Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

XD nie szanują smutasy (pipi)ane

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Raz uzylem iksdeka i klapek myslal, ze wygral temat. Bol dupy wplywa na twoj wzrok popiku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Raz uzylem iksdeka i klapek myslal, ze wygral temat. Bol dupy wplywa na twoj wzrok popiku.

Raz?

Opublikowano

Prawda jest taka że wy wszyscy nadużywający zwrotu "ból dupy" go macie tyle że o rożnym natężeniu :teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Raz?

No pokaz mi gdzie w tej dyskusji z fanem chu.jowego frejmrejtu uzylem XD dwa razy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale bul dopy to wy szanujcie.

Opublikowano

Mazzeo ty lubisz batelfilda ... No ale rozumiem, mojej kobiecie tez DmC bardziej sie podoba niz Rising ;P Rising nie jest objawieniem, ale chociaz stara sie bym slasherem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

DmC mi się bardziej podoba niż Rising. Handlujcie ale szanujcie.

Jesteś mentalnym hamburgerem - nic dziwnego zatem :>

edit. No jak wolfa nie przeszedłeś to o czym my w ogóle rozmawiamy, lel. A wystarczyło by się nauczyć parować i gra odrazu +5 do oceny.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mi DmC mimo wszystko poza frameratem (bo brakuje tych 60fps) dla mnie jest pod każdym względem DUŻO lepszy niż Rising.

Btw. "Naughty Dog to partacze" .. takie rzeczy można wyczytać tylko tutaj :turned:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Jak ktos nie lubi tego gatunku, albo sie nim nie jara to looz. Przecie nie bedziemy nikogo przekonywac do takich gier. Moga sobie zagrac w godofłora i byc fanami slasherow.

A wystarczyło by się nauczyć parować i gra odrazu +5 do oceny.

PS. Akurat parowanie w tej grze jest porazka. Zle to zrobili i przez to splycili gre.

PS2. Emet ... ale wiesz skad te partacze i w jakim kontekscie ? Czy posty czytasz co drugie slowo ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mi DmC mimo wszystko poza frameratem (bo brakuje tych 60fps) dla mnie jest pod każdym względem DUŻO lepszy niż Rising.

Pod jakimi niby względami? Denną fabułą i upośledzonym w stosunku do poprzedników systemem walki, gimbusiarskimi zagrywkami dla casuali? Rozwiń proszę.

PS. Akurat parowanie w tej grze jest porazka. Zle to zrobili i przez to splycili gre.

No, ale jak nie umiesz, to gorzej się gra bo w sumie "nie rozumiesz" system walki do końca.

Opublikowano

poza tym jestem leszczem w slasherki wiec w Rising nie chcialo mi się przechodzić nawet tego robopsa.

Co ten Mazzeo to ja nie wiem.

Opublikowano

(pipi)a, nie spodziewałem się tego że będą przypieyrdalać się ludzie do mgs2/3 pod względem fremejtu, zamiast chłonąć za(pipi),istość tych gierek to liczą teraz klatki, aż nie mieści się to w głowie, absurd do kwadratu w tym temacie, czekam teraz na analize klatek z contry kiedy i w jakim czasie spadają, można przypuszczać że pcbetony bardzo dobrze wyprały tu co niektórym mózgi pod względem nie obczajania i chłonięcia gry, tylko pod względem gdzie i którym momencie będą w jakimś tytule spadać klatki, beka z was stąd aż do korei północnej

Opublikowano

Kolejny ktory czyta co dwa slowa. Napisalem cokolwiek o fabule w MGS3 ? Nie ? Łojezu jak to mozliwe, bo z twojego posta mozna wywnioskowac. ze olalem wszystko i skupilem sie na technikaliach. Beton ?

Opublikowano

@ Ins - chodzi mi o ten Twój CIĄGŁY (do obrzygania już...) hejt w stronę Uncharted.

@ bluber - Yhm.. bo MGR miał za(pipi)istą fubłę i system, tak? Dla mnie DmC jest po prostu dużo lepszą grą i tyle (nieporównywalnie ciekawszy design, lokacje, przeciwnicy i jak dla mnie lepszy system). A, że jest gorszy od starych "prawdziwych Devilów" nie zmienia tutaj nic w porównaniu do MGR. Jak dla mnie nadal DMC i DMC3 to najlepsze odsłony. Tego nowego (jeszcze nie ukończyłem) postawiłbym wstępnie trochę niżej niż DMC4 jeśli idzie o sam gameplay, niżej ze względu na 30fps). DMC2 celowo pomijam bo to crap niegodny nazwy...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

poza tym jestem leszczem w slasherki wiec w Rising nie chcialo mi się przechodzić nawet tego robopsa.

