Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Tez mi sie to wydaje podejrzane, bardziej skłonny byłbym uwierzyć w h1&2a

Ej, ale kogo to obchodzi jak we wrześniu wychodzi...

Destiny2.jpg

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No i do tego jeszcze dochodzi pomysł z Xone bez napędu...

Like, RILI?

Po tej całej aferze z DRM i zwrotem o 180 stopni wydaje się to naciągane jak cholera.

no właśnie, pomysł, koleś zaznaczył, że beznapędowy Xbone to tylko możliwosc, nic pewnego

Opublikowano

No i do tego jeszcze dochodzi pomysł z Xone bez napędu...

Like, RILI?

Po tej całej aferze z DRM i zwrotem o 180 stopni wydaje się to naciągane jak cholera.

no właśnie, pomysł, koleś zaznaczył, że beznapędowy Xbone to tylko możliwosc, nic pewnego

To jest całkiem możliwe, chyba zapomnieliście, że Sony ma swojego człowieka w Microsofcie. Trzeba przyznać, że odwala kawał dobrej roboty

phil-harrison.jpg

S9eei.gif

Opublikowano

Destiny2.jpg

Twoje rozpaczliwe pragnienie, by Destiny w jakikolwiek sposób zastąpiło Ci na nadkonsoli Gejlo z Xboxa, powoli sprawia, że jest mi Ciebie szczerze żal :P

Opublikowano

Destiny2.jpg

Zobaczymy co z tego wyjdzie, ostatno gdzies czytałem ze beta bedzie w wakacje na ps4, a dopiero pózniej xbox one, prawda to ?

ale i tak nic nie przebije halo

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Destiny2.jpg

Zobaczymy co z tego wyjdzie, ostatno gdzies czytałem ze beta bedzie w wakacje na ps4, a dopiero pózniej xbox one, prawda to ?

Tak, Sony ma umowę z Bungie, PS4 też dostanie ekskluzywne DLC.

<ból_dupy_xbotów>

PS. Zapomniałem dodać oczywistą oczywistość, wersja na PS4 będzie najładniejsza i najpłynniejsza.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Division > laserki blasterki.

Opublikowano

Wiesz to po jednym podrasowanym gameplay'u?

Opublikowano

Destiny2.jpg

Na razie Destiny przypomina trochę Borderlanda ;_;

zobaczymy 

Opublikowano

Division > laserki blasterki.

fuuuj....

choc co się jaracie tym Destiny to też nie wiem. Co jest w tej grze wyjątkowego?

Opublikowano

Tak, bo tak napisał Mazzeo, a Szprota jak to król randomów, powtarza głupoty. W sumie to dla mnie może to być w 100% kalka Borderlands, ja głównie liczę na multiplayer, z tym trybem wiąże największe nadzieję.

Opublikowano

Wiesz to po jednym podrasowanym gameplay'u?

Wiem po tym kto je robi, co ma w dorobku i czym ma być. MMORPG, wykorzystującym 4 graczy w co-opie oraz 5-tego z tabletem. Nie wierzycie że taka grafa będzie na ps4? 

Opublikowano

@Yano

gier póki co nie ma i mam nadzieje ze kinect pozostanie w sferze gier kinect sports czy cos w tych klimatach

Wiem ze rozpoznawanie mowy mogłoby sie odbywać poprzez headset, w ps4 to działa bez problemu, ale jednak do takiej fify nie pogadasz, z reszta nie chce pisać o kinectie bo to nie moje klimaty, a póki co najlepszym ficzerem jest skype xD

wiesz co, ja też sie nie chce kłócić o kinekta bo prawdopodobnie ani ty ani żadna osoba na tym forum nie jest jego fanem i wcale go nie będzie bronić

moja ostra reakcja wynikała z tego prześmiewczego "niewiemalesiewypowiem" jakim rozpoczaleś posta, a tymczasem jak obaj sie zgadzamy ficzery kinekta to jakieś popłuczyny i do wykrywania mowy jest on zbędny, dlatego pogódźmy się że kinekta powinni wywalić i olać, a gracze na tym skorzystają

Opublikowano

4 graczy w twoim teamie vs setki innych. 5 z tabletem udziela wsparcia dronem. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Co do tego ex'a na Xone od Platinum Games to zamiast Vanquish wolałbym jakiegoś nowego slashera w stylu Bayonetty, może nie z taką stylistyką, ale z podobną ilością wysiłku włożonego w stworzenie modelu gry.

Opublikowano

line-up na PS4 jest w tym roku tak kiepski że nie trzeba dobijać Sony przez Halo 5.

lol

Opublikowano

Co do tego ex'a na Xone od Platinum Games to zamiast Vanquish wolałbym jakiegoś nowego slashera w stylu Bayonetty, może nie z taką stylistyką, ale z podobną ilością wysiłku włożonego w stworzenie modelu gry.

Szczerze wątpię by maił być to Vanquish (kto ma prawa do marki ?) raczej będzie to nowe IP.

Opublikowano

No jakby Vanquish 2 był exem na One to byłoby grubo. Jedynka była naprawdę dobra, chyba jedyna udana gra Platinum.

Opublikowano

Ta gra była chyba w Plusie, bo jakimś sposobem znalazła się na dysku mojej PS3. Ograłem z godzinę i skasowałem, może gdyby to był eksluziw, to był doszedł do drugiej misji.

Opublikowano

No jakby Vanquish 2 był exem na One to byłoby grubo. Jedynka była naprawdę dobra, chyba jedyna udana gra Platinum.

Nie jestem fanem, ale ich najsłabiej oceniana gra jest na 72%, a pozostałe są pomiędzy 8-9. Więc pisanie, że Vanquish jest ich jedyną udaną grą podchodzi pod ignorancję.

Opublikowano

Sorry, zapomniałem dopisać IMO, bo inaczej nikt nie zrozumie. :)

Nigga plis.....

P.S I tak, grałem nie tylko w Vanquish od nich.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Post dissujący to co jest uznawane przez ogrom ludzi za coś dobrego i niezawierający żadnych argumentów jest trollingiem. To chyba oczywiste.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.