Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Skill w multi: VF>>>>>>>KZ123>>>>>>>>>>>>>>>>UC123>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HANAMONTANA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HALO123=GIRSY123

Wklejcie mi tu ten gif z co majkel dzakson je popkorn i podziwiajcie kolejne posty. Nie ma za co, nalezy nam sie troche rozrywki po ciezkim dniu tygodniu pracy

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

pod względem feelingu i akcji jakie były w bc2 czy teraz w bf3 nic nie może sie równać, nawet girsy czy jakieś inne halo, to co się tam wyrabiało to głowa mała i szkoda że nie ma wbudowanego w bf jakiegoś recordera jak w codzie, bo ludzie co chwile by zalewali różnymi filmikami forum, walka do ostatniego ticketsa, podkładanie mcoma kiedy tobie nad głową świszczą kule i przez supresje z każdej strony prawie nic nie widzisz , kampienie wookie na drzewie na arice i ściąganie każdego headshotem kiedy to chciał podłożyć mcoma itd można było by na ten temat napisać referat dlaczego akcje w bf'ach są tak epickie, 

mówię jak jest

Opublikowano

Skill w multi: VF>>>>>>>KZ123>>>>>>>>>>>>>>>>UC123>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HANAMONTANA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HALO123=GIRSY123

Wklejcie mi tu ten gif z co majkel dzakson je popkorn i podziwiajcie kolejne posty. Nie ma za co, nalezy nam sie troche rozrywki po ciezkim dniu tygodniu pracy

Wybierz sobie:

Aos8tl.gif

16782.gif

YCzMI.gif

Popcorn-11-Eddie-Griffin.gif

Opublikowano

Dzieki sutek ale jednak oryginal z majkelem the best.

Opublikowano

Ja tam zawsze wolalem ten z Jokerem:

aQXng.gif

Opublikowano

Mejm - HALO, Gearsy > wszystko co wymieniles. Plac za Golda wiec wiem ! wciąż Lolek z Twojego upośledzonego myslenia...

Najtmer jak nie STALKER, to teraz będzie udowadnial ze FEAR > Gearsy :thumbsup:

Jeżeli gra w 2005r to już miała, to fajnie ze Uncharted jest takim inwalida !

Poza tym, znowu wpadli chłopcy z jedna konsola i wytatuowanym logo SONY na kutasie

Edytowane przez easye

Opublikowano

jedynie to, co ktoś może mieć to ty napis xbeton w jelicie grubym od ruc,hańska przez m$, girsy meh, da się tam skakać?

mówię jak jest

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Nie to nie jest gra dla pedalow jak Uncharted !

W skokach pewnie jesteś Pro Skill graczem co ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

lol to co powiesz o dzieciakach że też są pedałami bo oglądają bajki pixara i te wasze porównania uncharted własnie do nich i tej stylistyce?? skąd sie takie xboty biorą, chyba spadają razem z gradem 

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Ale pi*******ie za przeproszeniem. Najlepsze multi to Team Fortress 2 i hój. Grałem w większość gier przez was wymienianych i żadna nie przyciągnęła mnie na tak długo jak w/w.

Rzekłem.

Opublikowano

lol to co powiesz o dzieciakach że też są pedałami bo oglądają bajki pixara i te wasze porównania uncharted własnie do nich i tej stylistyce?? skąd sie takie xboty biorą, chyba spadają razem z gradem 

rozmawiamy od paru stron o multi. W ogole - powiedz mi masz jakas inna konsole/miałeś poza PS3 podczas tej generacji ? Czy także jesteś klerykiem teoretykiem elektronicznej rozrywki ?

Przy okazji jakby mnie było stać mialbym w (pipi)e uzywki, polityke MS inne rzeczy, które Ty nazywasz ruchaniem w dupe. Wtedy patrzyłbym wyłącznie na gry i usługi sieciowe.

I przy okazji - naprawdę wierzycie ze na GS Sony zapowie 10 kolejnych gier ? :teehee:

Mialo być ich 20 podczas pierwszego roku, a poki co pokazali 3...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Poza tym, znowu wpadli chłopcy z jedna konsola i wytatuowanym logo SONY na kutasie

Czujesz się lepiej teraz?

Dopiero co Ci opuchlizna z dupy zeszła od kutasa z napisem Microsoft który tryskał Ci nowinami dotyczącymi DRM,stałe połączenie z internetem i blokada regionalna.

Opublikowano

CW znowu w formie. Jeden lubi Girsy, drugi Uncharted i będą się żreć do końca świata co lepsze xD Czy wy nie widzicie jakie to jest śmieszne ? 

Opublikowano

Dopiero co Ci opuchlizna z dupy zeszła od kutasa z napisem Microsoft który tryskał Ci nowinami dotyczącymi DRM,stałe połączenie z internetem i blokada regionalna.

Jednak Jaczes miał racje, pisząc, ze w koncu odzieli się od plebsu ^^

Będzie Cie stać na placenie za granie Online ? :turned:

Opublikowano

rozmawiamy od paru stron o multi. W ogole - powiedz mi masz jakas inna konsole/miałeś poza PS3 podczas tej generacji ? Czy także jesteś klerykiem teoretykiem elektronicznej rozrywki ?

