Opublikowano 29 stycznia 20178 l No pierwsza runda (pistoletówka) to typowe virtus.pro, zawsze było to ich piętą achillesową :D Cisną na razie lepiej niż można się było spodziewać, ale 4-1 to żadna przewaga, w cs'ie nie takie comebacki już miały miejsce, że drużyna wygrywała 14-1 po pierwszej połowie, a potem nie mogła wygrać ani jednej rundy po drugiej stronie i przegrywała 14-16 I to na profesjonalnym szczeblu.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l No i się odbili. Nie znam się zupełnie, ale fajnie się to ogląda jak cholera :D.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Właściwie to 2 dni temu coś podobnego zrobili Virtusi ;). 3-12 i wyciągnęli bodajże na 16-13.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Dość ciekawe jak oni to zrobili, że mając tylko pistolety wygrali z uzbrojonymi po zęby VP.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Nawet jak się skończy 10-5 dla Astralis to Virtusi są w bardzo dobrej pozycji. Ta mapa bardzo promuje CT.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l No i 5:5, ale z tego co rozumiem to grając jako Terro na Nuke'u są i tak do przodu nawet jak dostaną 10:5 przed zmianą stron, bo ciężko po tej stronie wyrwać jakiś punkt. ed: no właśnie, czyli potwierdza się co słyszałem :)
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Yup, wbieg na bsy po terro zawsze był przeje.bany na nuke'u. Tak myślałem że dev1ce ich będzie kerował. Edytowane 29 stycznia 20178 l przez c0r
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Nuke to jest jedna ze znienawidzonych przeze mnie map z powodu ogromnej przewagi po stronie CT.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l No to teraz mądrze bronić i ta mapka ez. Gorzej może być na overpassie. znowu wpier.dol na pistoletówce, xyp9x śmieciu Edytowane 29 stycznia 20178 l przez c0r
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Kuuur.wa, idą łeb w łeb Myślałem że łatwiej pójdzie po CT, jak przeje'bią tą mapę to może być nieciekawie.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Je,bany wygrał z 6HP :o. A już chciałem pisać, że się odbili po kolejnej przegranej pistoletówce i teraz po wygraną.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Ech, kjerbi teraz zaorał. Jak ja go nie lubię ;___; BTW dopiero jakieś z 15 minut temu ogarnąłem że karrigan nie gra już w astralis, to znak że trochę wypadłem z obiegu jeśli chodzi o csa xd O JA (pipi)IE CO TU SIE OD(pipi)ALO Edytowane 29 stycznia 20178 l przez c0r
Opublikowano 29 stycznia 20178 l No i już tylko punkt dzieli VP od zwycięstwa na tej mapie. Chociaż obie drużyny trochę zaprzeczyły temu, że jako T dostaje się sążnie po du,pie. No i jest
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Mapa joker Astralis. Chociaż z tego co się orientuję to VP też ładnie sobie na niej radzi.