Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Rozi po co tu zmrowiłeś tu kolejnego ograniczonego jednoplatformowca i to z nieumytymi uszami.

EDIT : Stałe 60 póki co tylko w Resogun, bida. No ale od dzisiaj już framerate się nie liczy xD

Edytowane przez Sibian

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 803,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Rozi po co tu zmrowiłeś tu kolejnego ograniczonego jednoplatformowca i to z nieumytymi uszami.

EDIT : Stałe 60 póki co tylko w Resogun, bida.

Ok teraz poczekalem do editu poczekalem.

Zeratul na 100% zrobi porownanie, jednak werdykt i tak juz znamy ;).

Opublikowano

zeratul pokaż czy ps4 może ssać pauke

Opublikowano

I ten dzwiek. miazga

Opublikowano

0_o

wygląda jak 60fps

Yep, dokładnie dlatego nie ma sztywnego locka na 60 fps i nigdy nie będzie. Ludzie w skompresowanych 13 sekudnowcych filmikach w 30fps widzą przewagę jednej gry nad drugą, a nawet wygląda im to jak 60 fps.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

faktycznie ten 30 fpsowy filmik wygląda na 60 fps

ahahaha

Opublikowano

75 jak byk. Był więc bliżej jak dalej.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Następna część będzie w 120, Kutargi wspominał o tym przed premierą PS3. Nadkonsola coraz bliżej. ^^

Opublikowano

Nie mogę się doczekać Digital Foundry Forza 5. Jak spadnie to chociaż do 55 fps będzie tu niezły dym w końcu obiecali stałe 60. 6 dni. Ryse podobno 20fps, DR3 wiadomo.

Opublikowano

Jak pójdę po xbocką rentę inwalidzką do ZUSu to i tak będę stał za rycerzami blachy z ich "bezproblemową" platformą.

lTHOZ6E.png

:lol:

No smiej się. Gdyby sony dostało Dos'a to by się zbierało miesiąc. Pod warunkiem, że znaleźliby kogoś kto wie co to jest bo patrząc na ich soft to wątpie :D 

Opublikowano

Zeratul, ty w tego KZ grasz palcami u nóg? Ładnie kaleczysz grę, widać, że brak autoaim oddzieli prawdziwych mężczyzn od dzieci.

Opublikowano

W obu konsolach denerwują mnie wprowadzone ograniczenia, jak np. brak możliwości odpalania tytułów z tej generacji (pewnie będą chcieli drugi raz zarobić i je sprzedawać w specjalnych edycjach albo przez internet...) ale odpowiadając na pytanie zadane w temacie, to na obecną chwilę "xboxiarze" są bardziej ładowni w dupę. Dlatego pierwszym moim nextgenem będzie ps4, a potem xone, do którego skłaniał mnie Dead Rising 3 ale teraz już mi się odechciało dla tego tytułu kupować tej konsoli. Xboxa 360 kupiłem min. dla Dead Rising właśnie, a nie dla Gears of War czy innego tytułu z powalającą, jak na tamte czasy, grafiką. Zresztą grałem na starym TV, a LCD kupiłem też ze względu na Dead Rising - pamięta jeszcze ktoś, że na starych TV tekst był nieczytelny?

Opublikowano

Nie mogę się doczekać Digital Foundry Forza 5. Jak spadnie to chociaż do 55 fps będzie tu niezły dym w końcu obiecali stałe 60. 6 dni. Ryse podobno 20fps, DR3 wiadomo.

Aż tak sobie planujesz ? Chore xD

Opublikowano

Spadki do 55fps=spadki do 38.

No nieźle panowie. : D

Aczkolwiek jak w Forzy będą spadki do 40 to tak samo zjade MS. Jestem ciekaw tylko ocen i framereatu Ryse.

Opublikowano

210821.gif

hehe

Opublikowano

Forza 3 i 4 nie ma jakichkolwiek spadów nawet do 59 więc z 5 powinno być wszystko w porządku, zwłaszcza, że nie wygląda powalająco (przynajmniej na tym co widziałem do tej pory) 

Opublikowano

Zeratul, ty w tego KZ grasz palcami u nóg? Ładnie kaleczysz grę, widać, że brak autoaim oddzieli prawdziwych mężczyzn od dzieci.

nom niestety lekko n00bie :)

Opublikowano

Zeratul jakie gry bierzesz na xbone?

Opublikowano

zrobilem test neta...klamalem z tym 1mb uploadu

3106076300.png

z upc mam wiekszy up do tego samego hosta w ny

Opublikowano

to podesle ci moje ps4 zebys mogl twitcha robic

LOOOOOOOOOOOL

jzu2.jpg

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

DR3,AC4,BF4,F5 i Ryse

Dlaczego bierzesz gorsza wersję BF4?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.