Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsza platformówka: Little Big Planet 1 & 2 (przede wszystkim z uwagi na edytor), Sly Cooper: Thieves In Time

Najlepsza gra indie: The Journey

:rofl2:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

<facepalm>

Jeszcze raz:

Exy Sony/MS:

I tylko exy. 

E: no chyba że X-box miał lepszego slashera i platformówkę na wyłączność. Nie miał? Oł sziiit...

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Czy ja gdzieś dawałem ranking od miejsca pierwszego do ostaniego? ile jeszcze umiejetności (pipi) rozumienia tutaj zobaczę?  :whistling:

Opublikowano

Własnie tego.  :sweat:

Opublikowano

Czy ja gdzieś dawałem ranking od miejsca pierwszego do ostaniego? ile jeszcze umiejetności (pipi) rozumienia tutaj zobaczę?  :whistling:

Co nie zmienia faktu, ze wybrałeś sobie takie konkretne kategorie, byleby pasowały do jakiejś gry na PS3. Najbardziej hardkorowe rpg? A może spróbuj Najlepsze multi?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Gdyby na x-boxa wyszła bardzo dobra (ze śr. ocen krytyków od 8/10 wzwyż) platformówka, slasher, jrpg, gra w klimatach action-survival, tez bym je uwzględnił. Bo niby dlaczego nie? No chyba że ktoś tu ma ból dupy, że na jednej maszynce jest zwyczajnie więcej dobrych przedstawicieli określonego gatunku, którego brak pozostałemu. 

Opublikowano

Exy Sony/MS:

Najlepsze wyscigi arcade: Forza 

fix'ed

Opublikowano

Gdybyś uwzględnił po prostu "RPG" a nie "najbardziej hardkorowy RPG" to można by polemizować, że np. Wiedźmin 2. Ale lista i tak ma dałna (kto gra tylko w exy) i jeśli chcesz robić gów,noburzę to przestań się rzucać na każdy shitpost pod tym rankingiem a cicho podziwiaj dzieło zniszczenia ;/.

Opublikowano

Gdyby na x-boxa wyszła bardzo dobra (ze śr. ocen krytyków od 8/10 wzwyż) platformówka, slasher, jrpg, gra w klimatach action-survival, tez bym je uwzględnił. Bo niby dlaczego nie? No chyba że ktoś tu ma ból dupy, że na jednej maszynce jest zwyczajnie więcej dobrych przedstawicieli określonego gatunku, którego brak pozostałemu. 

Wybrałeś tak gatunki które akurat lepiej podpasowane są pod Playstation, ot tyle.

Opublikowano

A jakie gatunki by lepiej pasowały pod Xboxa?

Opublikowano

^^  wszystkie 3 gatunki i tak zostały tam wymienione :sorcerer:

Opublikowano

Wybrałem każdy mozliwy jaki wpadł do głowy. Proszę o gatunki których dotyczy tylko X-Box.

Opublikowano

Najlepsze multi

Najlepsze TPP

Najlepsze FPS

Najlepsza gra z bronią

Najlepsza gra z mięśniakami

Najlepsze wyścigi symulacyjne

Najlepsze wyścigi arcade

Najlepsze wyścigi open-world

...

ale serio, na ch,uj takie listy jeśli w połowie gatunków to multiplatforma jest najlepsza? Kto gra tylko w eksy?

Opublikowano

NAJLEPSZE NAPIER>DALANIE Z KARABINU 

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Kto gra tylko w eksy?

Mendrek.
Opublikowano

(jak sa w plusie)

+najlepsze rozczlonkowywanie Locusta gnasherem

I na koniec generacji - PS3 dostaje gry, MS widzi przyszłość konsoli w sektorze żywieniowym:

http://kotaku.com/this-week-in-the-business-1-million-worth-of-pizza-so-1499261708

This Week in the Business: $1 Million Worth of Pizza Sold on Xbox Live

1 Milion

Worth

OF PIZZA !

Edytowane przez easye

Opublikowano

AC4 - hahaha xD

Co "hahaha xD", bardzo dobra gra. Od dawna czekałem na dobrą grę z otwartym światem w realiach piratów i AC IV to dostarczył. Ale to trzeba zagrać żeby zrozumieć.http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2013/12/28/the-unexpected-joy-of-assassin-s-creed-iv-black-flag.aspx

Potwierdzam to co Observer pisze. Bardzo świetny tytuł,jeden z najlepszych w 2014,klimat piratów,bitwy morskie no miód :3

Opublikowano

ale serio, na ch,uj takie listy jeśli w połowie gatunków to multiplatforma jest najlepsza? Kto gra tylko w eksy?

Esencja CW dotyczącą gier to przede wszystkim wspomniane exy.

Szczególnie od czasu gdy multiplatformy ps3 przestały tak odstawać od tych x-boxa. Nie wszystkie, bo blisko połowa zawsze chodziła prawie tak samo (np. BioShock 1-2, RE5).

Kompletnie nie ogarneliście puenty, ale to chciałem zresztą potwierdzić.  8)

Opublikowano

poza bitwami i statkami wszystkie miesje identyczne jak w pozostałych 150 częściach. Doplyn - znajdz - podsluchaj - sledz - zabij.

Dodatkowe miesje wszystkie takie same, animacje w tawernach na każdej wyspie takie same - mocny tytul, dla tych którzy jeszcze nie zygaja Assasinem.

Opublikowano

Najlepsze multi

Najlepsze TPP

Najlepsze FPS

Najlepsza gra z bronią

Najlepsza gra z mięśniakami

Najlepsze wyścigi symulacyjne

Najlepsze wyścigi arcade

Najlepsze wyścigi open-world

...

Rozumiem, że w kategorii "Najlepsza gra z krasnalami" pojawiło się coś lepszego od Halo?

Opublikowano

Esencja CW dotyczącą gier to przede wszystkim wspomniane exy.

Szczególnie od czasu gdy multiplatformy ps3 przestały tak odstawać od tych x-boxa. Nie wszystkie, bo blisko połowa zawsze chodziła prawie tak samo (np. BioShock 1-2, RE5).

WOW, chylę czoło przed potęgą PlayStation 3 :D. Od pewnego momentu blisko połowa gier chodzi jak na X360. Szacun ;).

Opublikowano

O ja gupi, zebrałem się na obiektywizm i zapomniałem o konwencji tematu.  :ninja:

Nic tam, czekam na te super eksy MS platformówek, jrpg, arcade i slaherów. 

E: ...indie, survival, action adventure.  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.