Opublikowano 1 stycznia 201510 l to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą? wersja basic nie ma sensor bara
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Niektóre basici mają i sensor bar. Padlet też ma tą funkcję ale żeby odpalić tryb Wii trzeba to zrobić koniecznie na tv
Opublikowano 2 stycznia 201510 l to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą? wersja basic nie ma sensor bara Może i nie ale np. na allegro sklep Karin/Karen sprzedaje teraz Basica z Super Smashem za 924zł z przesyłką. do tego można dorwać zestaw nunchuk + wii remote plus + sensor bar za 220zł to i tak łącznie taniej wychodzi niż kupując nową premiumkę a myślę że jest to lepsza opcja od podstawek które każdy może na allegro wyrwać za grosze a masz już wszystko by ciupać w gry na Wii :-]
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Szybkie pytanie. Warto? oryginał czy fake? http://allegro.pl/nowy-wiilot-kontroler-do-wii-gwarancja-sklep-i4924344004.html
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Ja bym jednak zainwestowal w Remote Plus na przyszlosc niz stary Wiimote.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Szybkie pytanie. Warto? oryginał czy fake? http://allegro.pl/nowy-wiilot-kontroler-do-wii-gwarancja-sklep-i4924344004.html Mam coś takiego tylko z Motion Plus. Tzn takie samo pudełko. Jeśli nie jest to oryginał to musi być mega dobrze zrobiony Logotypy w tych samych miejscach, tak samo tłoczone, wszystko wygląda identycznie jak w oryginale, działa zresztą też bez zarzutu. Tylko poszukaj wersji z MP, bo ja kupowałem parę tygodni temu i zapłaciłem taką samą cenę.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l też polecam rozglądać się za wimotem, z wbudowanym motion plus - osobny motion (po połączeniu z wimotewm) to nieporęczne cholerstwo.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Szybkie pytanie. Warto? oryginał czy fake? http://allegro.pl/nowy-wiilot-kontroler-do-wii-gwarancja-sklep-i4924344004.html Po obrazku da się zobaczyć drobne różnice w porównaniu z oryginalnym Wiimotem. Poza tym "oryginalnie zapakowany" oznacza, że prawdopodobnie nie jest oryginalny
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Kupiłem używanie Wii U. Mam soft 3.0 coś i chcę zrobić update tylko mam problem. Konsola stoi przy routerze a przybliżony czas update to ok 2h. Co jest grane? mam neta 20 mega Edytowane 4 stycznia 201510 l przez czapa
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Szybkie pytanie. Warto? oryginał czy fake? http://allegro.pl/nowy-wiilot-kontroler-do-wii-gwarancja-sklep-i4924344004.html Po obrazku da się zobaczyć drobne różnice w porównaniu z oryginalnym Wiimotem. Poza tym "oryginalnie zapakowany" oznacza, że prawdopodobnie nie jest oryginalny Sam taki posiadam i wg tego to oryginał. BTW. Żadnych problemów z nim nie mam.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Szybkie pytanie. Warto? oryginał czy fake? http://allegro.pl/nowy-wiilot-kontroler-do-wii-gwarancja-sklep-i4924344004.html Po obrazku da się zobaczyć drobne różnice w porównaniu z oryginalnym Wiimotem. Poza tym "oryginalnie zapakowany" oznacza, że prawdopodobnie nie jest oryginalny Sam taki posiadam i wg tego to oryginał. BTW. Żadnych problemów z nim nie mam. Ale zobacz, że jednak te wiimoty z podanego przez Ciebie filmiku są trochę inne niż ten pokazany na tej aukcji. Ten ma jakieś dziwne wypustki wokół guzików, światełek i głośnika.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Kupując grę w wersji na Wii np. Super Mario Galaxy, jeśli jest w NTSC to odpali na moim PALowksim Wii U? czy jest blokada na gry?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Ja mam neta 12 mega i ściągnięcie updejta wraz z zainstalowaniem trwało jakieś 25 - 30 min.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Czyli coś zwalone jest. Dodatkowo nie czyta płyt, jutro lece oddać/wymienic trochę rozczarowanie na starcie Edytowane 4 stycznia 201510 l przez czapa
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Dlatego dobra rad:, nie kupuj używanego Premiuma lub ogólnie uzywane Wii U bez fotek uwzględniających to że całość gra i buczy i foty cyknięto na dniach od sprzedania ;-]
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Bracia i siostry, powiedzcie co może być nie tak z moim gamepadem od Wii U. Ostatnio w ogole nie gram na tej konsoli i za każdym razem jak biorę po jakimś dłuższym okresie przestoju, gamepada, to on jest całkowicie wyładowany. Powyłączałem jakieś instant on itd ale nadal pad się wyładowuje.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Z tego co wiem to ten pad tak ma i nie jest to nic nadzwyczajnego. Trzeba mieć tą stacjonarną ładowarkę i cały czas go w niej trzymać.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l No normalka. Ja w wakacje miesiąc nie grałem po czym musiałem ładować pada:)
Opublikowano 15 stycznia 201510 l Wylacz powiadomienia, akutalizacje itp. Ja powylaczalem wszystko i juz sie nie rozladowywuje.