Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Wiedźmin jedynka był za(pipi)isty, 2 kupa straszliwa :(

Orzezwiajaca argumentacja milordzie.

Muzyka, fabuła, sama postać Geralta etc...

Last of Us ssie - Muzyka, fabuła, sama postać Joela etc...

Uncharted ssie - Muzyka, fabuła, sama postać Nathana etc...

Gears of Wars ssie - Muzyka, fabuła, sama postać Marcusa etc...

Halo ssie - Muzyka, fabuła, sama postać Master Chiefa etc...

Mario ssie - Muzyka, fabuła, sama postać Maria etc...

Zelda ssie - Muzyka, fabuła, sama postać Linka etc...

Dzieki, teraz juz wiem jak uzywac argumentow ! :woot:

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wiedźmin jedynka był za(pipi)isty, 2 kupa straszliwa :(

Orzezwiajaca argumentacja milordzie.

Muzyka, fabuła, sama postać Geralta etc....

lol, lol, lol...

Ty napewno grales w wieska 2 czy moze dragon age ?

Opublikowano

Sam mam pada od X360 do PC i jezeli ten do Xboxa One jest jeszcze wygodniejszy to bije pokłony. Rewelacja :) z chęcią sam bym go sprawdził :)

Opublikowano

rpg o ile to nie warcraft.

powiadasz?

gfs_29845_3_4.jpg

Opublikowano

Ty napewno grales w wieska 2 czy moze dragon age ?

Grałem, o dziwo szybciej ukończyłem 2 część.

Last of Us ssie - Muzyka, fabuła, sama postać Joela etc...

Weed3.gif

Opublikowano

DAT WITCHER 3

ioDqrN0tLsHAJ.gif

i5n3PCrbV3L3b.gif

DAT GETAWAY PS2

image_300212_620.jpg

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Ja z tobą niegadam więcej xD Jak tobie bardziej się podoba taki crap jak DA2 to nie mam siły. Chociaż faktycznie pierwszy wiesiek mnie bardziej zmasakrowal to jednak dwójka to zupełnie inny poziom jeśli chodzi o eee wszystko.

Opublikowano

Też nie mam bo mam w (pipi)e fantasy rpg o ile to nie warcraft.

Czekam na hejty.

Ja kupiłem dwa Wieski zaraz po premierze na PC, zainstalowałem je i do tej pory nie odpaliłem. To nie sa po prostu moje klimaty i trojka tego nie zmieni

Opublikowano

Mazzeo ty chyba jestes hamburgerem...

Popatrzymy nie wspiera rodzimego przemysłu (wiedzmin), kocha halo, Xboxa oraz jara się totalną spier.doliną jaką aktualnie jest world of warcraft. ZDRACJA NARODU!

Opublikowano

No juz dawno mowilem, ze szkoa mi tych hamburgerow wannabe z polskim paszportem, ktorzy przygode z konsolami zaczeli od xboxa.

Opublikowano

lul, nie jaram się wowem, jaram się uniwersum bo WC3 to jedna z moich ulubionych gier. Szkoda że blizz nie zrobi RPGa ani WC4 ;(

przemysł rodzinny wsparłem poprzez Snajpera ghost Warrior xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Pad jest bardzo wygodny, czy jeszcze bardziej niż ten od 360? Może, ale ciężko zauważalnie poprawić coś już wcześniej rewelacyjnego.

Feeling jest ten sam, jak znasz pada od 360, to czujesz się jak w domu.

Opublikowano

Gram se aktualnie na ds3 i mi kciuki z galek się zeslizgują co za porażka.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pad jest bardzo wygodny, czy jeszcze bardziej niż ten od 360? Może, ale ciężko zauważalnie poprawić coś już wcześniej rewelacyjnego.

Feeling jest ten sam, jak znasz pada od 360, to czujesz się jak w domu.

Dzisiaj miałem okazje trzymać go w ręku i jest znacznie wygodniejszy od tego do X360. Poprawiono kazdy element, w tym szczególnie krzyżak, spusty, gałki są mniejsze, ale bardzo wygodne, a sam kontroler jest bardzo lekki, jednak doskonale leży w dłoni. Nie trzymałem jeszcze pada do PS4, ale jak do tej pory kontroler do Xboxa One jest dla mnie najlepszym ze wszystkich :)

Opublikowano

@Maciomaniak

Serio jest lżejszy od pada X360?

Opublikowano

@Maciomaniak

Serio jest lżejszy od pada X360?

Tak, na co dzien gram na padzie do X360 i jak dla mnie, ten do Xbox One jest lepszy i wygodniejszy :)

Opublikowano

Dash lepszy na PS4? O_o Jak tu nie mowić o K.O na rzecz PS4. Co jak co, ale w tym aspekcie MS powinien wygrać i to zdecydowanie.

Opublikowano

Na Xie też mi się to zdarzało, ale w ds3 jest nagminne, ze muszę czasem drugą ręką sobie pomoc gdy np sprintuje i mi kciuk zjeżdża.

Opublikowano

Znam ten ból bluber. Jak miałem maraton w GTA V to już nie wiedziałem jak kciuk trzymać, żeby postać biegła bez zatrzymywania. :/ Co i tak się nie udało i musiałem poprawić palec. :(

Opublikowano

Tomasz Lis, 19 godzina, czas na wieczorną bekę z Xbone'a. Nowa supermaszyna MS za 499 dolców instaluje gry o kilka minut dłużej niż PS4. W dodatku, w przeciwieństwie do Xbone'a, PS4 ściaga też patche podczas instalki. Nieźle się wszystko obróciło tej generacji.

Opublikowano

Proszę Cię, ile razy tu słyszałem bekę z PS3 bo instalki dłuższe, bo patche większe. A teraz nagle to nic takiego. A weeeź pan.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.