Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yakuza Ishin

Featured Replies

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i jest pierwszy gameplay:   Jak dla mnie super, Yakuza to Yakuza !

• Nikt nie podlinkował jeszcze fabularnego zwiastuna z TGS z angielskimi napisami. Fani nie śpią:   http://youtu.be/fqrOmAZ3ofA

• Gdyby to nie była Sega, to może w jakimś minimalnym procencie bym mógł uznać za możliwą opcję. No ale całe szczęście, że nie trzeba sobie tym zbytnio zaprzątać głowy, bo Sega poza kolejnymi Sonicami m

Opublikowano

sorrki nie sledze tematu ale czy ta wersja 22lutego bedzie z j.ang czy tylko krzaczki?

Bardzo prawdopodobne, że wersja anglojęzyczna nawet nie powstanie.

Opublikowano

sorrki nie sledze tematu ale czy ta wersja 22lutego bedzie z j.ang czy tylko krzaczki?

Bardzo prawdopodobne, że wersja anglojęzyczna nawet nie powstanie.

W swietle tego co stalo sie z Yakuza 5 to jest to niestety wiecej niz pewne. :confused:  Szkoda...wielka szkoda, ze wszystko wskazuje na to, ze w ta genialna serie juz nigdy nie zagram :(

Opublikowano

nie rozumiem tego ale szkoda. nie gralem w wczesniejsze gry z tej serii ale uwielbiam klimaty w ktorych ma byc wlasnie ta seria. szkoda raczej nie zagram liczylem na chocby same napisy ale skoro nie bedzie to odpuszczam bo chcialbym cos zrozumiec:(

Opublikowano

Ta gra zapowiada się tak fantastycznie, że grałbym nawet po japońsku. Muszę którąś Yakuzę wreszcie ograć.

Opublikowano

Nawet jeśli Sega nie olała by już Y5 to Ishin i tak pewnie nie trafił bym na zachód z tego samego "powodu" co Kenzan :wallbash:

Opublikowano

Granie w Y5 lub Ishin po japonsku jest rownie bezsensowne co polow planktonu u wybrzezy Nowej Kaledonii coby nakarmic nim polskie swinie, wszak rewelacyjna, rzeklbym nawet genialna fabula nieomal wszystkich czesci Yakuzy jest glowna sila napedowa tej serii. Zadna...powtarzam...zadna z fabul zachodnich gier nie moze sie z taka np Y3 i 4 pod tym wzgledem rownac...

Opublikowano

Wersja na PS4:

- 1080p

- 60 fps

- wykorzystanie wszystkich funkcji czwartego Duala

- funkcja Share po ukończeniu fabuły, w czasie której bohaterowi ładują się paski z życiem i powerem

- króciutkie loadingi

- Install Play

- Remote Play

http://yakuzafan.com/post/73691740910/ryu-ga-gotoku-ishin-ps4-exclusive-features

Opublikowano

Takie tam stanowisko promocyjne Yakuzy Ishin:

tumblr_n09owwbbUS1r01jsno5_1280.jpg

tumblr_n09owwbbUS1r01jsno4_1280.jpg

Pewnie u nas będą podobne za jakiś rok wraz z ang języczną premierą.

Tjaaaa :teehee:

A z ciekawostek to ruszyła na nowo po małych zmianach fanowska strona TojoHQ poświęcona serii:

http://www.tojohq.net/

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

tumblr_n09owwbbUS1r01jsno5_1280.jpg

tumblr_n09owwbbUS1r01jsno4_1280.jpg

Pewnie u nas będą podobne za jakiś rok wraz z ang języczną premierą.

Hehe :thumbsup:  Ja tez bym chcial milion w totka wygrac! :teehee:

Opublikowano

Demo  Yakuzy Ishin już 13 lutego:

A downloadable demo for the PlayStation 3 version of Yakuza: Ishin will hit the Japanese PlayStation Store this Thursday, February 13, Sega announced.

Producer Masayoshi Yokoyama and director Hiroyuki Sakamoto confirmed the demo’s release during a premium talk show event at the Sony Building in Ginza.

Yakuza: Ishin will launch for PlayStation 4 and PlayStation 3 in Japan on February 22.

Read more at http://gematsu.com/2014/02/yakuza-ishin-demo-coming-ps3-february-13#BV0E8WAEGvz45qKC.99

Świetna wiadomość, będzie okazja zapoznać się z wersją na PS3 i tym jak się prezentuje. Jako, że Kenzan nie miał chyba dema to chociaż z Ishin się będzie można zaznajomić jeśli chodzi o klimaty samurajów w wydaniu Yakuzy.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Oceny w Famitsu, czyli standard dla serii:

Yakuza: Ishin (PS3) – 9/9/10/10 [38/40]
Yakuza: Ishin (PS4) – 9/10/10/10 [39/40]

Opublikowano

Ja dałem demko do ściągania już rano jak wróciłem z nocki.

Póki co popykałem troszkę i muszę przyznać, że jest naprawdę bardzo dobrze. Więcej napiszę jak bardziej je ogram.

Na plus można napisać, że grupa KHHsubs odpowiedzialna za tlumaczenie Kenzan,Yakuzy 5 będzie też i tłumaczyło Ishin :thumbsup:

Opublikowano

Póki co popykałem troszkę i muszę przyznać, że jest naprawdę bardzo dobrze. Więcej napiszę jak bardziej je ogram.

Na plus można napisać, że grupa KHHsubs odpowiedzialna za tlumaczenie Kenzan,Yakuzy 5 będzie też i tłumaczyło Ishin :thumbsup:

Mozna wiedziec w jakiej formie sa te suby ?

Opublikowano

Prawdopodobnie należy mieć przerobioną konsolę żeby móc się czymś takim cieszyć...

Opublikowano

Mozna wiedziec w jakiej formie sa te suby ?

Proszę bardzo tu akurat Y5:

http://www.dailymotion.com/video/x19pnzs_khh-ryu-ga-gotoku-5-cutscenes-with-english-subtitles-part-1-38_videogames

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Holy shit !

Pewnie nie ma co liczyc na dialogi spoza cutscenek (tez w koncu fabule ciagna) ?

Opublikowano

Z tego co wiem to tłumaczyli i tłumaczyć będą tylko cutscenki.

Opublikowano

Łapcie oficjalną stronkę KHHsubs:

http://www.khhsubs.com/

Mapki, side questy,cut-scenki  przetłumaczone na angielski.

Najlepsze miejsce jeśli ktoś chce się bawić w importy pozostałych odsłon Ryu Ga Gotoku :thumbsup: