Skocz do zawartości

EUROBASKET 2013

Featured Replies

Opublikowano

Zapewne dlatego, że jest to nasza liga i dużo ludzi się identyfikuję z konkrektnymi klubami :P

• Odpowiedzi 342
  • Wyświetleń 47,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W polaczkowie pies z kulawą nogą nie interesuje się drugim najpopularniejszym sportem na świecie, to jest koszykówką, więc warto wspomnieć, że trwają Mistrzostwa Świata w Chinach, gdzie gramy i mamy b

• jeszcze taka ciekawostka:   Mateusz Ponitka drops the 3rd triple double in #EuroBasket history. Previous 2: Toni Kukoc, 1995: 15 PTS, 12 REB 11 AST Andrei Mandache, 2017: 14 PTS 10

Opublikowano

Dziś repra odmieniona, trójki wchodzą, pięknie jest!

Opublikowano

Było, druga kwarta w normie - straty, beznadziejne rzuty Lampego z obrotu ze skrzydla, w obronie kupa.

Opublikowano

K... wystraczyło, żeby Gortat i Lampe trafili wszystkie swoje rzuty osobiste i byśmy wygrali. Szkoda tego meczu, :/

Opublikowano

Gortat MVP XDDDDDDD 

Żenada, żenada, żenada.

Opublikowano

Buhehehe to by było na tyle, można wrócić do codzienności i nie oglądać dalej. 

fakt.zenada.jpg

Wielkie gwiazdki kur*a, Lampe (porzypominam super gwiazda z FC Barcelona) nie potrafi trafic wolnego, konczy mecz 6/19, Gortat 2/7 totalnie bez podań, naprawdę nikt tam nie zauważył do tej pory, że Gortat NIE UMIE grać tyłem do kosza i nigdy nie będzie umiał ? Ale po co pick&rolla zagrac jakiegokolwiek z Gortatem.

Opublikowano

Wielkie gwiazdki kur*a, Lampe (porzypominam super gwiazda z FC Barcelona) nie potrafi trafic wolnego, konczy mecz 6/19, Gortat 2/7 totalnie bez podań, naprawdę nikt tam nie zauważył do tej pory, że Gortat NIE UMIE grać tyłem do kosza i nigdy nie będzie umiał ? Ale po co pick&rolla zagrac jakiegokolwiek z Gortatem.

Kilka razy próbowali zagrać pick&rolla, ale Czesi nawet nieźle bronili... Inna sprawa to te wolne - tam przegraliśmy mecz. A i (pipi)owe przekazania w obronie też nie pomogły.

Edytowane przez agst

Opublikowano

Im lepszy skład, tym gorszy wynik :sorcerer:

PS. Nic się nie stao! :D :D

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Dobrego pick&rolla nie da sie obronic, no ale czego oczekiwac jak mamy szubarge i koszarka na rozegraniu. CZemu Ignerski zszedł z parkietu po serii chyba 9 pktów z rzędu nie wiem, dobrze, że Lampe wszedł przegrać nam ten mecz. Najlepsza dwójka pod koszem w EU my ass, pokarał nas jak dzieci Vesely, które ma średnie z 2 sezonów w NBA na poziomie 3 pkt i 3 zb :teehee: Od razu mi się kojarzy Euro 2012 - dobre losowanie grupy, dobrze przygotowania, atmosfera w druzynie, analizy jakie to my mamy mocne niektore pozycje, potem mecz otwarcia, mecz o zycie i mecz o honor, tylko ze tu beda jeszcze 3 mecze o honor. 

Opublikowano

EUROPADACZKA 2013

Rzuty osobiste to oni mieli na wuefie ? Ale nie ma się co załamywać, w meczach z Hiszpanią i gospodarzami na pewno odrobimy straty. Szkoda, że to nie MŚ, bo USA by się przydało na przełamanie.

Opublikowano

kÓrwa jak patrze na Koszarka, Szubargę i Ignera to mnie krew zalewa. Ostatni chociaż dobrze dziś rzucał ale co z tego jak to techniczne gÓwno które w obronie nic nie gra (serio difens plecami?SERIO)?

Najlepszym asem jest i tak bezapelacyjnie Koszarek. Kórwa jak on kaleczy tę grę to aż śmieszne. Rozgrywający który rozegrać nie umie, piłka parzy, cały czas jeden ruch a w dodatku gra jakby był ślepy. Zapomniałem powiedzieć, że do kosza trafi jak mu drabinę podstawią. Z tego kÓrwa gamonia już i tak nic nie będzie to już lepiej niech Kelati rozgrywa. Bo co nam po Lampe i Gokarcie (i tak gra bagno) jak nikt im nie poda.

