Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Co za typ xD Idź pooddychaj świeżym powietrzem mazzeo. Na premierę ps4 usiądziesz obok mnie i powiesz mi kiedy fps spada z 60 na 45 jak trafisz dobrze 3 razy to Ci oddam swoją konsolę. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Stary, nikt nigdy nie zejdzie poniżej 30 klatek. Ogarnij emocje. :teehee:

Już zeszli.

Widzę nadal przekonanie o ukrytej mocy konsol w głowach.

InFamous : 30

DriveCLub 30

Ktoś naprawdę sądzi , że kolejne części będą w 60 albo betownowych 30 ? Już to widzę za 3 lata. Jak na dłoni widać, że będzie powtórka z rozgrywki. Może nie tak tragiczna jak na PS3 ale będzie. XO to już w ogóle. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Przecież nawet na filmiku od Guerilla framerate spadał non stop, więc co ty (pipi)sz. Oglądałem też wiele gameplayów z komentarzem bo mnie ten multiplayer interesuje i każdy o spadkach wspomina.

Opublikowano

Beka z exów na Xbone, gdzie można ominąć grindowanie poprzez kupowanie booster packów w Ryse, czy ulepszanie statsów w Crimson Dragon. Forza ze swoim boostowaniem za kasę to chyba nie nowość. Strzelam że to jakaś nowa polityka exów na X-a?

Oczywiście nadkąsola takich rzeczy nje ma, nawet w Killzone nowe mapy będą dodawać za darmo, #mesjash

Opublikowano

Gry startowe to zawsze byl pokaz finezji w programowaniu, kazda miala betonowe 30/60 i ostrą jak zyleta grafike. <ok>

@Mazz

Turn 10 ma takie a nie inne priorytety bo robia symulacje a nie arcade'a czy strzelanke.

@up

Beka z mikrotransakcji dla podludzi na podkonsoli. Ale ta konsola skierowana jest dla burgerow wiec nie zdziwie sie jak pomysl zlapie i wkrotce kazda gra bedzie to miala.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co za typ xD Idź pooddychaj świeżym powietrzem mazzeo. Na premierę ps4 usiądziesz obok mnie i powiesz mi kiedy fps spada z 60 na 45 jak trafisz dobrze 3 razy to Ci oddam swoją konsolę. 

Ja chętnie podejmę wyzwanie , szykuj konsole : )

A i pamiętaj , że na yt tego nie widać, bo tam jest limit do 30.

Opublikowano

Zgadzam się że za szybko ten filmik nakręcił, wypuścił w eter, bo growo na obie konsole jest bieda ( najlepsza średnia Resogun ? lol ). Nie wiem dlaczego tak zrobił, po co tak zrobił, też mi się nie podoba to jednoczesne robienie z siebie szeryfa i jednoczesne lizanie pupy gigantom, po prostu Francis to tutaj nośna postać i jego słowa są szeroko komentowane.

Natomiast co do jego słów, teraz jak o tym myślę, to obstawiam że Gruby zabawił się w Kapitana Oczywistego, jeśli chodzi o przesłanie - nie trudno dojść do wniosku na co postawili obaj giganci.

Odnośnie sytuacji obecnej - jutro będzie dzień, dalej kolejny i tak minie kilka lat i się przekonamy jak to będzie z tymi grami. Jeśli on to mówi teraz, że Sony celuje w gry/graczy, to musi być bardzo pewny swego, co nie ? A może jedzie na historii ? Nie wiem. 

Oczywiście najłatwiej być mądrym po fakcie, z tym się zgadzam.

Dla jednego wart, dla drugiego niewart. Nie zaglądam ludziom do portfela, niech robią co chcą. Z Twojej perspektywy pewnie kupno next gena może być bezcelowe, dla innych niekoniecznie.

A tak swoją drogą, wielki plus dla niego za to że nazwał siebie ,, grubym facetem z bródką ". Otyłe osoby mają kiepski dystans do siebie, zazwyczaj.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

lol, propo mikrotransakcji to pozdrawiam was #gorąco http://www.ppe.pl/news-25385-zonk_tygodnia___polyphony_umiescilo_mikrotransakcje_w_gran_turismo_6.html

BORZE JAKIE DOBRE SONY DAJE NAM OPCJE SHUTUPANDTAKEMYMONEY.JPG

@Mazz

Turn 10 ma takie a nie inne priorytety bo robia symulacje a nie arcade'a czy strzelanke.

Ale ta strzelanka w multi miała mieć 60fps. A nie ma.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

z całego serca błagam: Naughy Dog niech już nie robi kontynuacji the Last of Us - to kompletna, zamknięta gra, te niedopowiedziane zakończenie dodaje jej tylko magii.

Dlaczego ? Nie zgadzam się. Zakończenie TLoU jest bardzo otwarte i jest mnóstwo nieskończonych wątków, a wiadomo jak kończy ten co zostawia niedokończone :D Wystarczy chwilę się zastanowić by mieć kilka scenariuszy ewentualnego sequela i tutaj jest do wyboru do koloru, czy zaraz po 1, czy 5 lat, czy sama Ellie, sam Joel itp.

@mikrotansakcje - dopóki są nieinwazyjne, jest OK. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

lol, propo mikrotransakcji to pozdrawiam was #gorąco http://www.ppe.pl/news-25385-zonk_tygodnia___polyphony_umiescilo_mikrotransakcje_w_gran_turismo_6.html

@Mazz

Ale ta strzelanka w multi miała mieć 60fps. A nie ma.

Czasem ma :sorcerer:.

