, że zjadę do 100% nadpróbkowania i obniżę MSAA - gra działa wtedy bez zarzutów. Ale nie o to w tym wszystkim tutaj chodzi. BF i tak był zainstalowany z ciekawości. Ciekawe jak poradzi sobie z trzecim wieśkiem.

Będzie pan zadowolony. Supersampling taki jak w BF4 to nic innego jak bajer dla kogoś, kto komputerem może zasilić małą wioskę w Chinach.

iv1DfrXudcz4Q.png

ibUE1TisQl3eA.png

(duże zdjęcia, schowałem w spoiler)

Wiadomo, gra wygląda dzięki temu jeszcze ostrzej, ale ciachać dla tego połowę klatek? Nie warto.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

[...]

Jeszcze raz to napiszę: grałem w BF4 na ustawieniach High(czyli takie jak ma PS4), z lepszym AA niż na PS4 i w natywnym 1080p, ale w 30fps, a nie 60fps jak jest na PS4.

Może do betonów tym razem dobrze, no chyba, że lubią z siebie robić idiotów to spoko, nie wchodzę w drogę.

Ten twój screen z BF4, który tutaj wrzuciłeś wyglądał jak coś między wersją na PS3 a PS4 więc... no ;)

To najwyraźniej PS4 ma jakieś unikatowe ficzery i na PS4 są detale Ultra(zresztą chyba sam dev się wypowiadał, że dodali jakieś efekty, które są tylko na PS4), bo specjalnie przed wrzuceniem screena porównałem ze screenem z PS4 i na PS4 były żywsze kolory co było widać po trawie(u mnie wyglądała jak jakaś wyblakła).

Jak sutek podałby screen z opcji gry to byłaby niezła beka, chciałbym zobaczyć te HIGH w 1080p w 60 fps :D na GTS 450. 

Opublikowano

@władek

Eh dalej nie umiesz czytać więc przeczytaj mojego posta jeszcze raz, a jak nie zrozumiesz to jeszcze raz, aż do skutku.

Opublikowano

SS2>Bioshock>>>Bioshock 2>>>>>>>>>>>>>>>>>>> stolec komara >>>>>>> Bioshock Infinite

BioShock>SS2>BioShock: Infinite>BIoShock2>>>>>>>stolec komara>>>>>>>>>>>>Your opinion. 

Co ja pacze :blink:

Za walory artystyczne, design, postacie i krytykę polityczną.  

Opublikowano

Radeon 2GB, dużo mi to mówi. No ale sam przyznajesz, że kupujesz sprzęt do pracy, masz tam 32 GB RAM czyli o jakieś 16-20 GB za dużo, i7 to też ekstrawagancja bardziej aniżeli potrzeba jak na razie. Pewnie jeszcze jakiś duży SSD i obudowa ze złota. No sorry, ale argument jest z du,py.

odpal 3ds max i wygładzanie z 32x to ci braknie tego 32gb ramu :]

Konkretnie, to Radeon 7800, 

Wystarczy, że zjadę do 100% nadpróbkowania i obniżę MSAA - gra działa wtedy bez zarzutów. Ale nie o to w tym wszystkim tutaj chodzi. BF i tak był zainstalowany z ciekawości. Ciekawe jak poradzi sobie z trzecim wieśkiem.

Będzie pan zadowolony. Supersampling taki jak w BF4 to nic innego jak bajer dla kogoś, kto komputerem może zasilić małą wioskę w Chinach.

iv1DfrXudcz4Q.png

ibUE1TisQl3eA.png

(duże zdjęcia, schowałem w spoiler)

Wiadomo, gra wygląda dzięki temu jeszcze ostrzej, ale ciachać dla tego połowę klatek? Nie warto.

Na screenach i tak praktycznie nie widać różnicy - trzeba zobaczyć w ruchu. Uruchamiając BF4 wcale nie zakładałem, że wszystkie paski przesunę na max i będzie szło w 60 fpsach. Specyfikacjami PC przestałem sie interesować w dniu zakupu obecnego - do gier jest konsola.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Na screenach i tak praktycznie nie widać różnicy - trzeba zobaczyć w ruchu. Uruchamiając BF4 wcale nie zakładałem, że wszystkie paski przesunę na max i będzie szło w 60 fpsach. Specyfikacjami PC przestałem sie interesować w dniu zakupu obecnego - do gier jest konsola.

