Opublikowano poniedziałek o 18:532 dni Nie napisałeś o najważniejszym, wysyłki będą w połowie października a nie koniec września :/ ale na otarcie łez komiks śledzia. Kurła znowu ten śledziu, to był moment by dać komiks ktomaczasu, Kleja a nie śledzia znowu. W secret service tym nowym też mam komiks śledzia, nie widzę kultowości, śmieszności ani fajnej kreski. Dawać Kleja!Ps okładka zajebista, ciekawe jakie inne projekty były, tą podobno zasugerował wspierający.
Opublikowano wtorek o 16:181 dzień Grzybiarz czy już zamówiłeś na zrzutce kompendium psx? Jak to wygląda z płatnością? Można zamówić za pobraniem? Żeby nie było że znowu kasa zniknie. 😪 Ktoś wie czy będą w Empikach te kompendia?
Opublikowano wtorek o 16:531 dzień Jak kasa znowu zniknie? A znikła już Ci kiedyś?Ja zamówiłem i wpłaciłem od razu. Na tym polega zrzutka, że zrzucasz się wcześniej na projekt.
Opublikowano wtorek o 17:561 dzień Mnie Łapusz wyleczył z wszelakich zrzutek.Wyjdzie, będzie dostępne, cena nie będzie przesadzona, to się zamówi, a jak przesadzą, to się odpuści
Opublikowano wtorek o 18:101 dzień A o ci chodziło ze zbiorką łapusza i kartonowymi amigami?Ile trzeba zapłacić za to kompendium na zrzutce?
Opublikowano wtorek o 18:161 dzień Serio ciężko odpalić link i zjechać na dół? Nie trzeba nawet nic przeklikiwać xdI jeszcze kilka innych opcji.
Opublikowano wtorek o 18:181 dzień Rozumiem gdyby to była jakaś firma krzak, ale to wydawnictwo Kosa, ktore ma już chyba ponad 20 publikacji, a te książkę jeszcze pisał z RogeremZestawianie ich z alkoholikiem jest niesmaczne.
Opublikowano wtorek o 19:571 dzień Wiem, troszkę na wyrost napisane, ale te przeboje z firmami, gdzie wykładasz kasę, później czegoś brakuje, terminy 10 razy przesuwane - nie, to nie dla mniePrzeżywałem to z Łapuszem, przeżywałem również przy jakichś planszówkachNa Allegro ze smartem wleci.
Opublikowano wtorek o 20:221 dzień A no właśnie Łapusz nie dosłał tych kartonowych Amig a już przecież były wydrukowane xd
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor Kompendium zamówione :) Nazwiska zobowiązują, plus jestem fanem tego typu wydań od czasów Konsolowego Kompendium 2 z 1999 roku :)