Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

niektórzy jak game informer i giantbomb czekają z reckami bo chcą też multi ocenić, chwała im za to

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 803,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ten z Donem mistrz.

Opublikowano

A że samo Uncharted - dwójka to crap? Myślałem, że spadnę z krzesła. O ile oceny nie są już żadnym miernikiem (vide oceny Shadow Fall, gdzie gracze mają mega pozytywne opinie, szczególnie o multi), to przecież Uncharted 2 ma średnią 96, a Uncharted 3 - 92! To są złe gry? Nikt nic nie wie, czym będzie Uncharted na PS4, co to będzie, jak to będzie wyglądać, ale już znawcy oceniają, bredzą, że wtórne, że samograj, a (pipi) wiedzą. DNO!

Mnie tam najbardziej rozwalają XBoty nabijający się jakim to crapem jest ów seria, tudzież że umieszczana jest np. w Top ostatnich lat. Tzn. ja rozumiem że komuś ta seria może nie podchodzić, ale żeby nabijać się z rankingów gdzie średnia z ponad stu recenzji na (wg metacritic) wynosi +94% i myśleć że poza wąskim kółkiem wzajemnej adoracji zrobi to jakiekolwiek wrażenie? Ok...

Ja tam i tak czekam na U4 z uwagi na multi i co-op. Ponad 500 megabajtowy Patch 1.18, który wyszedł po latach od premiery U3 uczynił te grę niemal perfekcyjnym (a juz na pewno najbardziej zbalansowanym) shooterem tpp i mam nadzieję że podobne rozwiązania pojawia się także w multi U4. 

Opublikowano

konsola u naszych zgredków

ten soq jaki xbot 

Opublikowano

Grałem w cz. 2. Czy w GOW3 nadal nie opłaca się uzywać niczego poza obrzynem z krótkich broni? 

Po 1.18 w tym multi nareszcie pojawiły się wariacje broni;

- na małych mapach ludzie używają automatów jak M9 i AK47 albo karabinu FAL, ale co lepsi broni trudniejszych

- na większych poł atutomatu z małym celownikiem; G-Mal oraz snajperki, ale co ostrożniejsi nadal próbują automatów

- wszystkie bronie krótkie są w końcu użyteczne; pistolet, uzi, rewolwer, pół automatyczny pistolet

- strzelanie z biodra jest efektowne tylko w bliskim kontakcie, czyli tak jak powinno zawsze być

- najbardziej kamperskie miejsca na mapie zostały załatane/ zmienione

- nabardziej przesadzone "dopalacze" w postaci szybkich granatów zostały osłabione, zbyt kosztowne łatwiejsze do uzyskania

itp. itd.

Ach no i dodano za free wszystkie 12 map z dlc (w tym przerobione mapy z U2) oraz oddano graczom kompletnie nowa 13-tą. 2 lata po premierze. Tak dba się o klienta. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
Joey: Okay, so I read the reviews on Knack and I thought the critics were stupid and that they were paid off by Microsoft. In my heart of hearts, I thought it would be a good game. And then I played it. This isn’t the next-generation of gaming. How is this any different from a crappy game on the PS3? I waited hours for this. I embarrassed myself on the internet for this. What has my life come to?

http://www.p4rgaming.com/exclusive-interview-first-playstation-4-owner-joey-says-life-still-unfulfilled/

Opublikowano

Grałem w cz. 2. Czy w GOW3 nadal nie opłaca się uzywać niczego poza obrzynem z krótkich broni?

barney.gif

Ha!  :devil:

Opublikowano

Ha!  :devil:

Widzę że nie zrozumiałeś gifa, który odnosił się, że nie grałeś w Gearsy 3. Jak można napisać o jakimkolwiek tpsie że jest najbardziej zbalansowany, nie grajac w Gearsy 3?

Opublikowano

To jednak można?  :blink:  :blink:  :blink:

E: Z relacji znajomych grajacych w oba tytuły, ale to było rok temu. 

Opublikowano

Retro Lancer (<- w szegolnosci), Gnasher i obrzyn psuja balans w tej grze. Multi swietne i bardzo skillowe, ale balans ? Nie nie nie.

O U3 sie nie wypowiadam bo pogralem 5 minut w bete i rocket elbow mnie skutecznie zniechecilo.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No, ludzie mający PS3 i grający w Uncharted piszą że Gearsy są słabe. Niebywałe. I ogólnie mówisz o czymś że jest "naj" nie próbując nawet sam jak się gra w inną grę. Czemu mnie to nie dziwi.

Ciekaw jestem jak gra z perkami, o których sam wspomniałeś że ND musiało patchować ma być bardziej zbalansowana niż gra bez perków.

Retro Lancer (<- w szegolnosci), Gnasher i obrzyn psuja balans w tej grze. Multi swietne i bardzo skillowe, ale balans ? Nie nie nie.

Bardzo, bardzo dawno temu grałeś. Gnasher psuje balans, lol.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Kurczę, okazuje się teraz , że każde exowe multi na Sony jest legendarne. Zmarnowałem multiplayerowe życie. Lecę nadrabiać.

EDIT : Eeee, a dlaczego w tych legendarnych multi serwery puste ?

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Pierwsze slysze zeby byly puste.

Opublikowano

Bardzo, bardzo dawno temu grałeś. Gnasher psuje balans, lol.

No dobra, z tym gnasherem to poplynalem, nie loluj.

