Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

jakoś trudno mi siobie wyobrazic granie w jakąkolwiek poważną gre konsolową na telefonie przy pomocy ekranu dotykowego

chyba trzeba by kupic tą przystawke do trzymania pada i telefonu

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Exact strollował sam siebie... dwa razy!

300369_1316721875351_225_225.jpg

Opublikowano

Internet - sirius biznes, bez kitu :-D

Nie dziwie sie ze botki tak mocno mają spiete zwieracze, w takiej sytuacji w jakiej znajduja sie obecnie gdzie ich kochana firma obiecuje nju hejlo a pozniej okazuje sie ze to rimejk czesci drugiej to tez bym to zle zniosl i chodzil poddenerwowany :-D

Opublikowano

nie da sie tego podczepic pod jakis paragraf i zbanowac?

Opublikowano

nie da sie tego podczepic pod jakis paragraf i zbanowac?

Czemu innym zle zyczysz?
Opublikowano

Pewnie sytuacja wynika z różnicy klas społecznych inżynierek no1 foruma vs zmywak z Irlandii :/

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Satya Nadella ogłoszony CEO Microsoftu.

Co do Elopa, który chciał zabic/sprzedac Xboxa...

"Stephen Elop will still rejoin Microsoft shortly to lead an expanded devices team focused on Surface, Windows Phones, and Xbox"

Opublikowano

Pewnie sytuacja wynika z różnicy klas społecznych inżynierek no1 foruma vs zmywak z Irlandii :/

Hehe, dobra prowokacja, nie raz slyszalem od zakompleksionych polaczkow, za duzo londynczkow sie naogladales, zmartwie Cie, nie pracuje na zmywaku.

Opublikowano

Zmywaj i nie pyerdol.

Opublikowano

Wracając do PS Now i emulacji, to ostatnio na eurogamerze była plotka (chociaż wg. nich chyba nie do końca plotka..), że PS4 dostanie swój lokalny emulator PSX'a i PS2. Myślę, że jest to możlwie. Właściwie jeśłi chcieliby na tym zarobić to mogą taki emulator wrzucić do sklepiku jako płatną aplikację.

Byłaby wtedy alternatywa..

Płacisz abo za PS Now i masz dostęp do pewnej biblioteki tytułów (których być może nie masz na stanie) lub kupujesz emulator i odpalasz na miejscu gry, które posiadasz.

Opublikowano

niech jeszcze Infamousa przesuną i w ogole nie będzie w co grac.

Zawsze możesz kupić Xone i pograć w takie hity jak Ryse czy KI.

60zł, 7 postaci a ja zdążyłem już wyładować duracelle dodane do konsoli (prawilnie przypominam - ponad 20h gry vs 7h na DS4 z niebieską latarką).

60 zł za demo. Gratuluje.

Czego mi gratulujesz? Dobrej zabawy która trwa już ponad 20h? Z tego co pamiętam klapki tyle płaciły za 2 godzinny ekspiriens i jeszcze krzyczeli że GOTY.

Opublikowano

Głupoty. przez takich ludzi ja ty czy innych kupujących GT Prolog twórcy dymają nas w pupy, a że się ludzie dają to ci będa to robić częsciej.

Opublikowano

Głupoty. przez takich ludzi ja ty czy innych kupujących GT Prolog twórcy dymają nas w pupy, a że się ludzie dają to ci będa to robić częsciej.

Ja kupuję gry patrząc na to ile zabawy mi dostarczy, a nie ile ma contentu. Czy GT5 to najlepsza gra wyścigowa bo ma 1100 aut? Nie bo skorzystam z max 50ciu bryk i wolę kupić coś co mi się bardziej podoba np. Burnout Paradise albo PGR4.

To samo z bijatykami, czy FPSami, wolę Halo z 15 broniami niż w BF z setką.

Opublikowano

MGS 5 na okladce GI

251-cover-reveal-610-watermark.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

251_5F00_cov_5F00_l.jpg

bardzo ładne

Opublikowano

Ale Halo 5 to juz jaranko :D ?

Opublikowano

okładka GI na ten miesiąc:

LxmHWizl.png

Nienawidze cie. Autentycznie sie ucieszylem myslac, ze zapowiedzieli C3, lubia ta serie, bo nie nudzi tak szybko jak infamous. No ale potem zauwazylem spoilera mendo parszywa.

Opublikowano

ziew

A grałeś kiedykolwiek w MGS?

Ja grałem ostatnio w MGS2 HD i ekstra. Zaniedługo MGS 3 ;3

Opublikowano

Obiecaj tylko, ze nie bedziesz grac w MGS4 (no chyba, ze juz masz za soba). Najlepiej udawac, ze ta czesc w ogole nie istnieje.

Opublikowano

Okładka bardzo ładna. Oni rzeczywiście drukują takie minimalistyczne artworki, czy to tylko jakas wersja alfa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.