Opublikowano sobota o 21:491 dzień Kurde HIV zamiast coś normalnego to prowadził zboczony zin. Może kiedyś poszukam - t ego fat angusa Smugglera można znaleźć w sumie dość łatwo.Edit: hiv miał wtedy może lat 16, a smuggler rocznik 1963 to już miał ze 30 lat
Opublikowano wczoraj o 18:00 1 dzień https://zrzutka.pl/r8rjskaż mnie zatkało. Nie przepadam za Poprawą ale nie życzyłbym mu ani upadku jego gazety ani żebrania do emerytury. Zawsze był chamskim boomerem ale w tym wypadku jakoś nie chce kopać leżącego konia. Edytowane wczoraj o 18:28 1 dzień przez trolololo_trololo
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ujawnił się i teraz żuli :/ a w książce co chwilę wypisuje ile zarabiał miesięcznie średnich krajowych :/
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Książka i ekszyn się nie sprzedają? Podobno to "najlepsze pismo o grach video na świecie"- cytat z obecnego numeru.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Pewnie rypało się całe życie za minimalną + premie lub b2b bo tak więcej zostaje w kieszeni i teraz wpadło wyliczenie z ZUS Gość ma chyba 63 lata i okazuje się, że dalej trzeba będzie pisać i odpowiadać na listy.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Z drugiej strony ta zbiórka to pewnie zwykła "beka" i można ją zamknąć. Ale jak są idioci co wpłacają... Bo nie wierzę, że temu narcyzowi kasy brakuje.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 9 minut temu, Ukukuki napisał(a):5 minut temu, PiotrekP napisał(a):Z drugiej strony ta zbiórka to pewnie zwykła "beka" i można ją zamknąć. Ale jak są idioci co wpłacają... Bo nie wierzę, że temu narcyzowi kasy brakuje.to on z siebie robi beke żebrząc publicznie i kwota którą uzbierał pokazuje że nikogo już on nie interesuje
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. A gdzie wrzucił info o zbiórce? Przejrzałem na szybko jego fanpejcz i nie widziałem. Na tej retrogrupie? Nie no dla mnie to żebranie to trochę się zachował jak dziwka. Na co on zbiera? Wypisał jakieś „pierdy niby śmieszne hehe”, a tak naprawdę po tym jak się ujawnił to coś mu w głowie się przestawiło i chyba uważa się za jakiegoś celebrytę. Teraz inaczej będzie mi się czytało książkę. To co Mejm zauważył - ciągle pisze o kasie ile to zarobił ile średnich pensji mu wpadło itp, ale ja co widzę to sporo ściemniał i kłamał. Czy to na maturze (ok), czy to w tym przetwórstwie rybnym, czy to by zdobyć kasety u producenta. Czy ja też mam kłamać i ściemniać by być takim cwaniaczkiem?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ludzie w komentarzach piszą, że to żart generalnie, a ludzi dużo się zesrało. xd
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Moze to wrzucil zeby poszydzic z tej dzisiejszej kultury wspierania wszystkiego, bo skoro jakis kanal na yt z tysiacem subskrybentow juz sobie zaklada patronite to czemu on by nie mogl. Albo zeby sprawdzic ile jest "wart" dla ludzi przez te lata. Albo z innego powodu. Ch.uj wie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 4 minuty temu, Szwed napisał(a):Ludzie w komentarzach piszą, że to żart generalnie, a ludzi dużo się zesrało. xdbawi mnie to jak cholera xD ludzie wiedzą lepiej od pana "nie podoba się to nie kupuj" czy on żartuje czy nie, mowa o gościu co jechał po dzieciakach w listach więc uwielbiam kiedy piszą że to był sarkazm albo jego poczucie humoru 27 minut temu, grzybiarz napisał(a):A gdzie wrzucił info o zbiórce? Przejrzałem na szybko jego fanpejcz i nie widziałem. Na tej retrogrupie?Nie no dla mnie to żebranie to trochę się zachował jak dziwka. Na co on zbiera? Wypisał jakieś „pierdy niby śmieszne hehe”, a tak naprawdę po tym jak się ujawnił to coś mu w głowie się przestawiło i chyba uważa się za jakiegoś celebrytę.Teraz inaczej będzie mi się czytało książkę. To co Mejm zauważył - ciągle pisze o kasie ile to zarobił ile średnich pensji mu wpadło itp, ale ja co widzę to sporo ściemniał i kłamał. Czy to na maturze (ok), czy to w tym przetwórstwie rybnym, czy to by zdobyć kasety u producenta. Czy ja też mam kłamać i ściemniać by być takim cwaniaczkiem?https://www.gry-online.pl/forum/smuggler-z-cd-action-napisal-ksiazke-jest-tez-o-forum-gol-a/z31023dd5info o zbiórce znalazłem tutaj
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ale redaktorzy chyba jeszcze nie żebrzą publicznie o kasę na emeryturę
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 33 minuty temu, Szwed napisał(a):Ludzie w komentarzach piszą, że to żart generalnie, a ludzi dużo się zesrało. xdNiby żart ale już 4 stówy wpadły. A rano było 200 zł
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Przecież on linki do zbiórki umieścił na ostatniej stronie książki XD Mnie to zniesmaczyło, bo tak jak wyżej - co chwilę chwali się ile to nie zarabiał, a później odstawia takie żebractwo. I oczywiście trzeba oddać, że sam napisał, że to na kawę/whisky i jako premia na 30 lat cd-action, ale ja jestem ogólnie uczulony na zbiórki i dlatego nazywam to żebractwem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 28 minut temu, PiotrekP napisał(a):Ale redaktorzy chyba jeszcze nie żebrzą publicznie o kasę na emeryturęOdnioslem sie do tego, ze cda przezylo dzieki zbiorce, i PE tak samo. Bo co ma kasa zbierana na CDA do emerytury Szmuglera?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, kazetwu napisał(a):Przecież on linki do zbiórki umieścił na ostatniej stronie książki XDNie doczytałem. Jestem na etapie produkcji Lwa Leona. A coś czuję że po fali hejtu przeleje kasę na jakieś kotki czy coś
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 godziny temu, trolololo_trololo napisał(a):bawi mnie to jak cholera xD ludzie wiedzą lepiej od pana "nie podoba się to nie kupuj" czy on żartuje czy nie, mowa o gościu co jechał po dzieciakach w listach więc uwielbiam kiedy piszą że to był sarkazm albo jego poczucie humoru https://www.gry-online.pl/forum/smuggler-z-cd-action-napisal-ksiazke-jest-tez-o-forum-gol-a/z31023dd5info o zbiórce znalazłem tutajA tutaj ktoś wrzucił jego kontohttps://www.gry-online.pl/users/lifter/komentarze/y4137b1fPoczyta się do kawusi jutro
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czytam ją tylko jak mam czas czyli co parę dni wieczorami, jestem już w połowie i myślę że i tak szybko mi idzie. Za to telefon mam zawsze przy sobie, więc w robocie sobie podejrzałem to forum i np znalazłem taki chwalący się komentarz:Więc tym bardziej dziwi ta zbiórka. Chyba że to zarobił w starych czasach a teraz mamy 2026.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W ogóle kto takie rzeczy pisze? Xd Ile to nie zarobił i gdzie nie był xd jak dziecko w przedszkolu. Nie znam gościa, ale musi mieć nieźle kompleksy.