Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, MichAelis napisał(a):Taki chuj, nie wierze.Ja tak samo. Ciekawe czy ktoś dostał już z dedykacją. Kiedyś napisałem czy wysłali w ogóle jakiś egzemplarz z dedykacją, to Pegaz odpisał że nie, bo ma przed soba sporo do podpisania w ciągu tych dwóch tygodni ich urlopu.Ale to jest jakaś masakra: kupisz coś na wakacje, co niby już gotowe. Potem czekasz, że tylko jeszcze okładka, potem te dedykacje chuja warte i koniec końców dostaniesz paczkę na jesień, coś co niby było gotowe latem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To ile on podpisuje te dedykacje? Dwa miesiące? Słaba ta firma a cenę jednak premium wzięli
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minut temu, grzybiarz napisał(a):Ja tak samo. Ciekawe czy ktoś dostał już z dedykacją. Kiedyś napisałem czy wysłali w ogóle jakiś egzemplarz z dedykacją, to Pegaz odpisał że nie, bo ma przed soba sporo do podpisania w ciągu tych dwóch tygodni ich urlopu.Ale to jest jakaś masakra: kupisz coś na wakacje, co niby już gotowe. Potem czekasz, że tylko jeszcze okładka, potem te dedykacje chuja warte i koniec końców dostaniesz paczkę na jesień, coś co niby było gotowe latem.Właśnie o to chodzi. Przy starcie preorderów od razu mówili, że szybko pójdzie, bo wszystko gotowe, a to już miesiąc i dalej mało kto dostał.Ja myślę, że po prostu wydrukowali kilkaset sztuk, które poszło w godzinę i potem zaczęła się rzeźba. Na dowód mojej teorii mam to, że ta czarna okładka miała być limitowana do 100szt, gdzie potem to info usunęli ze strony, a na fejsie napisali że to był błąd xdNa top secrety nie marudziłem, bo wiedziałem że poczekam miesiące, a tu jednak obiecali i piszą żeby ich nie ponaglać bo to opóźnia wysyłkę. No kurwa xd
Opublikowano 27 minut temu27 min Myślę że logistycznie tego nie ogarnęli. Pegaz przecież nie jedzie chyba do ich siedziby podpisywać, tylko wysyłają to kurierem i potem ten musi to odesłać. Tak mi się wydaje. Czyli że 4 dni zejdą na kurierów. Może w piątek nadadzą. . Tutaj śmieszne, gość pyta kiedy computer studio, a odpowiedź ich „jak wyżej”, czyli kurde kiedy?A niżej typ co chce wysyłkę później i jeszcze im dziękuję za prosbe. Żadne info pewnie nie dotarło, tylko i tak jest obsuwa