I TAK NAJWIEKSZA BEKA Z PISMAKÓW

"NAJSILNIEJSZA REPRA DAMY RADE" "GOKART GRA WYGRAMY" "POLISZ HAMER WRESZCIE PORZUCIŁ FOCHA I ZASZCZYCI POLSKA REPRE SWOJA OSOBO WYJDZIEMY Z GRUPY EUROBASKET NASZ - SZANSA NA BRAZ"

Kreciki nas rozje.bały. Weselny który rzucać nie umie robi z nami co chce. O braku pomysłu na grę to już w ogóle nie wspomnę.

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

Koszmarek jest dobry - dostaje piłkę, przebiega połowę, potem klepie tak z 3-4 razy łapie piłkę, stoi, a potem panika Komu ją oddać :D Komiczne. Innym wariantem jest klepanie będąc odwróconym d. do kosza :) Poziom Euroligowy!

Opublikowano

Też uważam, że największy problem nasz to rozgrywający na poziomie 4 ligi rumuńskiej, którego główna rola to kozłowanie za połowę i przekazywanie piłki dalej, tak to i ja mógłbym grać bo umiem kozłować i podawać. Może i mamy na papierze (zupełnie jak nasi piłkarze) dobrych wysokich, ale nie od dzis wiadomo, że bez dobrych podań to i Dwight Howard nie daje rady. Jak się spodziewałem taktyka live by a 3 die by a 3 nas pognębi. Ale resztę meczów zagrają na luzie to będzie lepiej, spadniej z nich presja :potter:

Opublikowano

Ziebaueś, najpierw jest mecz otwarcia. Mecz o punkty to będzie z Hiszpanią. O jakiekolwiek.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Przecież każdy mecz jest o punkty. W przypadku przegranej jest aż 1. To dobry system bo przynajmniej zawsze można powiedzieć, że wyjeżdżamy z punktami w przeciwieństwie do repry w piłce ;D

Opublikowano

No ale jednak z technicznego punkt widzenia możliwe jest przegranie meczu do 0. Damy radę ?

Opublikowano

Osiągnięcia Chorwatów z Hiszpanią, czyli 3 pkty w kwarcie raczej nie przebijemy.

Opublikowano

CO ZA MECZ!

Slowency pieknie to rozegrali, az chce sie grac. jutro ide porzucac, nie ma bata.

Opublikowano
  • Autor

(pipi)a, nie chce mi się o tym gadać nawet, naprawdę w nich wierzyłem i myślałem, że wywalczymy awans do MŚ.

Lampe i Gortat są rzekomo najlepszym podkoszowym duetem tuch mistrzostw. No to już Czesi i Gruzaki pokazali, że jednak nie.

No i nie da się ukryć, mamy tragicznych rozgrywających. Nie wiem nawet, czy nie najgorszych na turnieju.

Jakiś pozytyw na razie ? Ponitka. No ten chłopak to istna bomba energii na boisku, popełnia błędy, ale jest po prostu wszędzie, wręcz gryzie parkiet.

Opublikowano

Wygląda na to, że we wszystkich analizach przed turniejem pomylono się w tym, że to my jesteśmy outsiderem grupy, a nie Czesi czy Gruzini ;)

Opublikowano

Pompowanie przez media. Lampe jeszcze coś tam pokazuje ale naprawdę Gokart ma być liderem?

1. Typ już nie istnieje w TRAGICZNYM suns

2. większość punktów to był wynik pracy Nasha

3. Zadziera nosa

4. Focha (vide ubezpieczenie z NBA)

5. Gra bagno (po prostu bez innych dobrych zawodników typ nie istnieje)

6. ma 213 i nie potrafi skakać? Średnia skoku dosiężnego u niego to jakieś2 centy. Typ od Orlando zapomniał co znczy DIFENS.

Szczerze mówiąc dla mnie pozbycie sie MG byłoby tylko na plus. Typ jest wartościowy tylko jeśli chodzi o młodzików.

Typ może być podręcznikowym przykładem jak sodówa spier.doli karierę. Wymieniłbym Żyda na każdego z 93' (Karnowski, Ponitka, Niedźwiedzki) który mimo, że nic sobą nie reprezentuje to chociaż wie o co chodzi! I chÓj mnie obchodzi, że Bonitko, czy Niedźwiedź to nie ta pozycja - i tak są lepsi

Edytowane przez asfalt

Opublikowano
  • Autor

Karnowski daje radę, a jego występy na tym Eurobaskecie może nie byłyby hitem, ale zaprocentowałyby na przyszłość.

Oprócz padliny Gortata nie da się zauważyć słabej gry Waczyńskiego w obronie. Łysy z Czech wsunął mu wczoraj w końcówce 2 tróje i zbiórkę w ataku. W meczu z Gruzem też jakiś chłop wbiegł mu 2 razy za plecy. No i pchają go na boisku jak lalkę. Ten typ w ogóle był kiedyś na siłowni ? Przecież on od dwóch lat wygląda tak samo...