Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

W 30.

EDIT: Kurde.

Edytowane przez Ludwes

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Więc może w końcu warto powiedzieć STOP?

Infamous w ilu FPS ma działać?

1080p/30fps

edit: tri-tri-tri-TRIPLE KILL.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To już się nie mogę doczekać filmiku DF z 20fps. xD

Obym się mylił.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ze zaden spec ktory widzi przepasc miedzy 30-60fps nie napisal nic jak byly directfeedy z Killzona ze gra nie chodzi w 60fps tylko 30-45 :(

Opublikowano

Ze zaden spec ktory widzi przepasc miedzy 30-60fps nie napisal nic jak byly directfeedy z Killzona ze gra nie chodzi w 60fps tylko 30-45 :(

Youtube nie wyswietla wiecej niz 30 klatek na sekunde.

Opublikowano

@Ficus ty to wiesz, ja to wiem, ale to właśnie w ty miejscu był mega spust, że wychodzi nad konsola (panie 5gb gddram! Guerrilla jeszcze 2 mln polygonow nie ogarnęła w ps4) a tutaj wypływa go.wno że taka pie.rdola jak knack sie dlawi no (pipi)a parodia. Ale przypomina mi sie Mass Effect albo Splinter Cell Da które też praktycznie niegrywalne na konsolach są przez framerate. Klapersi są przyzwyczajeni do 640p/20 fps to sie nie dziwie, że mają mokro w majtkach jak okazuje się, ze gry na xboxa mają mniejsza rozdziałke wreszcie oni będą mogli sie pośmiać z plebsu

2011 był tak zaje*istym ex'owo rokiem, że wielkie studia wyprztykały się z gier. SMS, QD czy ND wróciły dopiero w 2013 roku, a w 2012 i tak wyszła gra zgarniająca nagrody (np. Bafta) pt. Journey.

Była tak fantastyczna, że nawet w nią nie grałeś.
ale ale Bafta skur.wesynu!

Wy jestescie za to w komfortowej sytuacji, po co przesiadac sie z 720p na 720p?

Opublikowano

Youtube nie wyswietla wiecej niz 30 klatek na sekunde.

A nie bylo do sciagniecia pliku z rozgrywki tak jak w przypadku BF4?

Opublikowano
Może ci recenzenci nie wiedzą, ze killzone chodzi w 1080p i dlatego takie niskie oceny ma :potter

@Ficus ty to wiesz, ja to wiem, ale to właśnie w ty miejscu był mega spust, że wychodzi nad konsola (panie 5gb gddram! Guerrilla jeszcze 2 mln polygonow nie ogarnęła w ps4) a tutaj wypływa go.wno że taka pie.rdola jak knack sie dlawi no (pipi)a parodia. Ale przypomina mi sie Mass Effect albo Splinter Cell Da które też praktycznie niegrywalne na konsolach są przez framerate. Klapersi są przyzwyczajeni do 640p/20 fps to sie nie dziwie, że mają mokro w majtkach jak okazuje się, ze gry na xboxa mają mniejsza rozdziałke wreszcie oni będą mogli sie pośmiać z plebsu

2011 był tak zaje*istym ex'owo rokiem, że wielkie studia wyprztykały się z gier. SMS, QD czy ND wróciły dopiero w 2013 roku, a w 2012 i tak wyszła gra zgarniająca nagrody (np. Bafta) pt. Journey.
Była tak fantastyczna, że nawet w nią nie grałeś.
ale ale Bafta skur.wesynu!
Wy jestescie za to w komfortowej sytuacji, po co przesiadac sie z 720p na 720p?
Jakie wy, kontroluj bajer synek ja nie jestem po żadnej stronie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

http://youtu.be/6x6Qlajzs6k?t=2m15s

lol, nie za glosno ?

ty chyba nie slyszales grubej 360, ktora odpala niezainstalowana gre w lato - halas porownywalny do tego jaki wywoluje odkurzacz

Opublikowano

http://youtu.be/6x6Qlajzs6k?t=2m15s

lol, nie za glosno ?

ty chyba nie slyszales grubej 360, ktora odpala niezainstalowana gre w lato - halas porownywalny do tego jaki wywoluje odkurzacz

Mialem arcade zanim na elite sie przesiadlem. Mimo wszystko za glosno, po nowej generacji spodziewalem sie WINCYJ.

@exact

Podejrzewam ze oprocz die hard fanow sony nikt tego nie sciagal :).

Opublikowano

Popytalem czasami strimerow na twitchu jak framerate z Killzonie i BF4.Wszyscy odpowiedzieli,ze jest bardzo plynnie i nie widza,zadnych spadkow,

Czyli jednak casualowa masa zalewa.Zreszta ludzie potrafia grac w GTA 5 i ja zachwalac a gra chodzi jak (pipi) wiec..

Opublikowano

Dead rising 1 postać na ekranie 10fps

398731c3be09c2f092052558b27fe45b.png

next gen my ass.

Dlaczego Sony i MS nie robią jakichś limitow dla devów, przykladowo, ze każda gra na ich konsole musi chodzić minimum w 30fps'ach

Opublikowano

Zreszta ludzie potrafia grac w GTA 5 i ja zachwalac a gra chodzi jak (pipi) wiec..

Grałeś w GTA V?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Grałeś w GTA V?

Zle pytanie, on raczej nie gral w GTA IV ;)
Opublikowano

Popytalem czasami strimerow na twitchu jak framerate z Killzonie i BF4.Wszyscy odpowiedzieli,ze jest bardzo plynnie i nie widza,zadnych spadkow,

Czyli jednak casualowa masa zalewa.Zreszta ludzie potrafia grac w GTA 5 i ja zachwalac a gra chodzi jak (pipi) wiec..

No tak samo jak ludzie potrafią grać w bf3/4 na konsolach więc...

Opublikowano

exact chu.jowe są te twoje posty, fakt jest taki, ze gra chodzi odwrotnie do tego co mówili twórcy, a ty wytykasz innymi że wcześniej tego nie widzieli. No dziwne kur.wa że nie było widać różnicy w skompresowanym filmiku na yt w średniej jakości. Musisz się pogodzić z tym, że twoje ukochane Sony cie wydymało. 

Opublikowano

Nie no porównania nowego KZ do GTA V mnie po prostu rozpie.rdala.

Porównywanie gry, która jest EX-em na nextgena, w której dev obiecywał stałe 60fps w multi do gry na 7-letnią konsolę (7 LAT!!!), która wygląda i działa świetnie biorąc pod uwagę tak ch.ujowy sprzęt do pisania gier jakim jest np. PS3 i przy której Rockstar nie składał żadnych obietnic co do ilości FPS, rozdziałki czy innych rzeczy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

exact chu.jowe są te twoje posty, fakt jest taki, ze gra chodzi odwrotnie do tego co mówili twórcy, a ty wytykasz innymi że wcześniej tego nie widzieli. No dziwne kur.wa że nie było widać różnicy w skompresowanym filmiku na yt w średniej jakości. Musisz się pogodzić z tym, że twoje ukochane Sony cie wydymało.

Aha

XD

Opublikowano

Ciekawi mnie kto skłąda im te konsole bo to smiech jest.

6gaIY9h.png

gosc dostal konsole bez przycisku eject xD

Chińskie dzieci zmuszane do pracy pokazały faka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.