Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Gran Turismo lepiej by ogarniali.

Ogarniają, Kaz powiedział że jest duża szansa na 2014 rok,ale nie wierze w pełną wersje, może znów jakiś Prologue?

Tak, tak jeszcze w 2014 The Last Guardian i Agent na pewno się ukażą. 

"We don't want to take too long on Gran Turismo 7," Kazunori told us. "Best-case scenario? Next year. In GT6 we really had to tune the software 100 per cent to maximise the PS3's architecture, but of course the PS4's hardware is much better, so I think the overall quality of the game across the board will be boosted when you come to play it".

http://www.topgear.com/uk/car-news/gran-turismo-7-is-coming-in-2014-2013-11-20

dog-gives-kitten-a-bath.gif

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 749,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Zaraz dojdzie do tego, że co rok będzie wychodziła nowa część GT. :confused:

Obejrzałem sobie przed chwilą trailer Order 1886. Kurde jak to wygląda, jaka muzyka, jaki klimat. Hype niesamowicie mi wzrósł.

Edytowane przez suteq

Opublikowano
Conclusion 

The Xbox One's Blu-ray player certainly isn't one for the home theater enthusiast. Picture is solid and sound is excellent, but it lacks precise tuning adjustments. Such audiences will want a dedicated player in their rack. However, the Xbox One just may be the perfect family room Blu-ray playback device for both the casual viewer or family or even the enthusiast who wants a capable second player outside of the home theater. Voice commands are a dream and they work very well at a high percentage rate of accuracy. The failure to navigate disc menus with verbal commands or hand gestures is disappointing, and that the Kinect more often than not fails to recognize commands during loud playback can be an annoyance. These issues, however, are much less likely to plague the casual living room experience, which seems to be Microsoft's target, anyway. Considering the smooth experience, fast access, the absence of glaring glitches, the terrific and intuitive SmartGlass remote app, the awesome Kinect interface, and all the other things the system does well right out of the box, the Xbox One is the clear winner over the PS4 in terms of overall entertainment integration and, more specific to this site and its audience, Blu-ray playback. There's no doubt the PS4 will eventually play catchup and at least rival the Xbox One, but Microsoft has certainly taken the lead and embraced the Blu-ray experience, once its rival, with open arms and an advanced, enjoyable, and accurate interactivity that's nothing short of a terrific experience all round. Oh, and it also plays some great video games. The Xbox One comes very highly recommended. 

http://www.blu-ray.com/news/?id=12665

I tak kupiłbym X1 dla Forzy i Top Gear test tracku :D

ibmx2spdzNtK43.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@exsajt ja wiem o tym, ale i tak w to nie wierze. 

Opublikowano

ale że co ? GT6 na sterydach w przyszłym roku ?

Opublikowano

Jesli tym razem zaczna znowu bawic sie w jakies wersje standard i brak zniszczen calkowitych to ta seria skonczy jako muzeum na kolkach, czym zreszta szczyci sie ze jest.

Opublikowano

Tak to trochę brzmi, skoro piszą że na PS3 jest im trudniej, a na PS4 uwiną się w rok. Czyli można się spodziewać GT6,5 dość szybko (coś w stylu Forzy 5 zapewne) i długiego czekania na prawdziwie next genowe GT.

2aagc4y.jpg

komu, komu, bo idę do domu?

Opublikowano

Gra na 15 letnim silniku + 10 map wyjętych z poprzedniej części za jedyne 500zł  :banana:

Opublikowano

ale o co ten raban z cyfrową dystrybucją nie rozumiem. Czy gra kosztuje 220, 240zł czy 304zł to tak czy inaczej jest skreślona bo w pudełku mam taniej. Nigdy nie traktowałem cyfrowej dystrybucji na X360 jako alternatywę. Sens korzystania z niej był tylko w przypadku promocji np ostatnio DmC był za 35zł.

"304zł!!111 KUR.WA!!!!111 ZUODZIEJE!!!" - to nie kupujcie ja pjerdole.

Opublikowano

Postaw się w sytuacji składkowiczów cwaniaczku!!!

Opublikowano

U mnie ceny to 52-60 funtow na PSN a na takim amazonie ceny nie przekraczaja 50... (jedynie Infamous 53 za preorder ale to tez moze sie zmienic...)

Opublikowano

Tak to trochę brzmi, skoro piszą że na PS3 jest im trudniej, a na PS4 uwiną się w rok. Czyli można się spodziewać GT6,5 dość szybko (coś w stylu Forzy 5 zapewne) i długiego czekania na prawdziwie next genowe GT.

2aagc4y.jpg

komu, komu, bo idę do domu?

Konsole do szlachta.

Mendrek wkładając do banku 10zł dostaje 10zł odsetek miesięcznie więc co to za problem zapłacić 304zł za Cod?

Opublikowano

Z GT7 to będzie taka przynęta jak z GT5 w przypadku na PS3. Ludzie polecą w 2014 po PS4 by mieć już nagrzane przed przyjściem GT7 a doczekamy się jej w 2016. 

Opublikowano

suteq: Nowa gra za 152zł w wersji cyfrowej na konsole to nie taka zła cena.

Przeciez skladki na PS4 juz nie beda dzialac. Na glownej konsoli gra działą na wszystkich kontach, ale na pozostałych juz tylko na tym przypisanym, gdy jestes zalogowany.

FAQ

Can I access content I’ve purchased on another PS4?

Yes, you can use content you’ve purchased on up to two PS4 systems simultaneously — simply sign into a friends’ PS4, and the content you’ve purchased will be available as long as you remain signed in.

Can more than one person access my content from my PS4?

By setting your home PS4 your “Primary” console, the content you’ve purchased on your account is available to other family members without needing to sign in on your account.

Can two people use my account’s content on two different PS4 at once?

Yes, this is possible.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ludzie nie beda kupowac, to ceny soadna, do tego dojda promocje, dla plusowiczow pewnie beda inne ceny.

Jakbym mial placic 200 zl za gre cyfrowa, to i tak wole kupic ja za 219 na plycie i miec mozliwosc odsprzedania.

Opublikowano

piękne bullshoty milordzie

szkoda że na screenach z gameplayu wygląda to kompletnie inaczej

Opublikowano

czekajcie bo czytam po forach, że ludzie strasznie narzekają na nowy party system w Xbox One, czy oni wyyebali możliwość grania w różne gry i siedzenia w party?

Opublikowano

easye: W jakichś tam warunkach będzie można. Np umawiasz sie z kumplem. Ty ustawiasz jego konsole jako główną, a kumpel ustawia jako główną Twoja. Jego konto główne musi być u Ciebie i na odwrót. Ogólnie mocno ograniczone, ale jakby ktoś bardzo chciał cebulic to da się. Trzeba mieć tylko zaufania.osobę, która będzie znała Twoje hasło.

Ją sobie zostawię ta możliwość dla dobrego kumpla, lub brata. Jak będziemy chcieli grać w coś dla przetestowanie, albo na.jeden wieczór, to ją kupię, dam mu passa i on będzie grał na moim koncie, a ją na jego.

Opublikowano

piękne bullshoty milordzie

szkoda że na screenach z gameplayu wygląda to kompletnie inaczej

Co racja to racja, juz GT5 w PhotoMode nie ustepuje wcale tym zdjeciom z Forzy
Opublikowano

No i co jak te drzewa w tle na srodkowym screenie wygladaja jak z PS2, do tego te Sprite'y publicznosci - po lewej na dole na trzecim screenie. nekst-gen normalnie.

Co to za gra ? - screeny z postu szczurka.

Edytowane przez saptis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.