Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Watch_Dogs na Wii U opóźniony!

http://www.videogamer.com/wiiu/watch_dogs/news/watch_dogs_delayed_on_wii_u.html

The Wii U version of Watch Dogs has been delayed, Ubisoft has confirmed.

The title is still on track to launch on Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 and PC between April and June 2014, with the Wii U version following at a later date.

In a statement provided to VideoGamer.com following the announcement, a Ubisoft spokesperson said:

"We made the difficult decision to further delay the release of Watch Dogs on Wii U to focus the team's resources where they could have the broadest possible benefit for both our customers and Ubisoft".

Posiadacze tej konsoli nie mają łatwego życia...

Szczególnie interesujące są te exy:

Kinect Adventures!
Kinect Disneyland Adventures
Kinect Joy Ride
Kinect Nat Geo TV
Kinect Party
Kinect Rush: A Disney-Pixar Adventure
Kinect Sesame Street TV
Kinect Sports
Kinect Sports: Season Two
Kinect Star Wars
Kingdom Under Fire: Circle of Doom

Lips (video game)
Lips: Canta en Español
Lips: I Love the 80's
Lips: Number One Hits
Lips: Party Classics
Little Gamers (video game)
Lost Cities (video game)

Death By Cube
Deathsmiles II
Demons of Mercy
Diabolical Pitch
Diario: Rebirth Moon Legend
The Dishwasher: Dead Samurai
The Dishwasher: Vampire Smile
Don King Presents: Prizefighter
Doritos Crash Course
Doritos Crash Course 2
Double D Dodgeball
Double Fine Happy Action Theater
D cont.
Dragon Ball Z: For Kinect

Tenchu Z
T cont.
Tengai Makyou Ziria: Haruka naru Jipang
Tetris Splash
Tetris: The Grand Master
Texas Hold 'em (video game)
The Splatters
Too Human
TotemBall
Tsūshin Taisen Mahjong Touryūmon
Twister Mania

Samurai Shodown: Edge of Destiny
Scene It? Box Office Smash
Scene It? Lights, Camera, Action
Schizoid (video game)
Scrap Metal (video game)
Screwjumper!
Self-Defense Training Camp
Sesame Street: Once Upon a Monster

Same hiciory, aż szkoda konsoli nie kupić tylko dla tych powyższych tytułów.

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

The title is still on track to launch on Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 and PC between April and June 2014, with the Wii U version following at a later date.

In a statement provided to VideoGamer.com following the announcement, a Ubisoft spokesperson said:

"We made the difficult decision to further delay the release of Watch Dogs on Wii U to focus the team's resources where they could have the broadest possible benefit for both our customers and Ubisoft".

Czy ja wiem. Najtańszy next gen z największą ilością wysokiej jakości exów.

Opublikowano

hahahaha, a pamietacie jak pisal easye ze na vite jest wiecej exow niz na x360? :P ale sam sie zdziwilem na widok tej listy, niespodziewalem sie :)

No ogólnie zabawne jest martwienie się o życie jakiegokolwiek sprzętu mając Vitę. To tak jakby ktoś szydził z Lanosa jeżdżąc Tico.

Opublikowano

No, jak ktoś kupił WiiU żeby grać w porty z innych konsol to chyba tylko do siebie może mieć pretensje ;)

Opublikowano

O tak. Na pewno ludzie zainteresowani Watch Dogs

a) mają Wii U

b) są zainteresowani past genową wersją

c) będą czekać 2 miesiące dłużej niż inni

w zasadzie nie wiem po co Ubi to wydaje

Opublikowano

No ja rozumiem, że nie po to jest Wii U, ale jednak przykro, że wydawcy mają ten sprzęt w tak głębokim poważaniu...

w zasadzie nie wiem po co Ubi to wydaje

Ja też nie, sprzeda im się może z kilka tysięcy sztuk i niczego więcej na Wii U nie zrobią.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

nie wyda, nie ma bata

Opublikowano

hahahaha, a pamietacie jak pisal easye ze na vite jest wiecej exow niz na x360? :P ale sam sie zdziwilem na widok tej listy, niespodziewalem sie :)

No ogólnie zabawne jest martwienie się o życie jakiegokolwiek sprzętu mając Vitę. To tak jakby ktoś szydził z Lanosa jeżdżąc Tico.

ja sie o zycie vity nie martwie gdyz vita po lacinie znaczy Zycie :D tak sobie to cynicznie sony wymyslilo :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

sprzedaż AC4 na Wii U stanowi 1-2% sprzedaży ogólnej.

