Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Haha mazeo ma neozdrade 1mb i się dziwi ze slabo posysa

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Cos musi byc na rzeczy, skoro jednemu ciagnie mega szybko a drugi narzeka..

Opublikowano

Albo po prostu mamy jakies porównanie, jak dana usluga powinna dzialac.

Jak cale zycie jedziesz na konsolach Sony, to dla Ciebie PS4 działa SUPER ! (w sumie gorszej konsoli niż PS3 nie mogli zrobić), a tak naprawdę się po prostu g(pipi) znasz.

Tak się skłąda, ze x360 miałem dłużej jak ps3 tylko, ze się wykraczyła jakieś dwa lata temu. tylko ja nigdy nie miałem problemów z siecią więc fuck off.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kabel + NAT, u mnie to działało, ale to było w czasach kiedy ludzie myśleli, ze to konsola stworzona przez NASA i leczy raka.

Opublikowano

3170510617.png

Steam ściąga z ponad 1mb/s, XBL też, kur.wa tylko te zaje.biste sprzęty Sony mają problem. Dałem screen z PS4 - nic, dałem linka do google z topicami na ten temat - nic, dałem tą fotkę wyżej - nic, cały czas to problem mój, mojego dostawcy, routera, ścian w domu, za długiego kabla etc, pomimo, że demo Fify 14 ściągnąłem normalnie, tak samo jak update 1.52. Sony zawsze dobre <3 Pewno Codename sam zepsuł konsolę wyjmując ją z pudełka bez głaskania, a Maciomaniak nie ścierał kurzu z loga PS i dlatego też się zyebała.

Na laczu 1.4 mb sciagasz ponad 1 mb/s ?

Predkosc MAKSYMALNA sciagania na laczu 2mb/s to 256kb/s a co dopiero na 1.44 mb/s. Przestan sciemniac ze z taka predkoscia gry sciagasz. To jest po prostu niemozliwe.

Pokaz mi filmik jak masz transfer 1 mb/s (i nie chce zdjecia na steamie, bo tam to ja gry sciagam z predkoscia 50 mb/s co jest (pipi) prawdą, ten licznik sztucznie zawyza limit jak i origin), bo chyba sobie wykupie net 100 mega u twojego dostawcy w takim razie, skoro u nich przelicznik to 1 - mb/s to 1 mb/s download to czapki z glow, maja najlepsza oferte na swiecie xD.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No i co kidnappa - według Ciebie PS4 działa lepiej niż leciwa 360tka ?

Bo dla mnie wciąż nie ma mega wielu funkcji, a sama siec działa roznie.

Co do porównania pobierania, jasne, ze nie ma co się sugerować paroma osobami, bo przyczyn może być wiele, od zlej konfiguracji, po obciążone serwery w danym momencie. Jak ktoś loguje się na PSN dodatkowo w srodku tygodnia, w godzinach gdzie ponad polowa uzytkownikow jest w pracy to tez może mu banglac lepiej, no i przede wszystkim co porównujemy ? jakie lacza ?

bo zaraz się okaze ze 100 vs 1  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano
Bo dla mnie wciąż nie ma mega wielu funkcji, a sama siec działa roznie.

z ciekawości - jakich?

Opublikowano

No to sprawa wyjasniona. Mazz ma neta 1MB xD Nie dziwne, ze to co wrzucal na twicha bylo tak rozpikselowane, ze az nieczytelne. 1MB po wifi. Ta...

Opublikowano

O ja pier.dole 1.4mbita lacze i on sie dziwi ze mu sie cos dwa dni sciaga, stary ktos uruchomi gadu gadu i Ci polaczenie zerwie bo masz tak (pipi) owy internet.

Zainwestuj sobie w dobre lacze i wtedy oceniaj jakosc uslug, albo nie wypowiadaj sie na ten temat bo jestes zalosny.

Opublikowano

Góvno się znacie, na Xboksie ściąga z prędkością LTE.

Opublikowano

Net w komorce mam 7mb a ten sie dziwi ze na 1mb mu muli

Mazeo wystaw na allegro neozdrade a nie konsole

Opublikowano

PSN nie wyrabia? Hm,

1452547_10202787910321774_1971164339_n.j

Na PS3 mam ~10 Mb/s mniej po kablu.

Opublikowano

Kto w dzisiejszych czasach ma łącze 1 mb? xDDDDD

Opublikowano

Ten co 10lat temu gral na pegazusie

Opublikowano

No serio wstyd straszny ten internet.

Teraz wiemy skąd ten skill w fps u MaZZeo. 

Tak laguje, że nie da się go trafić xD

Opublikowano

A wlasnie.

Wzor na obliczanie maksymalnej predkosci pobierania to twoje lacze podzielic przez 8.

Czyli w sprawie Mazzego sprawa wyglada nastepujaco:

1.44 / 8 = 0.18 - co daje nam predkosc pobierania maksymalna na takim laczu 180 kb/s. Uzywanie wi-fi moze jeszcze ograniczyc te predkosc.

Tutaj nie ma zadnych wyjatkow. #Mowie jak jest.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Test zrobiony z lapka.

3170510617.png

Wow. Co za prędkość. A przed łączeniem z netem słyszysz taki dźwięk:

?

"Slower than 77% of PL" - wina Sony :turned:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Mazzeo ile zarobiłeś na tym PS4?

Bo ja tez sie czaje na jakiegos janusza.

2j5c8ib.jpg

Opublikowano

1 MB, PSX '99... Za dużo jak na jednego wojownika CW. Console Wars 7: PŁACEMZĘ I WYMAGAM!!!

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

I przestańcie pierd.olić że PSN takie za(pipi)iscie szybkie. 50GB NBA sciągałęm chyba z 3 dni Sony XBL juz nigdy nie dogoni.

A internet mam taki

3067211661.png

Edytowane przez Codename

Opublikowano

W premiere to ja nawet Contrast z 8 godzin sciagalem cieszac sie ze ta usluga nie lezy i kwiczy, 3 dni po to 4+ gigowego Warframe sciagnalem w kilka minut.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dobra beka, CW znów w formie. Tak jak pisze rejwen, Nadkonsola wyczuwa xbota i specjalnie zamula na PSN, bo całej reszcie wszystko chodzi dobrze. Panowie, sprawiedliwość jest po naszej stronie, kto nie szanuje plejstejszon sam nie będzie szanowany.

PS. 1MB w niemal 2014 roku... najpierw 1999, a teraz to.

Opublikowano

I przestańcie pierd.olić że PSN takie za(pipi)iscie szybkie. 50GB NBA sciągałęm chyba z 3 dni Sony XBL juz nigdy nie dogoni.

A internet mam taki

3067211661.png

Krytykuj Sony dalej, zobaczymy jak jeszcze bardziej Ci zniżą neta w PSN.

Opublikowano

Ale marke Sony to wy szanujcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.