Skocz do zawartości

Snapmatic

Featured Replies

Opublikowano

Temat do wrzucania zdjęć z gry. Zacznę zatem.

560550_577501038954521_1800772781_n.jpg

Na starych śmieciach.

• Odpowiedzi 294
  • Wyświetleń 46,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Robiłem więcej zdjęć ale co chwile wywalał błąd social clubu :\

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

0_0.jpg

Chciałem obrabować bank,wbijam ze strzelbą a tam taxi xDD

Opublikowano

0_0.jpg

W kryjówceTrevora w LS. 

Po poznaniu fabyłu wiadomo kto to Debra. Ale napis mnie rozje.bał. xD

Opublikowano

Jakieś tam pierwsze fotki.

-Niggasy przed szpitalem po chorobowe:

0_0.jpg

AssParade:

0_0.jpg

Neil "Gorączka":

0_0.jpg

Opublikowano

Skąd wy te foty bierzecie? Zrobiłem jedną, szukałem w Social Clubie, ale nie znalazłem.

Opublikowano

dział na stronie SC nazwya sie tak jak ten temat na forum - snapmatic, i tam sie pojawiają foty wszystkich ludzi, ale na górze możesz zmienić żeby pojawiały sie foty znajomych albo twoje

Opublikowano

Masz na górze 3 zakładki: Career, Bawsaq i Snapmatic. ;)

Opublikowano

nie wiem jak wy to robicie, ja próbowałem już kilkadziesiąt razy i zawsze wyskakuje błąd, że serwery są wyłączone. próbowałem o każdej porze dnia, rano, południe, czwarta w nocy, ni chuya nie działa :/ a już byłem w takich miejscach i mogłem takie fotki mieć, że idzie się popłakać, że tych zdjęć nie mam :(

Opublikowano

nie wiem jak wy to robicie, ja próbowałem już kilkadziesiąt razy i zawsze wyskakuje błąd, że serwery są wyłączone. próbowałem o każdej porze dnia, rano, południe, czwarta w nocy, ni chuya nie działa :confused: a już byłem w takich miejscach i mogłem takie fotki mieć, że idzie się popłakać, że tych zdjęć nie mam :(

Łączę się w bólu, pozostaje odczekać kilka dni z nadzieją na odciążenie serwerów. Dopiero dzisiaj o 3 w nocy udało mi się zalogować do klubu (ale zdjęcia wysłać nie mogłem).

Opublikowano

Hmm moje wszystkie fotki są na social clubie, mimo, że gra pokazywała błąd serwery sieciowe bla bla bla.

Opublikowano

Yakubu - ja też w wiekszości przypadków mam problem z serverem i nie zapisuje fotki, tylko kilka razy mi sie udało zrobić. szkoda że nie ma opcji zwykłego zapisu na dysku konsoli

Bartg - a u mnie są tylko 3 fotki (na jakies 20 prób), i tylko te które pokazały że jest ok, te co pokazały błąd nie są zapisane

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Trevor w pracy

0_0.jpg

Franklin w czasie shoppingu, ubranek jest wpisdu

0_0.jpg

Opublikowano

Oto co zastałem gdy przełączyłem się na Trevora:

0_0.jpg

XD

Opublikowano

0_0.jpg

A tutaj obława policyjna. Trevor skwitował to słowami "Ach, dlatego uwielbiam naszych stróżów prawa!", po czym ukradł dwie walizki z pieniędzmi.