Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

napisałem przecież że kiedyś to pewnie będzie możliwe w kontekscie odpowiedzi na post osoby która mowiła że sobie nie wyobraża gogli VR ktore dobrze działają, napisałem że ja sobie moge wyobrazić, zwłaszcza że pewnie za ileś tam lat dostaniemy znacznie dziwniejsze bajery niż gogle

a ty wtedy sie do(pipi)ałeś że róznica między grą na NESa a Project C.A.R.S (a nie gran turismo) jest mniejsza niż omawiane przezmnie rzeczy (z których większość dotyczyła gogli, a sterowanie myślowe było wrzucone tylko dla przykładu)

wiec ogolnie od(pipi) się

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

no już, już, dobrze, nie denerwuj się tak

chociaż nadal w ch,uj nie rozumiesz o co chodzi

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ps4 odpala gry z szaraka?

Jest to dopiero w fazie testow dzieki usludze pkaystation now, oczywiscie nie beda to wszystkie gry, pewnie pare sztuk najlepszych
Opublikowano

To jest farsa, psp, vita, ps3 i nawet moj telefon odpalaja, a na ps4 jakies kombinacje, zwykly emulator by wystarczyl.

Opublikowano

niech jeszcze Infamousa przesuną i w ogole nie będzie w co grac.

Zawsze możesz kupić Xone i pograć w takie hity jak Ryse czy KI.

60zł, 7 postaci a ja zdążyłem już wyładować duracelle dodane do konsoli (prawilnie przypominam - ponad 20h gry vs 7h na DS4 z niebieską latarką).

60 zł za demo. Gratuluje.

Opublikowano

Swoja droga dziwne ze nikt nie pisze o kolejnym atucie jaki wkrotce dostaniemy na PS4, chodzi wlasnie o Playstation Now, usluga dzieki ktorej bedzie mozna grac min w gry z PS1, PS2 i PS3, wedlug wstepnych leakow usluga dziala bardzo dobrze juz na laczu 5Mbit/s pobierania i 1Mbit/s wysyłania, jesli gramy w gre w ktora nie gralismy na PS3 mozemy zdobywac trofea, a sama usluga tak dobrze dziala ze na upartego mozna grac nawet w trybie rozgrywki wieloosobowej.

Jesli to sie sprawdzi, cena uslugi nie bedzie wysoka i bedzie dzialala tak przy paruset tysiacach uzytkownikach jak przy paruset obecnie to bedzie kolejny duzy atut zaraz po PS+, zreszta moge sie zalozyc ze bedzie jakis bundle PS+ + PSNow za 299zl

Opublikowano

Może dlatego, że Playstation Now = granie w The Last of Us w klopie na tablecie Microsoftu, Samsunga itd.? 

Soooo, nie wiem gdzie tu atut PS4 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don - PS Now tylko na urzadzeniach Sony przeciez, a nie na tabletach wszytskich firm.

No i rzeczywiscie jest sie czym jarac w tym momencie, gdy Sony nawet PSNu nie moze ogarnac. Na Vicie nadal FL nie dziala, grupy sie rozjerzdzaja od momentu wydania PS4. Dodatkowo co jakis czas sypie bledami. Jak pisal Ficus - "nie dosc ze na poczatku wrzuca pewnie 3 gry na krzyz, to zeby normalnie pograc - bez lagow, przycinania obrazu, jakis artefaktow będziesz musial wybrać srode - najlepiej miedzy 3-4rano przy pelni ksiezyca i bezchmurnym niebie, a wilgotnosc powietrza nie bedzie mogla przekroczyc 50%... "

Juz wole kupic PS3 za 500 zl, bo mniej wiecej tak sobie ta usluge wyobrazam:

BdZbm3tIQAAF_4j.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano
Don - PS Now tylko na urzadzeniach Sony przeciez, a nie na tabletach wszytskich firm.

no chyba nie.

Opublikowano

Na wszystkim co ma ekran i połączenie z siecią.

Opublikowano

My Easye przez impreze ostatnio o tym gadaliśmy - a najlepsze bedzie w tym playstation now jak przełkniesz lagi, ograsz bossa, z ktorym trudziles sie od tygodnia, bedzie ci akurat gra savowała lub bedziesz o milimetry od save pointa i nagle "connection lost" i cały trud na darmo :D :D D

Opublikowano

Na wszystkim co ma ekran i połączenie z siecią.
To prawda, telewizory sony bravia, telefony sony xperia, ps vita, tablet Sony, ps4, ps3

Oczywiscie zgadzam sie z wami, rowniez mysle ze bedzie to tak dzialalo jak mowicie, ale jestem dobrej mysli.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Playstation Now nie ogranicza się do sprzętów Sony:

725359440.jpg

Opublikowano

jestescie beznadzuiejni, powtarzacie jakies bzdury a wystarczy chwila w google:

"Starting with PlayStation®3 and PlayStation®4, and expanding to PlayStation®Vita, BRAVIA TV’s and other Sony and non-Sony devices, PlayStation Now will be available on the electronic devices gamers use most."

Opublikowano

Protip: telewizory Sony, Smartphony Sony i tablety Sony

Bylem pewny ze na prezentacji mowili o urzadzeniach Sony, no ale jesli to prawda to zwracam honor.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

XD Tak sobie wmawiaj.

Sony prezentując Playstation Now pewnie zapomniało jak się nazywają ich telefony, telewizory i tablety ;)

To prawie tak śmieszne jak te Twoje 60 FPS na 30 FPS'owym giffie :P

Edyta: Patrz post Milana.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I rownie smieszne jak to ze uwierzyles w to podczas gdy ja pisalem ze troluje was :-D
Opublikowano

>wytkną niewiedzę

>mów, że trolowałeś

Opublikowano

I rownie smieszne jak to ze uwierzyles w to podczas gdy ja pisalem ze troluje was :-D

Weź przestań pisać brednie bo zaraz zawrócę się do właściwego tematu i zrobię kopiuj wklej tego co pisałeś.

Opublikowano

ale nas porobil, dzizas, a ja głupi sie osmieszam wklejajac jakies oczywistosci.

Opublikowano

Ale was zrobił ;)

Opublikowano

szkoda ze exact nie wiedzial ze my trollujemy udajac ze nie wiemy  ze on trollowal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.