Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

No ale on zaznacza tam gdzies, ze to jego strona medalu i wie ze druga sie nie odniesie i tak na to trzeba patrzec.

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Wyświetleń 506,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano
49 minut temu, Mejm napisał(a):

No ale on zaznacza tam gdzies, ze to jego strona medalu i wie ze druga sie nie odniesie i tak na to trzeba patrzec.

ale czy warto wyciągać brudy sprzed dziesiesięciu lat i o tym pisać ? EGM jest bardzo dobrze zapamiętany przez czytelników, po co takie rzeczy pisać ? Mam wrażenie że Poprawe to właśnie boli że tak dobrze EGM jest zapamiętany a on zostanie w pamięci czytelników jako gość co jechał po małolatach w listach do gazety.

Opublikowano

Nie znoszę tego dzbana i miałem nie kupować jego książki, ale chyba nie wytrzymam ) Ten wątek na forum GOLa to jest coś pysznego. I te fragmenty książki co ludzie wrzucają. Nie wiedziałem że zbanowali Smugglera na forum GOLa, on tam się dużo udzielał i nawet posty wrzucał do CDA co ludzie sądzą o poprzednim numerze itp. Fajnie po latach wrócić na chwilę na GOLa. Siedziałem tam sporo w czasach przedkonsolowych jak się szarpało na Athlonie 2800 )

Edytowane przez aux

Opublikowano

Ja jebie... te fragmenty co wyciągacie + wpisy z forum GOL + zbiórka, to juz jest takie combo, ze jakieś moje resztki pozytywnych wspomnien związanych z tym czlowiekiem z czasów jak miałem kilkanaście lat upadają ostatecznie.

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano

Gardziłem cd action i smugglerem zanim to było modne. Wspierajcie dalej tego typa.niki

Opublikowano
39 minut temu, Shen napisał(a):

Gardziłem cd action i smugglerem zanim to było modne. Wspierajcie dalej tego typa.niki

Tak samo jak ja i nie mam zamiaru wspierać jego gazety. Niech się cieszy że mimo wszystko nie życzę im upadku.

Opublikowano

Nie raz pisałem że kupowałem CDA dla gier, potem kupiłem z ciekawości ten numer po zmianie loga i zostałem do momentu kwartalnika, którego kupiłem z 2 numery no i ten obecny.

Opublikowano

A ja nie kupuję bo nie mam gdzie trzymać, więc nie dawno wpadłem na pomysł by jednak ten rocznik 2026 (na którym zaprzestałem zakup) nadrobić w pdfie…

Opublikowano

jedno mnie zastanawia, stara gwardia dawno się wykruszyła, taki Hut ma robotę w Techlandzie jako ktoś ważny, wszyscy uciekli i mają się dobrze (oprócz śp EGM-a) a taki Poprawa siedzi tam od początku istnienia tej gazety i w przeciwieństwie do kolegów którym się udało odnaleźć w innej bądź tej samej branży uparcie siedzi tam i żebrze w internecie. Smuggler nie jest głupi, to cham i boomer z kompleksami ale spokojnie dałby rade w innej branży.