Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 793,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

...

Cyfrowa dystrybucja? PC.  czytaj torrenty of cors

Dominacja FPSów? PC.  czytaj syf, hacki, gimbaza + sprzęt za 4k

Architektura next-genów? PC.  w cenie trzech nextgenowych konsol, upgrade za pół roku

Multimedialność? PC. czyta mp3. masz mnie, to kluczowe

Indyki? PC. who cares?

Zastąpienie jRPGów, cRPGami? PC. who cares x2?

a potem zdziwko, że PC nikogo. PC służy do przeglądania forumka. 

Czuję się wbity w ziemie Walduś :D.

Miło jednak, że niczemu nie zaprzeczyłeś.

Opublikowano

Ej jak w ogóle wygląda granie przez vite remote play w grach, które wymagają używania L2/R2?

Opublikowano

touch pad na dole podobno je zastepuje

Opublikowano

Ej jak w ogóle wygląda granie przez vite remote play w grach, które wymagają używania L2/R2?

Na tvgry w przeglądzie tygdnia pokazywali remote play i właśnie tylny touchpad zastępuje te przyciski. Ogólnie fajna sprawa ten remote play i coraz bardziej się przekonuję do vity.

Opublikowano

Jesli cena w bundlu z ps4 bedzie przystepna to tez biore vite.

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej piszą, tylni panel sie dzieli i jest L2 / L3 a przedni panel służy jako wciśniecie gałek R3 / L3 , fajnie rozwiązane tylko ciekawe jak z wygodą aby to obsłużyć.

5 Dni chłopaki :banana:

Opublikowano

Ekhm, nie chcę nic mówić, ale ktoś na neogafie rzucił bombę, że tworzą remake FF7. Inny mówi, że 16 exów od Sony jest w pracach na PS4, których jeszcze nie zapowiedziano. Jaki eksajt, co nie?

Opublikowano

Square woli teraz (pipi)y na komorki robic.

Opublikowano

Będzie na półce to się kupi. Nie jest kwestią czy kupić PS4. To jest oczywiste. Ale kiedy będzie warto kupić. A to już oczywiste nie jest

Opublikowano

Ekhm, nie chcę nic mówić, ale ktoś na neogafie rzucił bombę, że tworzą remake FF7. Inny mówi, że 16 exów od Sony jest w pracach na PS4, których jeszcze nie zapowiedziano. Jaki eksajt, co nie?

Exy exami ale czy to sa gry AAA? Jezeli w ogole to prawda...

Opublikowano

Na pewno nie wszystkie są AAA. Ale nie wiem co to za tragedia, skoro obecne gry AAA to największe gów.na, bojące się spróbować czegokolwiek nowego...

Opublikowano

Exy exami ale czy to sa gry AAA?

Jakie pytanie.Choćby te pozycje spoza nurtu AAA nie były grami albo jakimiś crapami.Podgry :teehee:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Mam nadzieję, że Sony yebnie jakąś zapowiedź tytułu AAA na VGX. :)

Potem to już bomby na E3 będą.

Opublikowano

Wszyscy mają taką nadzieję xD Najlepiej od SSM.

Opublikowano

Gdyby ten rewelacyjnie zapowiadający się The Forest, który ma premierę w grudniu na PC, zmierzał też na PS4 , to konsolę w tym roku bym pewnie kupił. A, że PC to już gruchot, który 5 lat temu podczas jego kupna już był średni i z grania w tą grę mogę zapomnieć, to mi to rybka, bo nowy sprzęt i tak musiałbym kupić. No i gra bardzo mocno wykorzystuje tego Oculusa, który zapowiada się na prawdziwą rewolucję a którego konsole mają nie wspierać. No i jest mnóstwo gier niezależnych( Routine), których wersja na PS4 jest albo niepewna albo w ogóle sie nie pojawi. Na tytuły AAA mam już powoli wywalone. Na pewno, jeżeli kupiłbym w najbliższym czasie nowego PC, to PS4 tylko do eksów, nie wcześniej niż za 3 lata by u mnie wylądowało. Chociaż to Remote Play bardzo mnie interesuje.

Opublikowano

Na pewno nie wszystkie są AAA. Ale nie wiem co to za tragedia, skoro obecne gry AAA to największe gów.na, bojące się spróbować czegokolwiek nowego...

Nie widze wtedy sensu kupowania next-gena, w indie mozna grac praktycznie na wszystkim.

Nawet Xbox One w 1080p odpali gry indie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie widze wtedy sensu kupowania next-gena, w indie mozna grac praktycznie na wszystkim.

Nawet Xbox One w 1080p odpali gry indie.

No tak, ale mowa było o exach. W tkaie raczej nie zagrasz gdzie indziej. Stąd słowo ex.

Tak w ogóle to chciałbym, aby w następnych latach padł ten podział na AAA, indie itd i wrzucić to do jednego wora - gry. Zalożę sie, że wielu by takie Rime wzięło o wiele bardziej na poważnie, gdyby tylko wydali to na płycie :lol:

Opublikowano

Exy exami ale czy to sa gry AAA?

Jakie pytanie.Choćby te pozycje spoza nurtu AAA nie były grami albo jakimiś crapami.Podgry :teehee:

Weź bo zaraz przyjdzie mendrolina i będzie wciskal kity o daniach w restauracjach i co tam jeszcze.

Opublikowano

...

...........

Czuję się wbity w ziemie Walduś :D.

Miło jednak, że niczemu nie zaprzeczyłeś.

no wiadomo. raven w zakamarkach sieci zwie mnie DESTRUKTOREM RASY PC. taka karma.

Opublikowano

gdzie sa darmowe gry dla Xbox One?

Rozumiem, ze w abonamencie dostaje 1 grywalna postac KI?

Opublikowano

Do mnie przed chwila dopiero doszlo, ze jak wyjdzie nowe Halo to Xbone moze nie miec jeszcze premiery w naszym kraju =/

Opublikowano

Byle do 2014, tam będzie prawdziwe zatrzęsienie wielkich hitów, lekko licząc spokojnie ponad 15 ,, dużych ", uznanych gier wyjdzie na oba systemy. Zresztą jak na pierwszy tydzień sytuacja i tak jest znakomita jeśli chodzi o next geny. Wyobraźcie sobie że GG ogłasza że SF przekładają na czas nieokreślony jak K2 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.