Co ten Mazzeo to ja nie wiem.

Po prostu lepiej mi się gra w DmC i artystycznie jest bardziej pomysłowy niż Rising.

Opublikowano

1. Emet czy to nie ty do obrzygania wywodzisz sie na temat oprawy w FM5 ?

2. DMC4 ma najlepszy system z calej serii ... No ale ty cenisz fabule, wiec zrozumiale ze goowno sie znasz.

Nie kaze nikomu lubic badziej jednej gry od drugiej, ale to za co cenie niektore gry jest konfrontowane z sprawami drugorzednymi. Nie rozumieja tego niektorzy, trudno, ale nikt nie przekona mnie np. ze fabula czy 30fpsow kosztem oprawy jest wazniejsze niz system lub framerate w bitce.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kolejny ktory czyta co dwa slowa. Napisalem cokolwiek o fabule w MGS3 ? Nie ? Łojezu jak to mozliwe, bo z twojego posta mozna wywnioskowac. ze olalem wszystko i skupilem sie na technikaliach. Beton ?

betonowym można nazwać twoje analizowanie technikaliów w grze która ma już kilka ładnych lat, pewnie na premiere musiałeś nieźle trzepać gruche podczas grania

Edytowane przez mersi

Opublikowano

@ Ins

Ilość mojego wywodzenia się na temat oprawy FM5 to tylko ułamek twojego hejtu na Uncharted. Poza tym taki "nieczytajacy co drugie słowo" powinieneś wiedzieć, że do oprawy "czepiałem się" też w przypadku GT5, GT6, U3 i nie tylko. No.. ale każdy widzi to, co wygodne.

Drugie zdanie pozostawię bez komentarza..

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Hehehe. Rozumowanie , że jak jest dobra gra to nie ma prawa się zobaczyć czy w ogóle pisać o wprost z.j.ebanym frameracie. Szczególnie filmiki w MGS3 to taki "ślimak", że odbiera radość z oglądania. Podczas gry już stabilniej, chociaż pamiętam , że w jednym miejscu podczas walki z The Endem padłem przez okropny slow - motion, chyba tam gdzie taki wodospad był.

Trzeci filmik od góry : 

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tech-analysis-metal-gear-remastered

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

betonowym można nazwać twoje analizowanie technikaliów w grze która ma już kilka ładnych lat, pewnie na premiere musiałeś nieźle trzepać gruche podczas grania

Tak jak pisalem, beton. Z checia bym napisal czemu MGS3 nie sprostal moim oczekiwaniom (a oprawa nie ma koplenie NIC DO RZECZY w tym przypadku), ale taki beton jak ty nie potrafi czytac wiec szkoda mojego czasu.

@ Ins

Ilość mojego wywodzenia się na temat oprawy FM5 to tylko ułamek twojego hejtu na Uncharted. Poza tym taki "nieczytajacy co drugie słowo" powinieneś wiedzieć, że do oprawy "czepiałem się" też w przypadku GT5, GT6, U3 i nie tylko. No.. ale każdy widzi to, co wygodnie.

Drugie zdanie pozostawię bez komentarza..

Chcialbys by tak bylo. Non stop czytam o problemach z oswietleniem. Twoja drama jezeli chodzi o oprawe jest przynajmniej na takim samym poziomie jak moj anczartedowy hejt. Problem w tym, ze dla mnie to beka, ty jestes powazny i prawie placzesz przy kazdym poscie. Tak wiec daruj sobie wypominac komus cos co sam robisz namietnie non stop.

Jezeli chodzi o drugie zdanie to pozostawiasz bez komentarza bo ? Jezeli chodzi o twoje preferencje to oczywiscie moge sie mylic, ale jak miales na mysli system DMC to nie wiem co napisac. Wiadomo, ze najwiecej mozna wyciagnac z czwartej odslony.

PS. Emet, nie obrzygales sie jak twoi e-koledzy non stop hejtuja halo ?

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.