August 20, 201312 yr Rime, przepięknie wyglądająca gra (dem ICO feels). Może być hicior. https://www.youtube.com/watch?v=rku4n1uXOrM
August 20, 201312 yr Wygląda super i oby na samych widoczkach się nie skończyło i poszedł za tym soczysty gameplay przygodówki. Edited August 20, 201312 yr by DonSterydo
August 20, 201312 yr Właśnie to samo o moście miałem pisać. Jeśli nie będzie to popierdółka na 2h, ale będzie można się przy tym troszkę pobawić, to takie skrzyżowanie najbardziej klimatycznych gier na konsolach Sony z dodatkiem jakichś nowości, które wierzę, że będą w Rime zawarte, może nieźle robić. Polecam mieć na uwadze.
November 13, 201312 yr Graficznie bliska grze Journey na PS3. czyli szok! Tzn lepiej na pewno będzie wyglądać. Ale piersze takie wrażenie, murowany must have !
March 14, 201411 yr Author Mam nadzieję, że nie będzie pustej wydmuszki, tylko faktycznie głęboka eksploracja połączona z zagadkami.
April 4, 201411 yr To jest ta jedna gra, na którą tak czekam od pokazania jej podczas konferencji sony jeszcze w 2013 roku.
May 20, 201411 yr Trochę nowych artów/szkiców.http://www.pssite.com/news-33185-ekskluzywne_rime_na_playstation_4_z_nowymi_grafikami.html
May 21, 201411 yr Bardzo fajnie się to zapowiada, w dobie zatrzęsienia bezmózgich strzelanek gra w stylu kultowego ICO jest mocno pożądana.
May 21, 201411 yr Maltretują mnie tymi grafikami. Pamiętam jak Journey mnie zachwyciło a tutaj po samych obrazkach czuję że będzie taki sam AHHH
May 21, 201411 yr Czekam bardzo. Uwielbiam takie produkcje. Po zażartych meczach w multi lubię przed spaniem włączyć sobie coś tak chillującego. Na tą chwilę jest to flOw. Niedługo zacznę Flower. Niedawno było to Undergarden z 360 A ten projekt będę śledził z dużymi nadziejami na wspaniałą przygodę
August 12, 201411 yr Dziwne, że nikt jeszcze nie wrzucił. Najlepszy zwiastun targów. Najlepszy, najbardziej magiczny zwiastun tej generacji konsol. Cudna grafa. Cudna muzyka. Art style miecie. Niech tylko gameplay będzie okej, a odpływam.
August 12, 201411 yr Gra z gatunku "zagrać i zdechnąć z radości". Szkoda, że moją kasę dostaną dopiero w 2015, choć zapłaciłbym im już dziś. Ale poczekam, bo cholernie warto.
August 12, 201411 yr Pierwsze skojarzenia, ICO w oprawie Zeldy WW. Dla mnie jeden z bardziej oczekiwanych tytułów.
August 12, 201411 yr Nocny fragment z deszczem wywala z kapci aż na planetę 134340, znaną jako Pluton.
August 12, 201411 yr Oby gierka nie okazała się takim samym samograjem jak Journey, a przypominała bardziej właśnie Brothers i ICO. W przypadku Podróży motyw z losowym napotykaniem i wspólnym podróżowaniu z anonimowymi graczami, klimat oraz zakończenie były genialne, ale... No właśnie ale wszyscy tak na prawdę liczymy na dobrą przygodówkę, celujacą w gracza corowego. Nie niedzielnego.
August 12, 201411 yr Nocny fragment z deszczem wywala z kapci aż na planetę 134340, znaną jako Pluton.