Mowili cos o betonowych 60 ? :teehee:

@Messer

Jesli robic juz sequel The Last of Us to moim zdaniem powinni zrobic juz historie z innymi bohaterami, Ellie i Joelowi dajmy spokoj, Ficus dobrze napisal, ta historia jest pelna/zamknieta.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No włacha, nigdy nie mówili o betonowych 60, nawet ostrzegali przed premierą, że czasem będzie spadać, ale whateva

tak się robi trailery, 95 procent to urywki gameplayu. ale tak to jest jak można się pochwalić właściwą grą, a nie bombastycznymi CGI

ogarnijcie to skur.wysyny

Opublikowano

Figaro idź z tymi gierkami dla dzieci, niemęskie są :confused:.

Za malo testosteronu i mielenia. :teehee:

@Mazz

Skoro tak jest to najwyrazniej tak :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

rozpjerdalanie goombasów fireballami jest niemęskie? ratowanie dupy żeby sobie poruchać jest niemęskie? ten wąs jest niemęski? mario jest taki męski że bez zająknięcia rozpierdala cegły głową... beka z obecnych graczy

Opublikowano

Akurat tu się zgodzę ( nawet społeczność miała mieszane odczucia ) , że ta gra nieszczególnie pod względem gameplayu prezentuje się na różnorakich trailerach i urywkach. Trzeba samemu spokojnie ograć.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Czasem xD wystarczy jeden typ na ekranie i strzelanina i masz już spadek do 40-45fps. Po ch.uj komu 60fps jak ono nie jest stałe w ogóle. http://www.gamechup.com/killzone-shadow-falls-multiplayer-has-a-smooth-60-fps-framerate/ tutaj gdzieś jest wspomniane że może spadać? Czekaj, wiem, pewno któryś pracownik na twitteru napisał więc są usprawiedliwieni :>

ale tak to jest jak można się pochwalić właściwą grą, a nie bombastycznymi CGI

ojapier.dole, jaka beczunia, przecież sam najbardziej się jarasz tym bombastycznym CGI

Oglądać ze słuchawkami.

iVrl7EPKobzbn.gif

+ wiele wiele innych gifowych postów.

Opublikowano

znalezli sie mezczyzni  :teehee:

Opublikowano

No włacha, nigdy nie mówili o betonowych 60, nawet ostrzegali przed premierą, że czasem będzie spadać, ale whateva

tak się robi trailery, 95 procent to urywki gameplayu. ale tak to jest jak można się pochwalić właściwą grą, a nie bombastycznymi CGI

ogarnijcie to skur.wysyny

Cholernie mnie to nie kręci, w ogóle nigdy nie czułem i nie poczuje zapewne "magii" Nintendo. Dla mnie to konsola dla dzieci i tylko dla dzieci, nie odnajduję tam żadnej gry, która mogłaby mnie w jakiś sposób zainteresować, jeżeli w tytule ma Mario.

Opublikowano

z takim zapasem mocy konsol to raczej będzie odwrotnie.

Jeżeli taki Killzone jest tytulem startowym, to nie wyobrażam sobie co dostaniemy za 4 lata.

Ale jakim zapasem mocy? To, że twórcy gier będą z czasem wypuszczą ładniejsze gry niż Killzone to nic dziwnego, w końcu mają zamknięty system, ale pamiętaj, że SONY oddało do sklepów konsole za 399$ na której JUŻ zarabia. Czy za 3-4 lata wszystkie gry będą śmigać w 1080p, min. 30 k/s i jakości grafiki 2-3 razy lepszej niż w K:SF (analogicznie do tego co wyszło na start PS3 a jakie gry mieliśmy po 3-4 latach) ? Zakład, że nie?

Opublikowano

Figaro idź z tymi gierkami dla dzieci, niemęskie są :confused:.

Jak kiedyś będziesz miał może dzieci to się zainteresujesz kupnem ;)

Edytowane przez pop

Opublikowano

iVrl7EPKobzbn.gif

+ wiele wiele innych gifowych postów.

2056990_t.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@Messer

Jesli robic juz sequel The Last of Us to moim zdaniem powinni zrobic juz historie z innymi bohaterami, Ellie i Joelowi dajmy spokoj, Ficus dobrze napisal, ta historia jest pelna/zamknieta.

Trudny wybór. Nowi bohaterowie = nowe otwarcie, ale to historia Joela i Ellie ma mnóstwo fanów. 

Dziwię się że nazywacie zakończenie TLoU pełnym. Jest tak otwarte i urwane jak się tylko da. W zasadzie mógłbym się rozpisać, co jeszcze jest do wykorzystania z pierwowzoru, ale pewnie nikt nie przeczyta.

Opublikowano

zakład. nie będzie może to roznica 4krotna, ale gry pewnie będą się rozwijaly jak na obecnej generacji, nikt tez za 4 lata nie wyda szpili w stalych 16 klatkach na sec...

PS. szkoda ze Nintendo nie potrafi ogarnąć, ze poza swietnymi grami i konsola obecnie liczy się także spolecznosc graczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano
ojapier.dole, jaka beczunia, przecież sam najbardziej się jarasz tym bombastycznym CGI

mazzeo, jaka beczunia pełna bólu dupki. trailer killzone ładnie zmontowany plus dobra muza plus ex na ps4, oczywiście że dałem ;>. plus miałem skrytą nadzieję, że to będzie w końcu dobry killzone. a gify zawsze na propsie, sam wylewałeś spermę na klawę z gifami ryse, wszyscy jesteśmy brudni zbekowaną spermą fanbojstwa

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.