Opublikowano 5 grudnia 201410 l Ja wczoraj w mad games kupiłem z kolegą po bundlu z mario kart za 1099zł… tz ja bundle kumpel wymienił karty na mario 3d. Ogólnie za młodu za nimi nie przepadałem ale taniej w stolicy konsoli nie znajdziesz. Szczerze polecam bo warto!
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Generalnie z kumple od lat na madgames mówilismy C***Ograjcy ale cena najlepsza, konsole nówki sztuki, świeżo wyjęte ze zbiorczego kartonu, a i o dziwo nawet potargować dało sięi powspominać stare czasu (psx/ps2) Chcieliśmy kupić w ED ( tam kupiłem swoejgo pierwzego x360) ale…. Zadzwoniłem do nich, że u nich konsole są po 1169zł wiem, że mieli ostatnio promocję ( 1079); cena w mad games jest 1099 zróbcie nam taką cena, a jesteśmy u Was za 10min bierzemy parę gier, pady etc… typ przez telefon zaczął naradę po czym oznajmił, że może dać cenę 1130, dziękuje dobranoc z takim podejściem…. Dzisiaj byłem w ED po pro pada niby na stronie jest, że wersja OEM za 169 ale go nie mieli…. Tylko wersja box 199zł więc standart. Zelda WW 189zł o targowaniu nie było mowy, więc wyszedłem tylko z padem od nich. Po drodze wpadłem do arkadi tam jest jakieś stoisko z grami, patrze zelda nówka w folii ( okłada niemiecka, gra ENG) za 155zł. Teraz sam nie wiem w co grać i na którym padzie heh.
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Co macie do MadGames? Znam ich od lat, swego czasu byłem stałym klientem, nigdy mi nie podpadli. Jedyny sklep stricte konsolowy w Wawie który lubię.
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Misiaczki, czy jest jakaś szansa na zdobycie pkt do nintendo clubu UK, jak sie ma nintendo id na tego samego maila na polske? troche glupio, jakby mi przepadło 1k
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Goście, istnieje możliwość nałożenia jakiegoś filterka (opcja jakaś, przytrzymanie odpowiedniego przycisku czy coś) wygładzającego, na snesowe gierki z Virtual Console - kurka pikseloza jest trochu na padlecie WII U. Na moim snesiku i 14 calowym tv obraz w takim Donkeju Country 2 jest wyśmienity, a tu, na tej samej grze, trochę kłuje w oczy. Edzia: jednak się raczej nie da. Dla GBA jest taka opcyja, dla Snesika na 99% nie. Edytowane 9 grudnia 201410 l przez kazuyoshi
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Jak robić screenshoty i wrzucać je na jakieś strony hostingowe ? EDIT: Już wiem Edytowane 9 grudnia 201410 l przez Ins
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Wystarczy wcisnąć Home na padzie, następnie wybrać Internet Browser i po lewej jest opcja Wii U Image Share
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Rozumiem ze musze zalozyc oddzielne konto na PAL Wii U jezeli mam juz na 3DS ale z USA?
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Rozpakowalem to WIi U i widze ze jest podstawka na ładowanie pada, ale ta druga? Do czego to niby sluzyc ma? Ma jakies dwie oddzielne nozki
Opublikowano 10 grudnia 201410 l W pudle masz podstawkę do ładowania kontrolera, oraz stand na konsole i pada
Opublikowano 10 grudnia 201410 l pada mam zawsze w standzie z ładowarką, a ten zwykły stand używam pod psp/vita....dobra sprawa
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Ano, ten stand z ładowarka to zesłanie, koncze gre, odstawiam do ładowary i sie pieknie laduje i nie brudzi od powierzchni na ktorej by lezal.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Gdzie najlepiej kupić Wiimote z motion plus i do tego nunchacka? Chodzi mi o oryginały, same zestawy min. 250 zł widze, a te za 60-70 zł na allegro to pewnie podróbki?
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Dolacze sie do pytania, czy Wii U remote plus,nunchak oraz pro controller sa region free i moge sobie zamowic z USA? Bo ceny w Europie masakra.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l No wlasnie to chyba to i ja wiem, chcialbym jakies 100% potwierdzenie
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Play-asia ma przy akcesoriach info o blokadzie http://www.play-asia.com/nintendo-wii-u-pro-controller-black-paOS-13-49-en-70-5eol.html wynika z tego, że wszystkie akcesoria są region free.