Opublikowano 22 sierpnia 201311 l O, teraz tak patrzę to masz rację. Faktycznie, ochroniarz Madd Dogga mówił, że "Tanner, you suck!". Ja miałem na myśli misję "Two-faced Tanner" z GTA3, ale zaliczam. Nie żebyś na to czekał czy coś .
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l No to ode mnie znowu proste: GTA CW Gdzie byc smoki? Zagiąłeś nas. Widziałem samochód ze smokiem na dachu, ale to pewnie nie to? ;p
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Znalazłem coś na sieci, że jak weźmiemy łódkę i popłyniemy w jakiś róg to pokaże się napis " Here Be Dragons!". Może to?
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l and the winner is suteq! o to mi chodzilo, dlateog napisalem "gdzie BYC smoki" zadajesz EDIT dokladnie rzecz biorac, to trzeba poplynac na sam koniec mapy, na poludniowo zachodni rog Edytowane 22 sierpnia 201311 l przez Rayos
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Gdzie znajdziemy napis "There are no easter eggs up here. Go away!" ? Możemy zrobimy punktację? Edytowane 22 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l Na szczycie mostu w San Andreas. Co i czym trzeba było wysadzić w jednej z pierwszych misji GTA1?
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l pamiec mi troche szankuje, ale nie chodzi przypadkiem o misje w ktorej samochodzikami RC wysadza sie duze odpowiedniki?
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l no to moze inna misja: wysadzenie jakas ciezarowka posterunku policji?
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l moze sie zle wyrazilem, nie chodzui mi o domniemane duchy, chodzi przepraszam za zle sformulowane pytanie, chodzi mi o przedmiot, ktora mozna nazwac duchem, jest hmm dosyc ulotna i mozna zobaczyc tylko w okreslonych godzinach albo dobra, zepsulem, niech zadaje pawcio bo mial racje, nie ma duchow Edytowane 22 sierpnia 201311 l przez Rayos
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l tak jest, ale juz napisalem zeby pawcio podal zagadke bo ja z(pipi)alem ^^'
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l no kurde znowu ja? xD po tej robie sobie przerwe w której części była misja zombie?