Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Skill w multi: VF>>>>>>>KZ123>>>>>>>>>>>>>>>>UC123>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HANAMONTANA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HALO123=GIRSY123

Wklejcie mi tu ten gif z co majkel dzakson je popkorn i podziwiajcie kolejne posty. Nie ma za co, nalezy nam sie troche rozrywki po ciezkim dniu tygodniu pracy

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 788,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

pod względem feelingu i akcji jakie były w bc2 czy teraz w bf3 nic nie może sie równać, nawet girsy czy jakieś inne halo, to co się tam wyrabiało to głowa mała i szkoda że nie ma wbudowanego w bf jakiegoś recordera jak w codzie, bo ludzie co chwile by zalewali różnymi filmikami forum, walka do ostatniego ticketsa, podkładanie mcoma kiedy tobie nad głową świszczą kule i przez supresje z każdej strony prawie nic nie widzisz , kampienie wookie na drzewie na arice i ściąganie każdego headshotem kiedy to chciał podłożyć mcoma itd można było by na ten temat napisać referat dlaczego akcje w bf'ach są tak epickie, 

mówię jak jest

Opublikowano

Skill w multi: VF>>>>>>>KZ123>>>>>>>>>>>>>>>>UC123>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HANAMONTANA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HALO123=GIRSY123

Wklejcie mi tu ten gif z co majkel dzakson je popkorn i podziwiajcie kolejne posty. Nie ma za co, nalezy nam sie troche rozrywki po ciezkim dniu tygodniu pracy

Wybierz sobie:

Aos8tl.gif

16782.gif

YCzMI.gif

Popcorn-11-Eddie-Griffin.gif

Opublikowano

Dzieki sutek ale jednak oryginal z majkelem the best.

Opublikowano

Ja tam zawsze wolalem ten z Jokerem:

aQXng.gif

Opublikowano

Mejm - HALO, Gearsy > wszystko co wymieniles. Plac za Golda wiec wiem ! wciąż Lolek z Twojego upośledzonego myslenia...

Najtmer jak nie STALKER, to teraz będzie udowadnial ze FEAR > Gearsy :thumbsup:

Jeżeli gra w 2005r to już miała, to fajnie ze Uncharted jest takim inwalida !

Poza tym, znowu wpadli chłopcy z jedna konsola i wytatuowanym logo SONY na kutasie

Edytowane przez easye

Opublikowano

jedynie to, co ktoś może mieć to ty napis xbeton w jelicie grubym od ruc,hańska przez m$, girsy meh, da się tam skakać?

mówię jak jest

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Nie to nie jest gra dla pedalow jak Uncharted !

W skokach pewnie jesteś Pro Skill graczem co ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

lol to co powiesz o dzieciakach że też są pedałami bo oglądają bajki pixara i te wasze porównania uncharted własnie do nich i tej stylistyce?? skąd sie takie xboty biorą, chyba spadają razem z gradem 

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Ale pi*******ie za przeproszeniem. Najlepsze multi to Team Fortress 2 i hój. Grałem w większość gier przez was wymienianych i żadna nie przyciągnęła mnie na tak długo jak w/w.

Rzekłem.

Opublikowano

lol to co powiesz o dzieciakach że też są pedałami bo oglądają bajki pixara i te wasze porównania uncharted własnie do nich i tej stylistyce?? skąd sie takie xboty biorą, chyba spadają razem z gradem 

rozmawiamy od paru stron o multi. W ogole - powiedz mi masz jakas inna konsole/miałeś poza PS3 podczas tej generacji ? Czy także jesteś klerykiem teoretykiem elektronicznej rozrywki ?

Przy okazji jakby mnie było stać mialbym w (pipi)e uzywki, polityke MS inne rzeczy, które Ty nazywasz ruchaniem w dupe. Wtedy patrzyłbym wyłącznie na gry i usługi sieciowe.

I przy okazji - naprawdę wierzycie ze na GS Sony zapowie 10 kolejnych gier ? :teehee:

Mialo być ich 20 podczas pierwszego roku, a poki co pokazali 3...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Poza tym, znowu wpadli chłopcy z jedna konsola i wytatuowanym logo SONY na kutasie

Czujesz się lepiej teraz?

Dopiero co Ci opuchlizna z dupy zeszła od kutasa z napisem Microsoft który tryskał Ci nowinami dotyczącymi DRM,stałe połączenie z internetem i blokada regionalna.

Opublikowano

CW znowu w formie. Jeden lubi Girsy, drugi Uncharted i będą się żreć do końca świata co lepsze xD Czy wy nie widzicie jakie to jest śmieszne ? 

Opublikowano

Dopiero co Ci opuchlizna z dupy zeszła od kutasa z napisem Microsoft który tryskał Ci nowinami dotyczącymi DRM,stałe połączenie z internetem i blokada regionalna.

Jednak Jaczes miał racje, pisząc, ze w koncu odzieli się od plebsu ^^

Będzie Cie stać na placenie za granie Online ? :turned:

Opublikowano

rozmawiamy od paru stron o multi. W ogole - powiedz mi masz jakas inna konsole/miałeś poza PS3 podczas tej generacji ? Czy także jesteś klerykiem teoretykiem elektronicznej rozrywki ?

