Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A tym się swego czasu bociątka jarały:

"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa!!!"

Chwilami mam wrażenie, że na exy od Sony niektórzy są po prostu za głupi, a poza strzelaniem do ufoków i multiplayerową wyżynką żaden inny "ekspiriens" po prostu do nich nie trafia.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

.... wraz ze swoim platnym demem, ktore przechodzi sie w 2 godziny...... ale misje poboczne i mozliwosc przechodzenia na rozne sposoby !

nekst-gen !

z demem przegial w chuuuj ale pelniak ma mega potencjal - na pewno bedzie dlugi bo opiera sie na mechnizmie z Peace Walker wiec pobocznych rzeczy do robienia bedzie od groma(glowne sciezki MGS tez nigdy zbyt krotkie nie sa), a juz trailery pokazuja ze znowu Kojami ma glowe pelna pomyslow. Zreszta nawet te chamskie demo za 200zl zbiera dosc dobre opinie prasy, a jego zakonczenie jest ponoc kapitalne.

Nowa generacje uratuja zapewnie ci sami co ta - czyli Rockstar i duet Neil Druckmann&Bruce Straley, po cichu licze ze wreszcie przebudza sie japonczycy i swietny poziom podrzymaja studia typu rocksteady, bioware, cd project czy media molecule

Opublikowano

Chwilami mam wrażenie, że na exy od Sony niektórzy są po prostu za głupi, a poza strzelaniem do ufoków i multiplayerową wyżynką żaden inny "ekspiriens" po prostu do nich nie trafia.

Gdy "xboty" grały w najlepsze multi tej generacji albo cieli locusta na 50 części ty strzelałeś w lesie z kapiszonów. Pocieszaj się dalej. 

Opublikowano

Szkoda że gra nie wychodzi na oba sprzęty, nie byłoby płaczu o pasy, cinematic experience było by czymś świeżym w przypadku Xbox-a, grafika miałaby wtedy znaczenie, QTE byłoby świetnym rozwiązaniem bo przecież sprawdziło się w RYSE, a gdyby gra chodziła lepiej na X1 niż na PS4 to wogóle byłby to system seler, goty i nowy następca Gears of War.

A tak to trzeba czytać ten ból dup ska tych botów, co ja wam poradze drogie boty, może wyjdzie jakiś ex i dla was w tym roku.

Opublikowano

Nie no ten płacz obojętnie czy sonyklapków czy xbotów jest już śmieszny. Festiwal QTE przy całej JEDNEJ SEKWENCJI pokazanej w tych materiałach, liniowe i korytarzowe poziomy po zaledwie minucie rozgrywki, jakby miał oceniać tak wszystkie gry to w żadną bym chyba nie zagrał.

Opublikowano

wiadomo, ale nie uwazasz ze powinni trailerem zamknac jadaczki? Ja jestem tylko zawiedziony iloscia materialu.

Opublikowano

Nie no ten płacz obojętnie czy sonyklapków czy xbotów jest już śmieszny. Festiwal QTE przy całej JEDNEJ SEKWENCJI pokazanej w tych materiałach, liniowe i korytarzowe poziomy po zaledwie minucie rozgrywki, jakby miał oceniać tak wszystkie gry to w żadną bym chyba nie zagrał.

czlowieku zastanow sie czemu nie pokazali w trailerze, ktory ma za zadanie zrobic zayebiste pierwsze wrazenie, epickiej bitwy na placu z niesamowitym SI wroga oraz kompanow i skillowego movementu, tylko korytarz i QTE.

Dodaj 1 do 1.

Ok, napisze ci. Bo ich nie bedzie.

BOOM HEADSHOT

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Ludzie chyba mieli zbyt duże oczekiwania wobec tej gry. Ja z reguły nie oglądam za dużo trailerów bo dla mnie tylko psują późniejszą zabawę z danym tytułem. Dla mnie to co pokazali jest spoko, graficznie dla mnie super, a gameplay przyjdzie mi ocenić jak sam zagram.

czlowieku zastnaow sie czmeu nie pokazali w takim razie epickiej bitwy na placu i skillowego movementu, tylko korytarz i QTE.

Dodaj 1 do 1.

A później byś płakał, że to już wszystko widziałeś na trailerach. O ile byś w to zagrał.

EDIT: Yaczes haha xd

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nikt nie skreśla gry, tylko to co pokazali jest słabe i tyle.

A tak to trzeba czytać ten ból dup ska tych botów, co ja wam poradze drogie boty, może wyjdzie jakiś ex i dla was w tym roku.

Nie ma to jak z automatu przypiąć range xbota/soniacza tylko dlatego bo skrytykował coś występującego po tej przeciwnej stronie. Chłopie, nie mam next-gena, kupię może za dwa lata, i o wiele bardziej przychylam się ku PS4. A teraz gram na PS3.

Opublikowano

Ludzie chyba mieli zbyt duże oczekiwania wobec tej gry. Ja z reguły nie oglądam za dużo trailerów bo dla mnie tylko psują późniejszą zabawę z danym tytułem. Dla mnie to co pokazali jest spoko, graficznie dla mnie super, a gameplay przyjdzie mi ocenić jak sam zagram.

czlowieku zastnaow sie czmeu nie pokazali w takim razie epickiej bitwy na placu i skillowego movementu, tylko korytarz i QTE.

Dodaj 1 do 1.

A później byś płakał, że to już wszystko widziałeś na trailerach. O ile byś w to zagrał.

