Skocz do zawartości

Snapmatic

Featured Replies

Opublikowano

Ja chce drugi garaż na auta, skończyło mi się miejsce na mojego Surfera :(

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

Puste miejsce to Akuma, którą utopiłem kilka minut wcześniej i muszę do PZU zadzwonić.

• Odpowiedzi 294
  • Wyświetleń 46,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zaramar dzięki za pokazanie auta, znalazłem po 3 godz :D Najbliżej do Drużyny A jak się da zrobić :P

0_0.jpg

Opublikowano

0_0.jpg

wspolna fotka z e znajomym, moj matowy infernus, jego matowe entity. po zrobieniu fotki bawilismy si w berka miedzy kontenerami:D

0_0.jpg

Prin(nene)le Nemesis :)

Opublikowano

Widoczek.

qf41.jpg

A tutaj Rap_en_PL i nasze Audiki.

ogk1.jpg

z56e.jpg

Przy okazji odkryłem, że wchodząc w misje i ją porzucając wywali nas z bryki i pozostanie z włączonymi światłami.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

'klik' lubie to ;D i ten spawn mojego auta na dachu ;x

Opublikowano

Takie tam po ucieczce

0_0.jpg

LS w smogu

0_0.jpg

No i moja postać

0_0.jpg

0_0.jpg

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Buggy jest swietny, mega przyjemy do jazdy. 

Kalahari jest też cabrio, na razie widziałem 3 wersje - z dachem, z samymi słupkami dachowymi i cabrio :)

0_0.jpg

Opublikowano

Fotka z singla, ale w online też już widziałem. Trzeba po prostu trafić dostawę do garażu odpowiedniej wersji ;)

Opublikowano

przy darmowym aucie to można do skutku. szkoda, że przy Corvette nie można od razu wybrać wersji z dachem lub targę :/

Opublikowano

Tak mi się wydawało, że z oponami sportowymi (i chyba nie tylko, chodzi o kierunkowy bieżnik) jest coś nie tak :P Chyba pierwsza taka pierdoła, do której się nie przyłożyli. Nie ma lewych/prawych opon, tylko ten sam model założony na druga stronę odwrotnie ;)

0_0.jpg

Opublikowano

0_0.jpg

i parę fotek ze spadochronowej wycieczki,przeleciałem całą mapę za jednym razem :P

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

Opublikowano

Pierwszy raz widziałem takiego dziwaka nie z tej ziemi :P rzecz się działa na multi.

0_0.jpg0_0.jpg

Edytowane przez nemix

Opublikowano

Widze, ze nic nie widze.

Wrzucajcie jakies smieszne zdjecia, a nie jakies randomowe shoty typu samochody w garazu czy zdjecia stworzonej postaci robione z reki.

Opublikowano

Nemix shakowane pierwotnie iso + duplikowanie aut glitchami ;) Tak samo widziałem ostatnio Ksys666 znalazł karawan w online, mimo, że normalnie się nie spawnuje, widocznie ktoś w sesji miał shakowany karawan i poszedł spawn przy kostnicy koło szpitala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu R* pozwolił zmodyfikować twarz i mogłem zrobić replikę mojej pierwszej postaci.

0_0.jpg

Opublikowano

Zaramar prosto z Dukes of Hazzard

0_0.jpg

kurde za(pipi)iste bryki!! że taż takich nie spotkałem w singlu bo bym nimi jeździł cały czas!

chyba bede musial powrocic do multi bo prawie go nie ruszyłem

Opublikowano

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

ps. Pozweidzałem sobie dzisiaj North Yankton (wg instrukcji). Na zdj. z bobrem i tutaj te nogi to XM. ;)

Edytowane przez Emet