Niech wezmą te pieniądze, spalą je, przynajmniej energię cieplną wytworzą i większy pożytek będzie.

ja sie o zycie vity nie martwie gdyz vita po lacinie znaczy Zycie :D tak sobie to cynicznie sony wymyslilo :P

to było nawiązanie do easye nie ciebie :)

Opublikowano

Ten Lords of the Fallen wygląda lepiej niż myślałem. Gameplay robi wrażenie, czas zainteresować się bliżej tą produkcją.

Opublikowano

Mi się podobało jak ostatnio Figaro wbił do CW z super newsem, że Tropico 4 wyjdzie na PS4 (wiadomo, nie było mowy o Xone, no to super giera), pisał, że więcej takich gier na konsole. Teraz pisze o symulatorze farmy na PS3. Nie wiem, to chyba ma być dowód na to jakie Sony dobre bo wypuszcza gry dla wszystkich, a na X360 były tylko 3 serie w kółko...

ale

jak na X360 wychodziły Tropico 2, 3 i 4 (które będzie) + Omerta: City of Gangsters (ci sami twórcy) + Zoo Tycoon

to jakoś nie widziałem by brał je pod uwagę ;)

Opublikowano

Zwyczajnie Figaro czuje konwencje tego tematu.

Opublikowano

nie wyda, nie ma bata

Chciałbym zobaczyć jakby to wypuścili - 1 sztuka na miasto do 100 tys. mieszkańców / 2 sztuki na miasta 100-500k / 3 sztuki na miasta powyżej 500k :P

Opublikowano

Mi się podobało jak ostatnio Figaro wbił do CW z super newsem, że Tropico 4 wyjdzie na PS4 (wiadomo, nie było mowy o Xone, no to super giera), pisał, że więcej takich gier na konsole. Teraz pisze o symulatorze farmy na PS3. Nie wiem, to chyba ma być dowód na to jakie Sony dobre bo wypuszcza gry dla wszystkich, a na X360 były tylko 3 serie w kółko...

ale

jak na X360 wychodziły Tropico 2, 3 i 4 (które będzie) + Omerta: City of Gangsters (ci sami twórcy) + Zoo Tycoon

to jakoś nie widziałem by brał je pod uwagę ;)

Ciekawe czemu nie brałem pod uwagę? Może dlatego że nie interesuje mnie X360? Cieszę się, że Tropico wychodzi na PS4, bo to jest konsolą, którą ja kupię i sobie pogram (mój lapek nie pociągnie).

Opublikowano

No ale wielokrotnie pisałeś, że na X360 to tylko 3 serie i nic więcej, a na PS3 taka super różnorodność gier, których tytułów nie potrafisz nawet wymówić :P 

Opublikowano

Toszkę śmiesnze jest jak kłóci się niegdyś xboxowa brać ;)

Ok.. już dla dobra sprawy nawet załóżmy, że easye jest teraz sonybotem... (Sony "wyprało mu mózg", jak napisał kubson). Rok temu takie stwierdzenie byłoby nie do pomyślenia :P

W świetle wydarzeń z ostatniego roku jest to jednak chyba dosyć naturalne, że dużo osób zdecydowało się olać Xboxa. Szczególnie w Polsce, gdzie nie jest on nawet oficjalnie dostępny.

Z drugiej strony MaZZeo.. tak zacietrzewiony w swoim umiłowaniu do X'a, że nawet te wydarzenia ani o włos nie zmieniły jego nastawienia. 

Jest jedną z ~10 osób w Polsce z Xbonem i jedną z 3 osób na świecie, które dla Xbone'a sprzedały PS4.

W sumie to nawet się nie dziwię, że musi teraz tej decyzji bronić na wszelki możliwy sposób ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

No ale bądźmy poważni - jakie gry na X360 liczą się tak, jak Gearsy, Halo i Forza? Które zapadły w pamięć do tego stopnia, by wymieniano je w jednym rzucie, jako tytuły zachęcające do kupna konsoli?

Opublikowano

No ale wielokrotnie pisałeś, że na X360 to tylko 3 serie i nic więcej, a na PS3 taka super różnorodność gier, których tytułów nie potrafisz nawet wymówić :P

No akurat X360 góruje w kwestii portów z PC, tu nie zaprzeczę akurat.

Opublikowano

No ale bądźmy poważni - jakie gry na X360 liczą się tak, jak Gearsy, Halo i Forza? Które zapadły w pamięć do tego stopnia, by wymieniano je w jednym rzucie, jako tytuły zachęcające do kupna konsoli?

