Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

niewiemalesiewypowiem xD

Kinect działa sprawnie i te zwykle gry maja spoko ficzery np w fifie podczas gry, jak chcesz zrobic zmiany to nie musisz pauzować gry, wchodzić w ustawienia drużyny itd tylko w trakcie gry mówisz substitution nazwiska graczy i to wszystko, mozna rownież skróty ustawiać wiec będziesz mowil tylko sub1,2 itd rownież mozna zmieniać kamerę, formacje zreszta w spoiler wrzuciłem komendy

po pierwsze kurfa powiedz mi gdzie powiedziałem nieprawde?

po drugie super ficzery kurfo parafrazując starą babcie z filmiku

to wszystko co podałeś to jest zwykłe rozpoznawanie mowy, gdybyś gadał do headsetu mogło by być tak samo, ale nie kurfa, xboty dały sobie wmówić że tylko kinekt to potrafi...

kurna litości, rozpoznawanie mowy nie jest ani jakimś świetnym ficzerem , ani nie wymaga kinekta więc naprawde wykaż mi na powaznym przykładzie te za(pipi)iste ficzery kinekta, albo dobre gry na niego?

czekam

a jak nie masz to nie wypowiadaj się gdy nie wiesz

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

RDR grałem pół roku temu na PS3 i było zaje.biście. Ta gra mega ocieka zaje.bistością.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sorry tam miało byc bioshock 1, eh nie ważne zresztą

ciekawe czy te pasy w grach to bedą ekskluzywne na ps4

@Yano

gier póki co nie ma i mam nadzieje ze kinect pozostanie w sferze gier kinect sports czy cos w tych klimatach

Wiem ze rozpoznawanie mowy mogłoby sie odbywać poprzez headset, w ps4 to działa bez problemu, ale jednak do takiej fify nie pogadasz, z reszta nie chce pisać o kinectie bo to nie moje klimaty, a póki co najlepszym ficzerem jest skype xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No i pozamiatane.  8)

Opublikowano

i tak dalej beka z xbotów obecna, te hasła MS "Halo Journey Begins in 2014", tweety, że Halo serio będzie w 2014, ale ani razu nie napisali, że chodzi o 5tkę. Nienienie, chodzi o rimejk 2ki :teehee: . To się nazywa sztuka trollowania.

Opublikowano

@ Bluber, dwa pytania:

Ty także nie ogrywasz multiplatform na ps3 więc skąd ta szczegółowa wiedza?

Ograłem ich kilknascie te które były w plusie i faktycznie im nowsze tym róznica bardziej znikoma. Co nie zmienia faktu, że jednak. No i to trzeba widzieć na ekranie a nie tylko yt czy inne screeny.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tropico 5 zapowiedziany na PS4! :) Yes, yes, moar tego typu gierek.

Trzeba było X360 kupić. Są dwie poprzednie części.

Opublikowano

Tropico 5 zapowiedziany na PS4! :) Yes, yes, moar tego typu gierek.

Trzeba było X360 kupić. Są dwie poprzednie części.

wiem że są. nie wiem co to zmienia, ale dobra :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

@ Bluber, dwa pytania:

Ty także nie ogrywasz multiplatform na ps3 więc skąd ta szczegółowa wiedza?

Ograłem ich kilknascie te które były w plusie i faktycznie im nowsze tym róznica bardziej znikoma. Co nie zmienia faktu, że jednak. No i to trzeba widzieć na ekranie a nie tylko yt czy inne screeny.

Co nie zmienia faktu że max 25%, może 30 (jeśli dodamy do tego np. 2% więcej krzaczka w GTA V) to nie ogół.

O wielu różnicach dowiedziałem się zresztą dopiero tutaj. Na CW. Choć bardzo często np. w PSX Extreme wskazywano róznice w grafie, np. w przypadku HL2, GTA IV, czy Bayonnety.

Opublikowano

Zmienia to, że "jaranko bo Sony". Co do Halo to beka z ciebie bo fandomowi odpowiada taki scenariusz.

wiadomo, wiadomo. based MS, same zayebiste ruchy

Opublikowano

Zmienia to, że "jaranko bo Sony". Co do Halo to beka z ciebie bo fandomowi odpowiada taki scenariusz.

wiadomo, wiadomo. based MS, same zayebiste ruchy

H2:A + H5 > H5

Jedynie konfiguracja:

H5 + H2:A

byłaby lepsza od tej pierwszej.

Opublikowano

No ale akurat na ten rok H2A, a wiecej czasu na dopieszczenie piatki odpowiada kazdemu komu zalezy na Halo. Ogarnij sie.

Opublikowano

A tak na marginesie to ten insajder coś mi śmierdzi - napisał, że Super Edyszyn H2:A będzie zawierać remastery? H3 i H4

Wierzy ktoś w takie coś?

Opublikowano

A tak na marginesie to ten insajder coś mi śmierdzi - napisał, że Super Edyszyn H2:A będzie zawierać remastery? H3 i H4

Wierzy ktoś w takie coś?

gdzie coś takiego napisał?

Opublikowano

Wierzy ktoś w takie coś?

gdzie coś takiego napisał?

http://www.psxextreme.info/topic/103421-halo-5/?p=3005724

Dla mnie to sprowadza wiarygodność tego insajdera praktycznie do 0 IMHO.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

huh, faktycznie. crazy. co do jego wiarygodności, famousmortimer potwierdził wszystko co on napisał (verge też wiedziało o białym xbonie).

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że kolorystyczne reedycje to właściwie standard i jak ludziom podobała się edycja dla pracowników, to moim zdaniem to nie jest żadne uprawdopodobnienie jakiegokolwiek insajderstwa.

Opublikowano

Tez mi sie to wydaje podejrzane, bardziej skłonny byłbym uwierzyć w h1&2a

Opublikowano

No i do tego jeszcze dochodzi pomysł z Xone bez napędu...

Like, RILI?

Po tej całej aferze z DRM i zwrotem o 180 stopni wydaje się to naciągane jak cholera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.