Opublikowano 26 lutego 201510 l Nie do końca. Tak jak w każdej grze będą jakieś pierdoły wyłącznie do kupienia - ale nie będą to żadne rzeczy wpływające na gameplay. Wszystko co ma związek z gameplayem będziesz natomiast nabywał normalnie poprzez postęp w grze. Coś jak w Forzy i możliwością zakupu aut. Grasz normalnie i wraz z postępem nabywasz kredyty i auta, nie ma żadnych barier pieniężnych. Ale jak ktoś nie chce grać, a chce mieć auta to może je sobie kupić za prawdziwą kasę. To już jego problem. Generalnie to jestem pozytywnie zaskoczony jak duży set dają w darmowej rotacji. 4 bohaterów jednocześnie z dostępem do całej gry? Większość ludzi nie będzie potrzebowała niczego więcej i kupi jednego bohatera za te 5-10$, a resztą będzie grać w rotacji. No i na plus, że wszystkie przyszłe dodatkowe questy będą za darmo. Edytowane 26 lutego 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Dostałem kod do bety. Ściąga się, jedyne 7,1 Gb Edytowane 23 kwietnia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Ja nic nie dostalem wiec oficjalnie bojkotuje gre. Nie mam zamiaru grac w gry od firm ktore nie szanuja swoich fanow. No chyba ze za darmo. Edytowane 23 kwietnia 201510 l przez hav3n
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l zamknieta dla najlepszych xbotow Też dostałem. Czy to znaczy, że ja...
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l Beta aktualnie jeszcze nie jest uruchomiona, trzeba polurkować forum Lionhead kiedy start.
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l jak to kiedy, https://www.fablelegends.com/beta/cohorts START TIME21:00 25th April 2015 END TIME7:00 27th April 2015
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Klucze sa chyba przypisane do konta, a sama beta ma dosyc mocne NDA wiec nie spodziewal bym sie jakiegos wysypu informacji.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Na dzień dobry mega dropy animacji, mapki bardzo małe - wpadasz, tłuczesz kilku przeciwników i przechodzisz do kolejnej. Kamera wariuje, jak cała ekipa zacznie atakować to chaos niemiłosierny. Dużo pracy jeszcze muszą w to włożyć żeby miało to ręce i nogi
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l No szykuje się raczej crapik, 60-70 na metacritic i zarznięcie marki. Nikt w to nie bedzie chcial grać skoro są lepsze gry w tym gatunku.
Opublikowano 28 maja 20159 l Kto jeszcze nie grał a zapisał się do bety niech obada skrzynkę, ja własnie dostałem kod. @EDIT Pograłem trochę, faktycznie gameplayowo kupa ale jak to wygląda i się rusza . Edytowane 31 maja 20159 l przez Spaulding
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Czyżby tym razem jakiś sensowny kod wrzucili? Ja betę wywaliłem z HDD po godzinie.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Mogli by tylko wrzucic wiecej FPSow ale jezeli ktos oczekuje po tej grze tylko tepej moby to sie milo zdziwi No i jest grafika
Opublikowano 20 czerwca 20159 l No to ściągam jeszcze raz i zobaczę co jest 5 bo 2 miesiące temu stan bety był tragiczny.