Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tak masz rację, ale te gify dotyczą czego innego a nie fapingu.....czy choćby tego co było przed E3 milion gifów z KAZem  :teehee:

Opublikowano

Red Dead Redemption wydany w 2010 roku.

3 lata później

7LawUOL.png

Pocieszne blachary.

Ten gość co dodał komentarz to idiota :(

zarówno rdr jak i gta4 to syf nie warty czasu.

Opublikowano

Szewczyk po raz kolejny dajesz dowod swojego bezguscia.

Rozumiem GTA 4. Nie wyszlo tak jak powinno. Schematyczne misje nuzace z biegiem czasu ale RDR to geniusz sam w sobie.

Nie mowie zeby od razu wielbic gre mimo ze sie nie podoba ale szacunek jak najbardziej wskazany.

A YETI to dobry troll. Umie ttollowac. Myslalem ze on naprawde jest taki zryty a wczoraj bardzo mnie zaskoczyl na plus.

Umie tworzyc osobowosc w sieci.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zastanawiam sie, czemu xboty nie wrzucaja gifow ze swoich nadchodzacych exclusivow ?

Bo nie mamy tak zrytych bań jak wy. 

Człowiek już swoje ma i z pewnych rzeczy wyrósł, grę to można docenić dopiero jak się ją zobaczy na własne oczy, a nie grzać się jakimś gifem. 

Bo ile lat można bawić się w Yetiego OMG GOTG etc.

Zobaczyłem co miałem zobaczyć i czekam dalej. 

Widzę, że ty mimo lat nie łapiesz specyfiki tego forum, a głównie tego tematu.

Opublikowano

powiedział pecetowiec który nawet nie grałw RDR (założe sie że grałeś u kolegi i dupa ci zwiędła na widok tego świata i brak możliwości zagrania na piecu)

Zastanawiam sie, czemu xboty nie wrzucaja gifow ze swoich nadchodzacych exclusivow ?

Bo nie mamy tak zrytych bań jak wy. 

czemu jesteś taki niekulturalny? mówisz o zaawansownym wieku i powadze a rzucasz teksami jak dzieciak z podstawówki 

przecież każdy wie że gdybyście mieli czym sie pochwalić to byście wrzucali gif na gifie 

Opublikowano

Red Dead Redemption wydany w 2010 roku.

3 lata później

7LawUOL.png

Pocieszne blachary.

Buehehehehehehehe.

Now fuck off.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano
Widzę, że ty mimo lat nie łapiesz specyfiki tego forum, a głównie tego tematu.

Ktoś pyta to ja odpowiadam, co to łapać ? 

Chyba, że chodzi Ci o robienie z siebie debila, to tak wybacz nie łapię tego. 

czemu jesteś taki niekulturalny? mówisz o zaawansownym wieku i powadze a rzucasz teksami jak dzieciak z podstawówki 

przecież każdy wie że gdybyście mieli czym sie pochwalić to byście wrzucali gif na gifie 

Kiedyś traktowałem ludzi dobrze teraz wzajemnością ;)

Jakoś od lata tego nie robimy, robią to za nas fani SONY. 

To wy lubujecie się w gifach, ale nie powiem, że raz na jakiś czas coś się wrzuci ostatnio chyba miało to miejsce przed premierą Alan Wake zaraz kiedy to było ? 2010 roku.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

True, true...

Przy okazji:

Microsoft CEO Steve Ballmer will unveil his comprehensive plan to restructure the company July 11, and the internal changes include bringing the Xbox division under current Windows software and hardware boss Julie Larson-Green

http://www.polygon.com/2013/7/9/4508084/report-microsoft-restructuring-julie-larson-green-xbox

Glowy leca i bardzo dobrze, bo to co przez ostatnie miesiace robi MS pokazuje jak bardzo ta firma przestala sobie radzic.

Opublikowano
To wy lubujecie się w gifach, ale nie powiem, że raz na jakiś czas coś się wrzuci ostatnio chyba miało to miejsce przed premierą Alan Wake zaraz kiedy to było ? 2010 roku.

nie wiem czy to powód do dumy że ostatnio 3 lata  temu mieliście gre którą sie mogliście pochwalić

44c3a8ccb9ff74efd369d43323f0a86f-400x225

Edytowane przez Yano

Opublikowano

RDR-a łyknąłem na premierę, a potem drugi raz z przyjemnością przeszedłem w Plusie. Ta gra to epicki hołd dla anty-westernu, wyjątkowo udany sandbox w którym cieszą nawet puste przestrzenie. Motyw sytuacyjnej muzyki to małe dzieło sztuki w dziedzinie udźwiękowienia gier, do tego nietuzinkowa fabuła i cała masa smaczków które znamy z westernów lub moglibyśmy się ich domyślić ;)

Kto pisze, że to szajs niewarty zagrania, ten albo ma ból dupy (zrozumiałe), albo nie zna się...

Opublikowano

Nie wiem, mnie nigdy RDR nie porwało. GTA IV zrobiłem na 100% a później jeszcze długo grałem bez większego celu, a do westernu od R* pochodziłem dwa albo trzy razy i nic z tego. Jakoś nudziły mnie te ogromne puste przestrzenie i jeżdżenie na koniu. Mam cholerstwo nawet na półce cały czas i zaklinałem się, że w te wakacje ukończę, ale czarno to widzę.

Opublikowano
nie wiem czy to powód do dumy że ostatnio 3 lata  temu mieliście gre którą sie mogliście pochwalić

Było z czego tylko w jakim celu ? 

Opublikowano

Idz soul ma forum urszulanek bo tutaj tylko Cię zranią.

Opublikowano

No i co ja biedny zrobię ;(

Opublikowano

powinni chociaz dodawać do zestawu wiaderko wazeliny.

Opublikowano

Tak było od zawsze. Ceny w rzeczywistej walucie były wyższe od wartości MSP za które można było kupować rzeczy.

Widzę że już leci hejt ale przypominam, że tym ruchem ceny wyrównały się do poziomu tych z PSN, także panowie sprawdzcie ile wykorzystaliście sami tej wazeliny ;)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Widać MS chce mieć dwa wróble w garści, niż gołębia na dachu. Podwyższy ceny i u(pipi) proceder cwaniakowania z kradzionymi MSP. Cebula rasa pewnie już płacze, ale IMO to de facto wyjdzie MS-owi podwójnie na dobre.

Opublikowano

On jest jak Macierewicz. Ten ma swoich trzech ocalałych i inne cuda, on kradzione MSP, cheaterów w Battlefieldzie, udpate'y sterowników co tydzień itd. :D.

Opublikowano

Cebula rasa 

xDDDDD

Opublikowano

Nope - wyszla przeciez Forza 4 i Horizon, Gearsy 3 i HALO 4. To wciaz najlepsze gry w swoim gatunku, ale Ciebie pewnie nie interesuja ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przy tlou to zwykle balasy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.