Przy okazji jakby mnie było stać mialbym w (pipi)e uzywki, polityke MS inne rzeczy, które Ty nazywasz ruchaniem w dupe. Wtedy patrzyłbym wyłącznie na gry i usługi sieciowe.

I przy okazji - naprawdę wierzycie ze na GS Sony zapowie 10 kolejnych gier ? :teehee:

Mialo być ich 20 podczas pierwszego roku, a poki co pokazali 3...

Ty się naprawdę martwisz o exy na ps4 ?

Opublikowano

Mejm - HALO, Gearsy > wszystko co wymieniles. Plac za Golda wiec wiem ! wciąż Lolek z Twojego upośledzonego myslenia...

Najtmer jak nie STALKER, to teraz będzie udowadnial ze FEAR > Gearsy :thumbsup:

Jeżeli gra w 2005r to już miała, to fajnie ze Uncharted jest takim inwalida !

ale wez ty w koncu odpowiedz merytorycznie w czym to jest lepsze od feara w mutli albo stalkera w singlu albo zamknij dupe. nie masz zadnego argumentu, jestes zjedzony prostym panczem "girsy dla dzieciakow" na co nie masz kontrargumentu bo sam wiesz ze to kiczowata bajeczka z pudzianami i kosmitami w tle to jedyne co ptorafisz napisac "najtmer znowu o stalkerze" "jak nie o stalkerze to o firze". no ale co? mam ci nie pokazywac lepszych gier czy jak? fabularnie obie gry zjadaja cala serie o Fenixie nie bekac przy tym nawet, bo i obiad jakos malo syty.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

drm, blokada regionalna, always online = oddzielanie się plebsu, xbeton na temat tych rewelacji

Opublikowano

No to było (pipi)em totalnym, ale zrozum, ze jak ktoś nie jest biedakiem cebulakiem, a cena gry to nie 1/4 jego pensji to always online, czy DRM ma totalnie w pompie. Ja od 10 lat nie miałem konsoli offline.

Najtmer , Twoje giery nikogo. Porównujemy Uncharted do Gearsow - wyskakujesz z Fear'em. Rozmowa z Toba jak z inwalida. Wiec STFU.

CW znowu w formie. Jeden lubi Girsy, drugi Uncharted i będą się żreć do końca świata co lepsze xD Czy wy nie widzicie jakie to jest śmieszne ? 

smieszny to jest fakt, ze 3/4 osob wypowiadających się która szpila bardziej przypada im do gustu w Gersy w ogole nie grala. :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moje giery nikogo co? zdania skleic nie umiesz? kto tu jest inwalida. no chyba ze to nowy pedalski trend pisac tak :teehee:

aha no moje gry napewnie nie debilqa ktory oprocz swojej konsoli nic innego nie widzi i nie potrafi porownac swoich gierek do gierek lepszych  :bunny:

przewidywany scenariusz

- ms wydaje 10 tasiemcow, fajne multi, same klony.

- sony dostaje baty, bo nie ma dobrego multi

- nadchodzi koniec generacji i znowu sony wydaje exclusive'a tym razem za sprawa GG ktorzy po 5 latach zamykaja pyski xbotom 

historia lubi sie powtarzac, ale nie prorokujmy. poki co xbox wygrywa... hmmm niczym? xbox go home? xbox call of duty w kosmosie 60 klatek. to sa wlasnie gry dla casuali  :bye:

Opublikowano

smieszny to jest fakt, ze 3/4 osob wypowiadających się która szpila bardziej przypada im do gustu w Gersy w ogole nie grala. :sorcerer:

Owszem, głupich nie sieją. Takich się powinno z miejsca ignorować. Ja grałem w obie serie multi, lata temu co prawda, dokładnie Gow2 i U2 i naprawde ciężko mi powiedzieć, który z nich był lepszy.

Poza tym, nie chodzi mi nawet o samo multi teraz, po prostu to mi przypomina kłótnię czy lepsze jest pizza czy kebab.

Opublikowano

Jednak Jaczes miał racje, pisząc, ze w koncu odzieli się od plebsu ^^

Będzie Cie stać na placenie za granie Online ? :turned:

Będę miał nawet X1 i PS4 a co?

A za online to kolego Ty płaciłeś....owszem my też będziemy teraz płacili,ale nie będą to suche pieniądze wydane tylko na bycie online.

Widzę że z logicznym myśleniem nawet nie najlepiej u Ciebie to Ci to wytłumaczę w dość prosty sposób.

Do tej pory podpisując umowe z T-Mobile (kupując Xbox-a) musiałeś jeszcze dodatkowy abonament płacić za to żeby mieć zasięg.

My teraz podpisując umowę z T-Mobile (kupując PS4) będziemy płacili abonament za to żeby mieć zasięg ale dodatkowo dostaniemy paczkę minut i smsów do wszystkich extra(dodatkowo) free(darmowo)

Opublikowano

Moje giery nikogo co? zdania skleic nie umiesz? kto tu jest inwalida. no chyba ze to nowy pedalski trend pisac tak :teehee:

a nie potrafi porownac swoich gierek do gierek lepszych  :bunny:

W(pipi)iać zaczynasz powoli.

Po pierwsze, nie ma lepszych gier i gorszych gier. Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba. Jeden stwierdzi że GoW jest słaby, drugi że zayebisty i obaj mają rację.

Gears-of-War-vs-Uncharted.png

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.