Opublikowano czwartek o 09:092 dni No ale on zaznacza tam gdzies, ze to jego strona medalu i wie ze druga sie nie odniesie i tak na to trzeba patrzec.
Opublikowano czwartek o 10:002 dni 49 minut temu, Mejm napisał(a):No ale on zaznacza tam gdzies, ze to jego strona medalu i wie ze druga sie nie odniesie i tak na to trzeba patrzec.ale czy warto wyciągać brudy sprzed dziesiesięciu lat i o tym pisać ? EGM jest bardzo dobrze zapamiętany przez czytelników, po co takie rzeczy pisać ? Mam wrażenie że Poprawe to właśnie boli że tak dobrze EGM jest zapamiętany a on zostanie w pamięci czytelników jako gość co jechał po małolatach w listach do gazety.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Nie znoszę tego dzbana i miałem nie kupować jego książki, ale chyba nie wytrzymam Ten wątek na forum GOLa to jest coś pysznego. I te fragmenty książki co ludzie wrzucają. Nie wiedziałem że zbanowali Smugglera na forum GOLa, on tam się dużo udzielał i nawet posty wrzucał do CDA co ludzie sądzą o poprzednim numerze itp. Fajnie po latach wrócić na chwilę na GOLa. Siedziałem tam sporo w czasach przedkonsolowych jak się szarpało na Athlonie 2800 Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez aux
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja jebie... te fragmenty co wyciągacie + wpisy z forum GOL + zbiórka, to juz jest takie combo, ze jakieś moje resztki pozytywnych wspomnien związanych z tym czlowiekiem z czasów jak miałem kilkanaście lat upadają ostatecznie. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez LeifErikson
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Gardziłem cd action i smugglerem zanim to było modne. Wspierajcie dalej tego typa.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 39 minut temu, Shen napisał(a):Gardziłem cd action i smugglerem zanim to było modne. Wspierajcie dalej tego typa.Tak samo jak ja i nie mam zamiaru wspierać jego gazety. Niech się cieszy że mimo wszystko nie życzę im upadku.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie raz pisałem że kupowałem CDA dla gier, potem kupiłem z ciekawości ten numer po zmianie loga i zostałem do momentu kwartalnika, którego kupiłem z 2 numery no i ten obecny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A ja nie kupuję bo nie mam gdzie trzymać, więc nie dawno wpadłem na pomysł by jednak ten rocznik 2026 (na którym zaprzestałem zakup) nadrobić w pdfie…
Opublikowano 51 minut temu51 min mnie się nie podoba i nie kupuje, zastosowałem się do rady Smugglera
Opublikowano 13 minut temu13 min jedno mnie zastanawia, stara gwardia dawno się wykruszyła, taki Hut ma robotę w Techlandzie jako ktoś ważny, wszyscy uciekli i mają się dobrze (oprócz śp EGM-a) a taki Poprawa siedzi tam od początku istnienia tej gazety i w przeciwieństwie do kolegów którym się udało odnaleźć w innej bądź tej samej branży uparcie siedzi tam i żebrze w internecie. Smuggler nie jest głupi, to cham i boomer z kompleksami ale spokojnie dałby rade w innej branży.