Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

teraz nie wiem, gdybym wiedział to nie byłby dla mnie spojler, jakakolwiek informacja o czymś, co się może stać po skończeniu głównego wątku to spojler

Opublikowano

Jaki tam shitstorm :). Gratulujemy Sony, że po całkowitym zdominowaniu poprzedniej generacji teraz po siedmiu latach wleczenia się na końcu stawki zajęło zaszczytne drugie miejsce wyprzedając X360 o jakieś 1-2%. Jest z czego być dumnym.

Zawsze imponowała mi Twoja skrupulatna wiedza.  :ninja:

Ale że za dużo? Cholera, znowu jestem zbyt miły dla PS3 ;

Na rynku Am. Łac ps3 przeżywa swoją drugą młodość. Tak samo jak było z ps2. Zwróć uwagę w którym roku przestano ją produkować, gdzieś tak u zmierzchu ps3 i x-boxa.

I szach mat bocie  8)

Opublikowano

teraz nie wiem, gdybym wiedział to nie byłby dla mnie spojler, jakakolwiek informacja o czymś, co się może stać po skończeniu głównego wątku to spojler

a Aeris w FF VII ginie... c'mon. Spoilować, to można nowe gry, a nie coś co dali nawet w PS+

Opublikowano

Szach mat bo... tak Ci mówi Twoja szklana kula? Nadal nie widzę, gdzie się pomyliłem mówiąc o stanie obecnym, a Twoja odpowiedź nie tłumaczy nic.

FF VII ma 17 lat, RDR 4 lata i pochodzi z dopiero odchodzącej generacji. Jest różnica między grą, którą mogą już ogrywać ludzie urodzeni razem z nią a grą na konsolę, która dopiero kończy swój żywot i osiąga atrakcyjny pułap cenowy. Nie każdy rzuca się na każdą grę AAA po premierze. I od czegoś do wuja pana są tagi spoiler.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jak MS wyrobi sie z Quantum I Halo to zmasakruja Sony w tym roku

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Horizon 2... chyba jedyny powód by kupić XOne.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Quantum Break misiu.

Opublikowano

FF VII ma 17 lat, RDR 4 lata i pochodzi z dopiero odchodzącej generacji. Jest różnica między grą, którą mogą już ogrywać ludzie urodzeni razem z nią a grą na konsolę, która dopiero kończy swój żywot i osiąga atrakcyjny pułap cenowy. Nie każdy rzuca się na każdą grę AAA po premierze. I od czegoś do wuja pana są tagi spoiler.

zgodze sie poniekąd że spoilery są złe, i pomijając to że w sprawie RDR padały już dziesiątki razy o wieeeeele gorsze spoilery

to tutaj troche naciągane jest to całe gadanie, to że w jakiejś grze jest zemsta niczego konkretnego nie mowi

uwaga spoiler z god of war - kratos też sie mści!

Opublikowano

Quantum Break misiu.

Szczelanek w tej generacji będzie pewnie jeszcze więcej niż tej ostatniej, więc po co specjalnie kupować kąsole dla kolejnej?

Opublikowano

ch,uj mnie obchodzi czy były gorsze, ten mi wystarczy, ciężko to zrozumieć? Są takie tagi do ukrywania spojlerów, tam możecie sobie pisać każde słowo z zakończenia, ale poza tym to cicho ma być.

Opublikowano

Szczelanek w tej generacji będzie pewnie jeszcze więcej niż tej ostatniej, więc po co specjalnie kupować kąsole dla kolejnej?

Bo po filmikach i zapowiedziach to nie będzie kolejna głupia strzelanka, to raz. A dwa nikt nie każe Ci teraz kupować konsoli, można poczekać kilka lat i jak nazbiera się tytułów wtedy kupić znacznie taniej, przynajmniej ja tak zrobię z Xbox One(chyba, że QB wyjdzie na PC :> ).

Edytowane przez suteq

Opublikowano

niech te pajace z MS sie okresla w koncu kiedy wypuszcza dekoder w Polszy

Opublikowano

Forza Horizon 2 (chociaż sądząc po jedynce, strach wiedziec jak posuną się daleko w dwójce w kwestii mikrotransakcji), Sunset Overdrive, Halo i Tittfall i jest fajny pierwszy rok dla XB1. Nie wierzę w Quantum Break w 2014 roku, ale to moja opinia. Niemniej Sony z InFamousem, DC, The Orderem i może Unchartedem też będą mieli spoko pierwszy rok.

Opublikowano

Znając Remedy to nie liczyłbym na QB w tym roku. Tak samo obstawiam, że Uncharted ukaże się pózniej. 

Opublikowano

Forza Horizon 2 (chociaż sądząc po jedynce, strach wiedziec jak posuną się daleko w dwójce w kwestii mikrotransakcji), Sunset Overdrive, Halo i Tittfall i jest fajny pierwszy rok dla XB1. Nie wierzę w Quantum Break w 2014 roku, ale to moja opinia. Niemniej Sony z InFamousem, DC, The Orderem i może Unchartedem też będą mieli spoko pierwszy rok.

Nie wierze w Uncharted w tym roku...tak samo ze Infamous to bedzie wysmienita gra....

Juz widze jak zacznal sie pojawiac oceny w granicach 7-7.5 dla Second Sona i Xboty znowu beda mialy powody do radosci (bo TitanFall pewnie zgarnie cos w okolicach 9/10 i zostanie okrzykniety mesjaszem gier multiplayer  :sweat: )

Opublikowano

Quantum Break nie wyjdzie w tym roku, ale Uncharted może xDDDDD Dobre dobre, szczególnie że ten drugi nie ma nawet trailera żadnego.

Nom, może wyjdzie bo co Sony bedzie miało innego na święta? Muszą to popchnąc. QB nie ma szans na 2014 bo Remedy gonna Remedy :P

Opublikowano

ultima_leakxdbxz.png

Horizon 2 pod koniec roku. Titanfall, Halo, Horizon, Quantum Break + pewno coś jeszcze = pyszny rok dla xbotów.

Naprawde jesteś tak naiwny i myślisz, że te wszystkie gry wyjda w tym roku ? Gratuluję.

PS Titanfall to nie ex.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Figaro a co Sony miało na święta 2012? No właśnie nic xD

Tajtanfal jest exę. Jeszcze Project Spark, Sunset Overdrive + coś zapowiedzą wincyj gierek na E3 i będzie GOTY rok JAK JA WYCZYMAM TYLE GIEREK ლ(ಠ_ಠლ)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tajtanfal jest exę

Zobaczymy ^^ Przynajmniej będzie ciekawie w CW.

Opublikowano

Nie wierze w Uncharted w tym roku...tak samo ze Infamous to bedzie wysmienita gra....

Dla mnie na pewno będzie. Przy poprzednich Infamousach bawiłem się świetnie, zrobiłem 100% na wszystkich wyspach w obu częściach, nawet w 2 znalazłem wszystkie odłamki, po prostu świetny sandbox. Jak SS będzie co najmniej tak dobry jak 2, a zapowiada się na to, a nawet lepiej to będę bardzo zadowolony z kolejnego świetnego sandboxa. :)

Opublikowano

Tajtanfal jest exę. Jeszcze Project Spark, Sunset Overdrive + coś zapowiedzą wincyj gierek na E3 i będzie GOTY rok JAK JA WYCZYMAM TYLE GIEREK ლ(ಠ_ಠლ)

Nie jest. Zagram to na kompie i to w 1080p i 60fpsów. Szach mat bocie. Projekt Iskra to też nie ex. A na Sunset overdrive czekam z wielką niecierpliwością.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.