Skocz do zawartości

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

Featured Replies

Opublikowano

to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą?

wersja basic nie ma sensor bara

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 177,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Te 5-7 gier jest warte wiecej niz cala biblioteka PS4 i Xone razem wzieta.

• PS4 kupujesz z buta bez zastanowienia a przy nadkonsoli Wii U rozeznanie jakby od tego zalezala niepodleglosc burkina faso. Kup sobie konsole uzywana na allegro, tylko koniecznie z wazna gwarancja i p

• Szykuj sie na podroz do kolorowego dziecinstwa     

Opublikowano

Niektóre basici mają i sensor bar. Padlet też ma tą funkcję ale żeby odpalić tryb Wii trzeba to zrobić koniecznie na tv :/

Opublikowano

to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą?

wersja basic nie ma sensor bara

Może i nie ale np. na allegro sklep Karin/Karen sprzedaje teraz Basica z Super Smashem za 924zł z przesyłką. do tego można dorwać zestaw nunchuk + wii remote plus + sensor bar za 220zł to i tak łącznie taniej wychodzi niż kupując nową premiumkę a myślę że jest to lepsza opcja od podstawek które każdy może  na allegro wyrwać za grosze a masz już wszystko by ciupać w gry na Wii :-] 

Opublikowano

Ja bym jednak zainwestowal w Remote Plus na przyszlosc niz stary Wiimote.

Opublikowano

Mam coś takiego tylko z Motion Plus. Tzn takie samo pudełko. Jeśli nie jest to oryginał to musi być mega dobrze zrobiony :) Logotypy w tych samych miejscach, tak samo tłoczone, wszystko wygląda identycznie jak w oryginale, działa zresztą też bez zarzutu. 

Tylko poszukaj wersji z MP, bo ja kupowałem parę tygodni temu i zapłaciłem taką samą cenę. 

Opublikowano

też polecam rozglądać się za wimotem, z wbudowanym motion plus - osobny motion (po połączeniu  z wimotewm) to nieporęczne cholerstwo.

Opublikowano

Kupiłem używanie Wii U. Mam soft 3.0 coś i chcę zrobić update tylko mam problem. Konsola stoi przy routerze a przybliżony czas update to ok 2h. Co jest grane? mam neta 20 mega

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Po obrazku da się zobaczyć drobne różnice w porównaniu z oryginalnym Wiimotem. Poza tym "oryginalnie zapakowany" oznacza, że prawdopodobnie nie jest oryginalny ;)

Sam taki posiadam i wg tego 

to oryginał.

BTW. Żadnych problemów z nim nie mam.

Opublikowano

Po obrazku da się zobaczyć drobne różnice w porównaniu z oryginalnym Wiimotem. Poza tym "oryginalnie zapakowany" oznacza, że prawdopodobnie nie jest oryginalny ;)

Sam taki posiadam i wg tego 

to oryginał.

BTW. Żadnych problemów z nim nie mam.

Ale zobacz, że jednak te wiimoty z podanego przez Ciebie filmiku są trochę inne niż ten pokazany na tej aukcji. 

Wiilot%20czarny.jpg

Ten ma jakieś dziwne wypustki wokół guzików, światełek i głośnika.

Opublikowano

Kupując grę w wersji na Wii np. Super Mario Galaxy, jeśli jest w NTSC to odpali na moim PALowksim Wii U? czy jest blokada na gry?

Opublikowano

Ja mam neta 12 mega i ściągnięcie updejta wraz z zainstalowaniem trwało jakieś 25 - 30 min.

Opublikowano

Czyli coś zwalone jest. Dodatkowo nie czyta płyt, jutro lece oddać/wymienic :( trochę rozczarowanie na starcie :(

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Dlatego dobra rad:, nie kupuj używanego Premiuma lub ogólnie uzywane Wii U bez fotek uwzględniających to że całość gra i buczy i foty cyknięto na dniach od sprzedania ;-]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bracia i siostry, powiedzcie co może być nie tak z moim gamepadem od Wii U. Ostatnio w ogole nie gram na tej konsoli i za każdym razem jak biorę po jakimś dłuższym okresie przestoju, gamepada, to on jest całkowicie wyładowany. Powyłączałem jakieś instant on itd ale nadal pad się wyładowuje. 

Opublikowano

Z tego co wiem to ten pad tak ma i nie jest to nic nadzwyczajnego. Trzeba mieć tą stacjonarną ładowarkę i cały czas go w niej trzymać.

Opublikowano

Aha, czyli pad czuwa. Wielkie oko ninty patrzy. Czuwaj !

Opublikowano

Wylacz powiadomienia, akutalizacje itp. Ja powylaczalem wszystko i juz sie nie rozladowywuje.