Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ten film ma prawie 2 lata, myślisz że aktualny? Ja próbowałem od razu jak kupiłem Wii U, ale dostałem informacje że usługa niedostępna. Zmieniłem region na UK i dalej to samo.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Interesuja mnie rowniez gackowe Metroidy, RE0/1, MGS TS i Mario Galaxy. To wszystko jest do ogrania na WiiU?
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Mario Galaxy 1 i 2 spokojnie ograsz na Wii U z racji wstecznej kompatybylności z Wii tylko pamiętaj o Wiimotach ! Gackowe Metroidy też ograsz, ale tylko te przeportowane na Wii. RE0/1 był tylko na gacka, MGS TS też więc... nie Chyba, że zrobisz softmoda WiiU. Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Interesuja mnie rowniez gackowe Metroidy, RE0/1, MGS TS i Mario Galaxy. To wszystko jest do ogrania na WiiU? Miej tez na uwadze ze nie kazde Wii ma wsteczna kompatybilnosc z GC, musisz szukac starszych wersji bo te nowsze zostaly z niej wykastrowane i nie mowie tylko o "mini" ale tez czarnych, niebieskich itp. Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Velius
Opublikowano 18 grudnia 201410 l A jak to zrobić powiedz mi? Bo chyba nie działa już eshop przez wii. Wii Shop Channel działa nadal, właśnie uruchomiłem. Można też nadal przetransferować zakupy ze swojego Wii na Wii U i dodawać punkty na zakupy np wymienione gwiazdki z club nintendo
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Jakiś czas temu było info że zamykają serwery Wii i NDSi więc eShop na tych systemach nie działa już
Opublikowano 18 grudnia 201410 l W takim razie WiiU to dla mnie najlepsza opcja. Dzieki wszystkim za info.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Informacja o wyłączonych serwerach dotyczyła chyba możliwości grania online a nie sklepików. Może sprawdzić ktoś kto ma Wii jak z tym Wii Shopem jest? Jak też wyłączyli no to mendy bo ludziom zakupy przepadły Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Dobos
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Próbowałem właśnie z tym Wii Shop CHannel, niestety usługa nie jest dostępna dla naszego kraju. Jak mogę zmienić region w Wii Menu?
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Panowie takie pytanko mam czy gierki na wiiu maja region locka? Jak to jest z tymi z wii tez maja czy nie?
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Ok. Szkoda w sumie, ale dzieki za odpowiedz:) Jeszcze jedno pytanko bo moze ktos sie orientuje czy zestaw Wii U 32gb z mario i luigi U ma gierki pudelkowe czy download? Edytowane 21 grudnia 201410 l przez Gość
Opublikowano 23 grudnia 201410 l http://allegro.pl/nintendo-wii-u-32gb-premium-pack-i4919791425.html ma wiiu jakis tryb awaryjny do przywrocania softu bo na taki typ usterki mi to wyglada - interesowac sie w ogole takimi aukcjami czy jednak zbyt duze ryzyko?
Opublikowano 23 grudnia 201410 l Też oglądałem te aukcje ale nie specjalnie chce mi się wydawać 3 stówy na kawałek plastiku. Powinno iść za 30zł, skoro zyebane.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Potrzebuję kupić dysk do Wii U. Orientuje się ktoś czy jest jakaś lista dysków, które pasują do Wii U? Na stronie Nintendo jest tylko parę modeli i same duże, od 1T. Najchętniej kupiłbym 500GB.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Witam wszystkich. Planuję zakup konsoli Wii U. Ogólnie chciałbym się zapytać co wybrać aby: - wybrać dobrą konsolę - jakie gry polecacie (single) - jakie gry polecacie do "kanapowej" rozgrywki w 2-4 osoby - co dodatkowo muszę zakupić, aby pograć w 4 osoby na konsoli Z góry dzięki za pomoc.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Nie to, że nie chce pomóc, ale takie pytania i odpowiedzi do nich, przewijają się na tym forum bardzo często i gęsto. Także radze poszukać w tematach o Wii U, a na pewno znajdziesz odpowiedzi.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Gdzie ogólnie zaopatrujecie się w gierki na Wii oraz Wii U? - jak dobrze pójdzie, to mam masę zaległości z samego Wii U a co dopiero Wii ktoś zazdrości przygody po przerwie z N od 98' roku?
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Nie zazdroszczę, ze względu na ogarnianie miliarda gier Gierki na Wii - allegro, forumek, inne aukcje Gierki na Wii U - mam 4 gry z czego jeszcze ani jednej nie kupiłem, ale jak coś forumek, allegro, lokalne sklepy bądź sprawdzone online jak konsoleigry.pl