Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Może projektant tej okładki to dobry troll i zrobił ją niczego nieświadomemu poprawie który kocha upaine;)

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Wyświetleń 530,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

swoją drogą dawno nie widziałem żeby Cormac udzielał się w komentarzach na stronie actiona. Nie wiem, ja mam przeczucie że na kolejny upadek się zanosi i niektórzy uciekają z tonącego statku a jeszcze inni jak Smuggler próbują ugrać co się da (napisanie książki) zanim nastąpi koniec czego im jednak nie życzę, nie wspieram ale jeśli ta gazeta komuś daje radość niech sobie zbiera.

Edytowane przez trolololo_trololo

Opublikowano

CDA na socjalkach w poprzednim tygodniu ogłosił, że im się nakład rozszedł dla sklepu internetowego i allego i został tylko w kolpolterach. Chyba jednak prasa growa wcale tak szybko nie padnie.

Opublikowano

Po trzech postach pod rzad o MacSzmuglerze wnioskuje, ze to moze z powodu jakiejs obsesji na ich/jego punkcie.

Opublikowano
59 minut temu, trolololo_trololo napisał(a):

837430410_936.jpg pięknie się smuggler zesrał xD coś czuje że to on

Piękny incydent kałowy.

Opublikowano
57 minut temu, Mejm napisał(a):

Po trzech postach pod rzad o MacSzmuglerze wnioskuje, ze to moze z powodu jakiejs obsesji na ich/jego punkcie.

Tak (pipi)a mam obsesję na punkcie tego boomera !!!!!!!11111

Opublikowano
4 godziny temu, trolololo_trololo napisał(a):

coś czuje że to on

Tak to on. Napisał o tej broszurce na swoim fanpejdzu.

Opublikowano

Typ ma ego wyjebane poza skalę. Albo po prostu leczy personalne kompleksy. Bo publicystykę to akurat potrafi pisać, ale na krytykę otoczenia, to reaguje jak skończony cham z powyższym ego.

Opublikowano
42 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Typ ma ego wy(pipi)ane poza skalę. Albo po prostu leczy personalne kompleksy. Bo publicystykę to akurat potrafi pisać, ale na krytykę otoczenia, to reaguje jak skończony cham z powyższym ego.

I jeszcze napisał na LubimyCzytać że wpłacił sam sobie na zrzutkę xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie drugi numer magazynu ARHN, w preorderze płyta DVD gratis :)

Sklep CD-Action
No image preview

Magazyn ARHN.eu. Numer 2 [PRE-ORDER] • wydanie papierowe...

Wraz z magazynem również prawdziwy krążek DVD!
Opublikowano

Właśnie miałem pisać. Zaraz Shen powie, że znowu CD-Action i nie kupi dla zasady, ale jakby co, to oni są głównie wydawcą, magazyn przygotowuje zupełnie inna grupa ludzi (w tym znowu niżej podpisany), więc zapraszam do preorderów ;)

Opublikowano

Ciekawe co na płycie dadzą?

I jak ktoś nie ma napędu to i tak będzie wirtualna płyta. Może gdzieś będzie iso do downloadu :)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.07.2026 o 17:25, PiotrekP napisał(a):

Typ ma ego wyjebane poza skalę. Albo po prostu leczy personalne kompleksy. Bo publicystykę to akurat potrafi pisać, ale na krytykę otoczenia, to reaguje jak skończony cham z powyższym ego.

Czyli Butcher to taki Smuggler szmatławca, chamy z przerośniętym i jednocześnie kruchym ego, i obaj prowadzili listy, i w przypadkuobu unikam produktów w których się pojawiają )

Opublikowano
  • Autor
58 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@metalcoola czy Butcher na tym forum dawał bany za tekst "nie kupię psxa"? Bo zakompleksiony juruś na cda dawał, jeszcze z chamskim komentarzem.

Tego nie wiedziałem, nigdy nie byłem na forum CDA ) Ale Butcher oskarżał np. Shive o plagiat jego tekstów i musiał potem przepraszać w szmatławcu...

Opublikowano

wrzucili na fejsie Extrima godzinę temu:

Jeszcze nie oglądałem

Prasuję garnitur właśnie hehe

Opublikowano
W dniu 24.07.2026 o 15:03, metalcoola napisał(a):

Tego nie wiedziałem, nigdy nie byłem na forum CDA ) Ale Butcher oskarżał np. Shive o plagiat jego tekstów i musiał potem przepraszać w szmatławcu...

Kojarzysz w którym numerze były te przeprosiny?

Opublikowano
W dniu 24.07.2026 o 17:15, trolololo_trololo napisał(a):

Butcher nie ma startu do Smugglera, nie da się być takim wrednym ch*jem jak on

Zresztą nie tylko on. Ktoś tam też się nie raz popisywał chamstwem, w czasach kiedy płytki nagminnie wywalały błędy przy instalacjach. Był tam ktoś odpowiedzialny za reklamacje. Nie mówię tu o tych co sami wyzywali, bo 4 razy im się gra nie chciała zainstalować przez błędy.

Jak widać tylko stary dziad nadal mężnie i na posterunku broni "najlepszego pisma o grach na świecie"

Opublikowano
Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

Zresztą nie tylko on. Ktoś tam też się nie raz popisywał chamstwem, w czasach kiedy płytki nagminnie wywalały błędy przy instalacjach. Był tam ktoś odpowiedzialny za reklamacje. Nie mówię tu o tych co sami wyzywali, bo 4 razy im się gra nie chciała zainstalować przez błędy.

Jak widać tylko stary dziad nadal mężnie i na posterunku broni "najlepszego pisma o grach na świecie"

jeszcze kojarze że Cormac później zaczął się robić taki sam jak on czyli nie tyle chamskie co zmęczone odpowiedzi w kierunku czytelnika jakby za kare tam pracował, no ale on zawsze był blisko z Jureczkiem, nawet raz mu napisałem że chyba za długo z nim przebywa na ich stronie.

Edytowane przez trolololo_trololo