A grac gralem dawno. Musialem sie rozstac z geow 3 wraz z tym jak sie zorientowalem ze xbox to trup a ja uprawiam nekrogaming :( <bait engaged>. Oczywiscie patchowali i bylo znacznie lepiej, jednak przez okres poczatkowy to byla katastrofa, 3/4 ludzi latalo z OP Retro L a nooby ktore grac nie potrafily mialy kill switch w postaci Sawed off.

Mimo to jesli chodzi o multi TPP Gearsy 3 (bo 2 to byla lagerska padaka gdzie host byl krolem) moim zdaniem sa niekwestionowanym miSZCZem a Last of Us depcze po pietach.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Uncharted jedyna gra, w której strzelasz z karabinu do przeciwnika, a on podbiega jak gdyby nigdy nic i zabija Cię z pięści na hita. <OK>

A sorry, w GTA 5 jest to samo.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Uncharted jedyna gra, w której strzelasz z karabinu do przeciwnika, a on podbiega jak gdyby nigdy nic i zabija Cię z pięści na hita. <OK>

Ja bym powiedzial,ze to jedyna gra w ktorej jeden pro typ potrafi rozyebac cala druznyne.Kiedy czasami patrze na uncharted tv i niektore fragi to bania mala..

W tej grze widac wyraznie roznice miedzy nobem a oogarnietym graczem,dlatego w to nie gram;D

Opublikowano

Ja bym powiedzial,ze to jedyna gra w ktorej jeden pro typ potrafi rozyebac cala druznyne

Ta, jedyna. Tak to jest jak człowiek nie otwiera się na porządne xboxowe multiplayery

5:12 chociażby, takich akcji można robić na pęczki i sam nieraz wyrzynałem cały team w jednej akcji.

Opublikowano

Ja tak twierdzę, czy Ty tak ogółem? Cały czas piszem, chwalem, czasami nawet głośno zazdroszcze wam Girsów ale, nie - chwalę produkt A, więc muszę uważać konkurencję za badziew. 

Co do perków: Wybórów jest całkiem sporo;

Slot 1:

- Cloacked - daje ci maksymalne wyciszenie postaci, likwiduje imię gracza nad postacią + ochronę przed jej wykryciem przez inne perki

- Fleet Foot - czyni cię szybszym podczas celowania, ruszasz się szybciej dzięki czemu trudniej cię trafić w sytacjach facetoface

- Scope In - sprawia że nic nie może zdjąc twojego celu sprzed oczu jeśli nawet cię trafi (swietne dla snajperów i użytkowników poł automatów)

Dobre są także weapon Expert, czy Explosive Expert

Slot 2:

- Monkey Man - czyni cię szybszym podczas wspinaczki w połączeniu z Cloaked zaś robi z ciebie ninja)

- Team Safe - nie przewracają cie eksplozję, po dolevelowaniu twoje granaty i rakiety nie wyrządzają krzywdy kompanom, ani nawet ich nie przewracają 

Back To The Sandle - respawnujesz się o 4 sekundy szybciej, świetne w trybach a'la Capture The Flag czy zadań a;'la Warzone z serii KZ. 

Bargain - szybciej dostajesz dopałki dodatkowe jak np. bonusowy RPG do aktywacji w każdym momencie.

Każdy z perków ma inne zadanie, każdy proponuje inny tryb gry, każdy ma swoje mocne i słabe strony. W sumie wszystkie działają bez zarzutu od blisko roku. 

@ sutequ:

Melee odbiera 50% życia jeśli zabił Cię jednym tzn. że wcześniej trafił Cie z biodra co najmniej 3 strzałami. Teraz strzelanie z biodra jest naprawione i działa tylko z bardzo bliska. Wyższe zdrowie zapewnia bardziej emocjonujące pojedynki 1na1 na długim, średnim i średnio krótkim dystansie. Tu nie liczy się kto trafił pierwszy a kto tańczy (strafing)  i celuje skuteczniej. Czytaj : Ma lepszego skilla. Coś o czym serie typu COD mogą tylko pomarzyć. 

Opublikowano

No, ludzie mający PS3 i grający w Uncharted piszą że Gearsy są słabe. Niebywałe.

No, ludzie mający X360 i grający w Gearsy piszą że Uncharted jest słaby. Niebywałe.

Opublikowano
Ja tak twierdzę, czy Ty tak ogółem? Cały czas piszem, chwalem, czasami nawet głośno zazdroszcze wam Girsów ale, nie - chwalę produkt A, więc muszę uważać konkurencję za badziew.

Ale nie grałeś. Zasłyszałeś tylko od kogoś że obrzyn jest OP, co jest już nieaktualne od paru tygodni od premiery czyli 2 lat. O to chodzi. Obejrzyj sobie ten montaż i zobacz czy gdziekolwiek jest obrzyn.

Mógłbyś napisać że grałeś i nadal uważasz że UC3 jest lepsze i bardziej zbalansowane, ok, chociaż nie zgodziłym się bo z zasady IMO żadna gra z perkami nie będzie bardziej zbalansowana od tej bez perków, choćby skały srały.

No, ludzie mający X360 i grający w Gearsy piszą że Uncharted jest słaby. Niebywałe.

Ja grałem i w to i w to, w multi również. Taka sytuacja.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

CW mode on: - a ile grałeś w multi Uncharted MaZZeo? :D

25
TOTAL
KILLS

55
TOTAL
DEATHS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.