Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Rozi po co tu zmrowiłeś tu kolejnego ograniczonego jednoplatformowca i to z nieumytymi uszami.

EDIT : Stałe 60 póki co tylko w Resogun, bida. No ale od dzisiaj już framerate się nie liczy xD

Edytowane przez Sibian

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Rozi po co tu zmrowiłeś tu kolejnego ograniczonego jednoplatformowca i to z nieumytymi uszami.

EDIT : Stałe 60 póki co tylko w Resogun, bida.

Ok teraz poczekalem do editu poczekalem.

Zeratul na 100% zrobi porownanie, jednak werdykt i tak juz znamy ;).

Opublikowano

zeratul pokaż czy ps4 może ssać pauke

Opublikowano

I ten dzwiek. miazga

Opublikowano

0_o

wygląda jak 60fps

Yep, dokładnie dlatego nie ma sztywnego locka na 60 fps i nigdy nie będzie. Ludzie w skompresowanych 13 sekudnowcych filmikach w 30fps widzą przewagę jednej gry nad drugą, a nawet wygląda im to jak 60 fps.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

faktycznie ten 30 fpsowy filmik wygląda na 60 fps

ahahaha

Opublikowano

75 jak byk. Był więc bliżej jak dalej.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Następna część będzie w 120, Kutargi wspominał o tym przed premierą PS3. Nadkonsola coraz bliżej. ^^

Opublikowano

Nie mogę się doczekać Digital Foundry Forza 5. Jak spadnie to chociaż do 55 fps będzie tu niezły dym w końcu obiecali stałe 60. 6 dni. Ryse podobno 20fps, DR3 wiadomo.

Opublikowano

Jak pójdę po xbocką rentę inwalidzką do ZUSu to i tak będę stał za rycerzami blachy z ich "bezproblemową" platformą.

lTHOZ6E.png

:lol:

No smiej się. Gdyby sony dostało Dos'a to by się zbierało miesiąc. Pod warunkiem, że znaleźliby kogoś kto wie co to jest bo patrząc na ich soft to wątpie :D 

Opublikowano

Zeratul, ty w tego KZ grasz palcami u nóg? Ładnie kaleczysz grę, widać, że brak autoaim oddzieli prawdziwych mężczyzn od dzieci.

Opublikowano

W obu konsolach denerwują mnie wprowadzone ograniczenia, jak np. brak możliwości odpalania tytułów z tej generacji (pewnie będą chcieli drugi raz zarobić i je sprzedawać w specjalnych edycjach albo przez internet...) ale odpowiadając na pytanie zadane w temacie, to na obecną chwilę "xboxiarze" są bardziej ładowni w dupę. Dlatego pierwszym moim nextgenem będzie ps4, a potem xone, do którego skłaniał mnie Dead Rising 3 ale teraz już mi się odechciało dla tego tytułu kupować tej konsoli. Xboxa 360 kupiłem min. dla Dead Rising właśnie, a nie dla Gears of War czy innego tytułu z powalającą, jak na tamte czasy, grafiką. Zresztą grałem na starym TV, a LCD kupiłem też ze względu na Dead Rising - pamięta jeszcze ktoś, że na starych TV tekst był nieczytelny?

Opublikowano

Nie mogę się doczekać Digital Foundry Forza 5. Jak spadnie to chociaż do 55 fps będzie tu niezły dym w końcu obiecali stałe 60. 6 dni. Ryse podobno 20fps, DR3 wiadomo.

Aż tak sobie planujesz ? Chore xD

Opublikowano

Spadki do 55fps=spadki do 38.

No nieźle panowie. : D

Aczkolwiek jak w Forzy będą spadki do 40 to tak samo zjade MS. Jestem ciekaw tylko ocen i framereatu Ryse.

Opublikowano

210821.gif

hehe

Opublikowano

Forza 3 i 4 nie ma jakichkolwiek spadów nawet do 59 więc z 5 powinno być wszystko w porządku, zwłaszcza, że nie wygląda powalająco (przynajmniej na tym co widziałem do tej pory) 

Opublikowano

Zeratul, ty w tego KZ grasz palcami u nóg? Ładnie kaleczysz grę, widać, że brak autoaim oddzieli prawdziwych mężczyzn od dzieci.

nom niestety lekko n00bie :)

Opublikowano

Zeratul jakie gry bierzesz na xbone?

Opublikowano

zrobilem test neta...klamalem z tym 1mb uploadu

3106076300.png

z upc mam wiekszy up do tego samego hosta w ny

Opublikowano

to podesle ci moje ps4 zebys mogl twitcha robic

LOOOOOOOOOOOL

jzu2.jpg

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

DR3,AC4,BF4,F5 i Ryse

Dlaczego bierzesz gorsza wersję BF4?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.