No ale chcesz to jakoś obiektywnie sprawdzić :)? Jeżeli tak to tylko sprzedażą, a jeżeli o nią chodzi to zarówno Xbox jak i PS "ma" ze 4 znaczące serie, a reszta to drobnica i kwestia gustu. W pamięć to każdemu zapada co innego ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Toszkę śmiesnze jest jak kłóci się niegdyś xboxowa brać ;)

Ok.. już dla dobra sprawy nawet załóżmy, że easye jest teraz sonybotem... (Sony "wyprało mu mózg", jak napisał kubson). Rok temu takie stwierdzenie byłoby nie do pomyślenia :P

W świetle wydarzeń z ostatniego roku jest to jednak chyba dosyć naturalne, że dużo osób zdecydowało się olać Xboxa. Szczególnie w Polsce, gdzie nie jest on nawet oficjalnie dostępny.

Z drugiej strony MaZZeo.. tak zacietrzewiony w swoim umiłowaniu do X'a, że nawet te wydarzenia ani o włos nie zmieniły jego nastawienia. 

Jest jedną z ~10 osób w Polsce z Xbonem i jedną z 3 osób na świecie, które dla Xbone'a sprzedały PS4.

W sumie to nawet się nie dziwię, że musi teraz tej decyzji bronić na wszelki możliwy sposób ;)

Nie sprzedałem PS4 dla XONE, PS4 kupiłem tak czy inaczej z zamiarem sprzedaży, a XONE nie miałem w planach kupić jeszcze miesiąc temu. PS4 i tak będę miał bo to dobry sprzęt. Tyle że bez gier jeszcze.

Co najwyżej jestem zacietrzewiony na klapków. Ja lubię auta marki BMW, ale spora liczba miłośników tych aut ma nasrane we łbie. Z Sony mam podobnie.

Jeszcze raz polecam pójść na onlinecenter albo xboxonline i podyskutować o Sony i PS. A potem to samo zrobić na ps3site i podyskutować o xboxie. Może zrozumiesz o co mi chodzi.

nic więcej nie dodam, bo nie widzę sensu, zacytuje po prostu bartezoo

Śmieszne, że dowalasz się akurat do mnie gdzie 3/4 postów w tym temacie to jest nabijanie się z gier na xboxa czy z samej konsoli, smianie się z gier na pcta etc Jakoś nie widzę żebyś przypierdzielał się yetiego, który jak mantrę powtarza nadkonsola ble ble kiełbasa goty. Ja traktuje sprzęty jako urządzenia do gierek do grania w nie, a nie trzepania konia do gifów czy tego, że na moją konsole jest taka czy siaka gra mimo, że i tak nie mam zamiaru jej kupić. Do sony nic nie mam, za to bardzo śmieszą mnie sonoklapy, których nie stać albo się boją kupić inną konsole niż playstation, wstydzą lub mają po prostu nasrane w głowie, że wszystko co nie jest od sony jest gorsze albo napewno będzie gorsze. Smieszy mnie hipokryzja ludków, którzy przez calą generację ogrywali gorsze wersje gier multiplatformowych a teraz nagle wielka podnieta bo po raz pierwszy od czasów ps2 ich konsola jest najsilniejszą na rynku (pewnie nie pamiętają jak wyglądały gry na ps2 w stosunku do xboxa czy gacka - mimo wszystko i tak zniszczyli konkurencje). Albo koleś, który pisze, że multiplayer w halo jest ch.ujowy ale nawet niego nie zagrał online (pisał, że szkoda mu było zdrapki marnować) no to jest dla mnie beka i tyle. Co do tej generacji i nie mam zamiaru kupować konsoli tylko dlatego, że jest od MS albo Sony wyjdą gry zobaczymy jak to się potoczy, ale aktualnie lepszym wyborem jest ps4 z powodu lepszych wizualnie multiplatform bo czasy panowania wyłączenie gier ekskluzywnych dawno minęły.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

EXY NA PS3

2nd Super Robot Wars Original Generation

3ABCDEFGHH cont.IJKLMNOPP cont.RST

EXY NA 360

halo x5

gearsy x5

forza x5

fable x3

alan wake x1

Ta lista jest i tak niekompletna. Brakuje np. Dragon's Crown i Ni No Kuni.

No i co tu robi The Last Guardian? :D

Opublikowano

Nie wiedział, ale się wypowiedział.

Opublikowano

Wypowiedział od razu, skopiował z wikipedii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.