Przy okazji jakby mnie było stać mialbym w (pipi)e uzywki, polityke MS inne rzeczy, które Ty nazywasz ruchaniem w dupe. Wtedy patrzyłbym wyłącznie na gry i usługi sieciowe.

I przy okazji - naprawdę wierzycie ze na GS Sony zapowie 10 kolejnych gier ? :teehee:

Mialo być ich 20 podczas pierwszego roku, a poki co pokazali 3...

Ty się naprawdę martwisz o exy na ps4 ?

Opublikowano

Mejm - HALO, Gearsy > wszystko co wymieniles. Plac za Golda wiec wiem ! wciąż Lolek z Twojego upośledzonego myslenia...

Najtmer jak nie STALKER, to teraz będzie udowadnial ze FEAR > Gearsy :thumbsup:

Jeżeli gra w 2005r to już miała, to fajnie ze Uncharted jest takim inwalida !

ale wez ty w koncu odpowiedz merytorycznie w czym to jest lepsze od feara w mutli albo stalkera w singlu albo zamknij dupe. nie masz zadnego argumentu, jestes zjedzony prostym panczem "girsy dla dzieciakow" na co nie masz kontrargumentu bo sam wiesz ze to kiczowata bajeczka z pudzianami i kosmitami w tle to jedyne co ptorafisz napisac "najtmer znowu o stalkerze" "jak nie o stalkerze to o firze". no ale co? mam ci nie pokazywac lepszych gier czy jak? fabularnie obie gry zjadaja cala serie o Fenixie nie bekac przy tym nawet, bo i obiad jakos malo syty.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

drm, blokada regionalna, always online = oddzielanie się plebsu, xbeton na temat tych rewelacji

Opublikowano

No to było (pipi)em totalnym, ale zrozum, ze jak ktoś nie jest biedakiem cebulakiem, a cena gry to nie 1/4 jego pensji to always online, czy DRM ma totalnie w pompie. Ja od 10 lat nie miałem konsoli offline.

Najtmer , Twoje giery nikogo. Porównujemy Uncharted do Gearsow - wyskakujesz z Fear'em. Rozmowa z Toba jak z inwalida. Wiec STFU.

CW znowu w formie. Jeden lubi Girsy, drugi Uncharted i będą się żreć do końca świata co lepsze xD Czy wy nie widzicie jakie to jest śmieszne ? 

smieszny to jest fakt, ze 3/4 osob wypowiadających się która szpila bardziej przypada im do gustu w Gersy w ogole nie grala. :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moje giery nikogo co? zdania skleic nie umiesz? kto tu jest inwalida. no chyba ze to nowy pedalski trend pisac tak :teehee:

aha no moje gry napewnie nie debilqa ktory oprocz swojej konsoli nic innego nie widzi i nie potrafi porownac swoich gierek do gierek lepszych  :bunny:

przewidywany scenariusz

- ms wydaje 10 tasiemcow, fajne multi, same klony.

- sony dostaje baty, bo nie ma dobrego multi

- nadchodzi koniec generacji i znowu sony wydaje exclusive'a tym razem za sprawa GG ktorzy po 5 latach zamykaja pyski xbotom 

historia lubi sie powtarzac, ale nie prorokujmy. poki co xbox wygrywa... hmmm niczym? xbox go home? xbox call of duty w kosmosie 60 klatek. to sa wlasnie gry dla casuali  :bye:

Opublikowano

smieszny to jest fakt, ze 3/4 osob wypowiadających się która szpila bardziej przypada im do gustu w Gersy w ogole nie grala. :sorcerer:

Owszem, głupich nie sieją. Takich się powinno z miejsca ignorować. Ja grałem w obie serie multi, lata temu co prawda, dokładnie Gow2 i U2 i naprawde ciężko mi powiedzieć, który z nich był lepszy.

Poza tym, nie chodzi mi nawet o samo multi teraz, po prostu to mi przypomina kłótnię czy lepsze jest pizza czy kebab.

Opublikowano

Jednak Jaczes miał racje, pisząc, ze w koncu odzieli się od plebsu ^^

Będzie Cie stać na placenie za granie Online ? :turned:

Będę miał nawet X1 i PS4 a co?

A za online to kolego Ty płaciłeś....owszem my też będziemy teraz płacili,ale nie będą to suche pieniądze wydane tylko na bycie online.

Widzę że z logicznym myśleniem nawet nie najlepiej u Ciebie to Ci to wytłumaczę w dość prosty sposób.

Do tej pory podpisując umowe z T-Mobile (kupując Xbox-a) musiałeś jeszcze dodatkowy abonament płacić za to żeby mieć zasięg.

My teraz podpisując umowę z T-Mobile (kupując PS4) będziemy płacili abonament za to żeby mieć zasięg ale dodatkowo dostaniemy paczkę minut i smsów do wszystkich extra(dodatkowo) free(darmowo)

Opublikowano

Moje giery nikogo co? zdania skleic nie umiesz? kto tu jest inwalida. no chyba ze to nowy pedalski trend pisac tak :teehee:

a nie potrafi porownac swoich gierek do gierek lepszych  :bunny:

W(pipi)iać zaczynasz powoli.

Po pierwsze, nie ma lepszych gier i gorszych gier. Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba. Jeden stwierdzi że GoW jest słaby, drugi że zayebisty i obaj mają rację.

Gears-of-War-vs-Uncharted.png

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.