Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

DR3,AC4,BF4,F5 i Ryse

Dlaczego bierzesz gorsza wersję BF4?
Bo Xbot zostanie xbotem, no ale z drugiej strony jak ktos cala generacje przesiedzial na jednej platformie, znajomych z forumka nie lubi, a innych nie ma ale ma z kim grac na X1 w BFa to czemu mialby wybrac wersje na PS4?
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

tak, tylko trzeba mieć stałą osobe do krojenia cebuli

Opublikowano

Czyli co

Robie moje konto Głowne na swojej konsoli , daje pasy bratu i mamy giery które ja kupie na 2 konsolach?

Opublikowano

to podesle ci moje ps4 zebys mogl twitcha robic

LOOOOOOOOOOOL

jzu2.jpg

WTF? Chodzi o ram czy twardy ? Reset pomógł? Widzę, że sony z ich softwarem dalej jest w lesie...

Opublikowano

DR3,AC4,BF4,F5 i Ryse

Dlaczego bierzesz gorsza wersję BF4?
I ACIV.
Opublikowano

to podesle ci moje ps4 zebys mogl twitcha robic

LOOOOOOOOOOOL

jzu2.jpg

WTF? Chodzi o ram czy twardy ? Reset pomógł? Widzę, że sony z ich softwarem dalej jest w lesie...

Jeśli się nie mylę chodzi o HDD pamięć masowa = pamięć trwała , w przypadku ramu wywaliło by o braku pamięci operacyjnej.

Opublikowano

Premierowe gry na PS4 to w najlepszym razie średniaki. Xbone w Polsce nie ma wcale. A tymczasem u Nintendo... Zelda Wind Waker HD 91,1%, Super Mario 3D World od IGN 9,6 (preorder złożony). No ale dzieci Plejstejszon to dzieci Plejstejszon. Nie pogadasz LOL

Pojedynek Vita vs 3DS to już w ogóle jakaś masakra. 3DS cały czas atakuje grami. W tym miesiącu nowa Zelda (91,3%) i nowy Phoenix Wright. A na Vitę? ... Nawet połączenie Vita-PS4, które miało być obligo się sypie. Blizzard już się na Sony wypiął w tym temacie. Bezzębny ten next gen od Sony.

Opublikowano

A tymczasem u Nintendo... Zelda Wind Waker HD 91,1%,

A nie było tu czasem wałkowane że kotlety gierki w sosie "HD edyszyn" się nie liczą ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

3DS nie ma mocy :confused:

A Wii U i mocy i gier.

Opublikowano

A nie było tu czasem wałkowane że kotlety gierki w sosie "HD edyszyn" się nie liczą ?

A niby dlaczego? W Jak&Daxter albo MGS3 grało mi się lepiej niż w 90% gier na PS360. Poza tym jakoś ciężko mi uwierzyć, że dzieci Plejstejszon mają ukończony oryginał z GCN.

WiiU nie ma mocy? Ma gierki wyglądające genialnie i działające w 1080p. PS4 i Xbone też?

Opublikowano

WiiU nie ma mocy? Ma gierki wyglądające genialnie i działające w 1080p. PS4 i Xbone też?

Jakie ?

Tylko spodziewam sie ze na prawde beda genialnie wygladac.

Opublikowano

No właśnie Zeratul ? Dlaczego Bf4 na XO ? Stać cię na lepszą wersję. Przecież nie musisz jak Sonoklapy przy PS3 ogrywać najgorsze możliwe multiplatformowe wersje.

Opublikowano

Jakie ?

Zelda-Wind-Waker-HD-1.jpg

Muszę mieć tę konsolę :/

Opublikowano

A niby dlaczego?

Tak mi się wydaję że przy każdej wyliczance do tej pory było że się nie liczą. Why ? I don't know

Opublikowano

Przecież to jakieś dziecinne kolorki. <joke>

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Wow, techniczny geniusz i designerski masterpiece.

Ta gra byla piekna jak gralem w nia na CRT na kostce (no pacz albert, gralem :o ), po tylu latach wyglada bardzo prymitywnie. z GC najwieksze wrazenie dzis Z:TP by robilo moim zdaniem.

Wii U wybrane jako jeden z najgroszych prezentow na swieta:

http://mynintendonews.com/2013/11/11/cnet-names-wii-u-as-one-of-the-worst-tech-gifts-this-christmas/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jakie ?

Super Mario 3D World i Zelda Win Waker chociażby

Opublikowano

Designerski na pewno i dzisiaj.

Opublikowano

Designerski na pewno i dzisiaj.

To jest kurfa designerski geniusz:

machinarium-wallpaper-plaza-1280x800.jpg

A nie jakas wioska z mchem na dachu.

Nie chce ujmowac zeldzie geniuszu ale niektorzy na prawde chyba procesy myslowe wylaczaja jesli chodzi o te serie.

Alberta juz pomine, w koncu on nalezy do tajnego bractwa posiadaczy Wii U w polsce, ponoc 300 ich tylko jest.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Greg, odpuść sobie, szkoda czasu. Zmartwiło mnie tylko jedno: o co chodzi z tym Blizzardem wypinającym się na Vitę i PS4? Bo z tego co pamiętam, D3 ma mieć Remote Play, nawet zdjęcia już były. Nie powiem, Remote Play po tym jak zobaczyłem jak to działa stał się dla mnie fajnym bajerkiem. Do tego stopnia, że myśląc o zakupie PS4 myślę od razu o Vicie.

Opublikowano

Blizzard już się na Sony wypiął w tym temacie. Bezzębny ten next gen od Sony.

Przeciez bedzie Remote Play w Diablo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.