EDIT: Yaczes haha xd

aaaa, to na ps4 reklamuje sie nowe ip pokazujac nachuyowsze momenty z gry, czaje.

Dzieki mysza07!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Biedny ten nowy trailer Ordera, a powód jest jasny - nic nie pokazali. Ponoc na E3 ma byc jakieś mocne demo (podobno te, które wywołało reakcje podobne do tych co podczas dema U2).

Ale klimat to pierwsza klasa, mniam.

Opublikowano

Biedny ten nowy trailer Ordera, a powód jest jasny - nic nie pokazali." "Ponoc na E3 ma byc" jakieś mocne demo (podobno te, które wywołało reakcje podobne do tych co podczas dema U2).

no i mamy podtytuł kolejnego console wars xDDDDDDDD

Opublikowano

Ej, a po ktorym E3 bedzie mozna zagrac w jakas fajna gre na PS4/Xbone?

Figaro help!

Opublikowano

Biedny ten nowy trailer Ordera, a powód jest jasny - nic nie pokazali." "Ponoc na E3 ma byc" jakieś mocne demo (podobno te, które wywołało reakcje podobne do tych co podczas dema U2).

no i mamy podtytuł kolejnego console wars xDDDDDDDD

nie rozumiem.

Ej, a po ktorym E3 bedzie mozna zagrac w jakas fajna gre na PS4/Xbone?

Figaro help!

Po tym E3 gdy wyjdzie Final Fantasy XV.

Czyli po E3 2017.

Opublikowano

no ze to dokladnie obrazuje stan branzy.

"ponoc na e3/TGS/xga cos ma byc"

Opublikowano

Thief w 1080p na PS4. Na XOne 900p!!! 

Opublikowano

no ze to dokladnie obrazuje stan branzy.

"ponoc na e3/TGS/xga cos ma byc"

Nie, Milan, oczywistym jest, że na tegorocznym E3 pokażą więcej z Ordera, który wychodzi w tym roku. Jedyne co mówię, to że pokażą na nim gameplay trailer, tak samo jak na starym E3 zrobili z U2. Nie wiem co w tym zabawnego.

Opublikowano

Ale, ze Xb1 nie ciagnie gry napisanej pod X360 to jest (pipi)a kpina, nie oszukujmy sie.

Opublikowano
Ponoc na E3 ma byc

hpxJg.gif

Opublikowano

Ale, ze Xb1 nie ciagnie gry napisanej pod X360 to jest (pipi)a kpina, nie oszukujmy sie.

W ogóle wypuszczenie konsoli przez M$ to kpina

Opublikowano

Thief w 1080p na PS4. Na XOne 900p!!!

To i tak postep z 720, wyjdzie chmura, tworcy ogarna sprzet to moze wycisna 1080p
Opublikowano

W ogóle wypuszczenie konsoli przez M$ to kpina

takie pier,dolenie to kpina, Xbox 360 na koniec był jaki był, ale dużo dobrego zrobił dla rynku i PlayStation, przypomnijcie sobie mokre sny Sony w 2006, giant enemy craby, $599, ściemy, to jak zacofane potrafili robić konsole (PS2 bez żadnych możliwości sieciowych kiedy już DC w tym temacie stawiał pierwsze kroki), problemy z multiplatformami, mnóstwo potraconych serii

wyszedł X360 i nagle się okazało, że trzeba trochę powalczyć, bo marka to jedno, ale sprzedaż X360 na wyższym poziomie niż PlayStation to jednak coś poszło nie tak

no i doczekaliśmy się mnóstwa dobrych gier oraz usług takich jak PS+ (za którymi to M$ teraz pokracznie stara się gonić), na koniec PS3 może już nie miażdży rynku jak poprzedniczka, ale też nie schodzi ze sceny wstydząc się za siebie jak to początek zapowiadał

śmiem twierdzić, że dzięki X360, X1 i Microsoftowi PS4 jest takie dobre (a przynajmniej ma ogromny potencjał, by być, bo na razie dobrych gierek ze świecą szukać), bo dali japońcom kopa w dupę na ogarnięcie się

ja to życzę M$, by sobie jednak radzili dobrze, bo mam wrażenie, że Sony bez kija nad du,pą wpada na bardzo dziwne pomysły

Opublikowano

ja to życzę M$, by sobie jednak radzili dobrze, bo mam wrażenie, że Sony bez kija nad du,pą wpada na bardzo dziwne pomysły

Nie, nie tylko Sony. MS też się poczuł pewniejszy po sukcesie X360 i wypuścił to co wypuścił. To samo z Nintendo i Wii U, poczuli się pewni po sukcesie. Każda firma tak ma.

Opublikowano

Nie, nie tylko Sony. MS też się poczuł pewniejszy po sukcesie X360 i wypuścił to co wypuścił. To samo z Nintendo i Wii U, poczuli się pewni po sukcesie. Każda firma tak ma.

O, właśnie myślałem, by to dopisać. Inna strona medalu, że M$ też mocno odbiło, co poradzić. Mam tylko nadzieję, że w końcu się opamiętają (przebłyski tego są, ale wciąż nie wiem co sądzić o całej tej sytuacji).

Opublikowano

ale za tą firmą nie stoi pryszczaty małolat, tylko armia ludzi. Dlaczego ktoś skreśla x1 już na starcie? Te kilka dolców/ funtów różnicy w cenie to jest uj dla normalnej części świata. Pamiętacie co było na początku z PS 3? ile nr PSX Extreme kupiłem zanim na okładce pojawiło się szumne " Moc PS 3 udowodnia!" :P 5? 10?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.