Tylko bądź dobry dla tego peceta i oszczędzaj go aby wytrwał 2-3 lata , uruchom wtedy jakiś konsolowy port i popatrz jaki będzie efekt.Serio.  Ten radeon jest mniej więcej tym co ps4. Gwarantuje szeroko otwarte oczy i ubaw . A Value proposition konsoli jeszcze bardzie wzrośnie.

Opublikowano

Specyfikacjami PC przestałem sie interesować w dniu zakupu obecnego - do gier jest konsola.

chu.j sie znasz, widać nie obyty w tym temacie jesteś.

PC>Konsole jeśli chodzi o gry.

I przestańcie pierdzielić o jakims ultra wygładzaniu przecież 720>1080p

Nie wiem co w was wstąpiło.

Ps.Nie wiem kto tu z Irlandii ale od 20 ego bedzie mozna pobawic sie Plejką w Dublinie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wiecie co jest zabawne a zarazem smutne?

Wyjdzie X1, Hamburgery beda sie nad konsola spuszczac bo telewizja bo skype bo bluray bo new generation bo reklamy w dashu informuja o promocji i X1 bedzie zbieral lepsze oceny niz PS4 jako konsola.

I co bedzie w nastepnej generacji?

Syf jaki serwuje nam X1 i poglebianie ogolnego Casual Gamingu.

Mowie wam, to jest ostatnia normalna generacja konsol.

Yoshida juz smutny ze odzew taki sobie co do PS4.

to prawie takie smutne jak ty

Nie obrazaj sie, Ty jestes w tej dobrej sytuacji bo kreca Cie reklamy w dashu i 720>1080p.

ok

Opublikowano

ZAGXNy5.gif

Qb4X4UJ.gif

Edytowane przez Observer

Opublikowano

No kto został na placu boju ?

Czyzby wojownicy Sony zawiedli w najwazniejszym momencie ?

3 godziny. to bedzie dluga noc.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No kto został na placu boju ?

Czyzby wojownicy Sony zawiedli w najwazniejszym momencie ?

3 godziny. to bedzie dluga noc.

nawet Shu radzi iść spać takim jak Ty

Opublikowano

Całkiem możliwe że się rozczaruję, ale jak będzie - zobaczymy. Nie liczę na 5 gier AAA.

Opublikowano

Ogladam sobie wlasnie jak Shu zacina na zywo w Knacka (stream prosto z jego PS4). Mesjasz to nie jest ale wyglada na takie 7/10. Przyzwoite calkiem. 

http://pl.twitch.tv/gameape2001

Edytowane przez Ins

Opublikowano

szkoda ze nie mozemy ogladac Mattricka grającego w kinect sports ;/

Opublikowano

Ten to pewnie nawet pada w rekach nigdy nie mial, a kamerke ma jedynie w telefonie.

Opublikowano

Ogladam sobie wlasnie jak Shu zacina na zywo w Knacka (stream prosto z jego PS4). Mesjasz to nie jest ale wyglada na takie 7/10. Przyzwoite calkiem. 

http://pl.twitch.tv/gameape2001

Gra jest poważnie fajna, ale ta muzyka od E3 mi tu nie pasuje.

Opublikowano

dobrym okresleniem jest
"przyjemna", chetnie bym sobie pogral, ale jak na gre za 250zł, to bym sie obrazil.

Opublikowano

Pelnej ceny nie jest to warte, ale tak za 50-80zl, lub jako gra w Plusie pasuje jak najbardziej ;)

Dobra ide spac. Mam nadzieje, ze jak wstane to okaze sie, ze ta hajpowana gierka to cos z tego:

- Crash

- ZOE3

- Colony Wars

- Omega Boost <3

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Figaro oglądasz stream czy dajesz siana jak wszyscy ?

Będzie jakiś czat forumkowy jak to było poprzednio ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Spać idę i nastawiam budzik, no chyba że naprawdę nie będzie mi się chciało spać. zobaczę po south parku ;p

biedny shu na tym streamie, powtarza poziom po raz 3124ty :P ale gra na hardzie

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jednorazowy bilet do kina to ok. 30 zł (seans trwa średnio 2h). Nowa gra to wydatek ok. 200 zł i ok. 8-15 h singla.

Jeśli dochodzi do tego dobry multi i/albo co-op jak np. w FPS'ach, bjatykach, wyścigach, ostatnich grach Rockstar, czy Naughty Dog, liczba ta wydłuża się co najmniej 2-krotnie. 

Na pewno 95%?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Już nie przesadzaj, z ostatnich 10 gier które kupiłem, z ręką na sercu mogę powiedzieć że podobała mi się jedna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.