Opublikowano 10 listopada 201311 l Ja chce drugi garaż na auta, skończyło mi się miejsce na mojego Surfera Puste miejsce to Akuma, którą utopiłem kilka minut wcześniej i muszę do PZU zadzwonić.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Zaramar dzięki za pokazanie auta, znalazłem po 3 godz Najbliżej do Drużyny A jak się da zrobić
Opublikowano 15 listopada 201311 l wspolna fotka z e znajomym, moj matowy infernus, jego matowe entity. po zrobieniu fotki bawilismy si w berka miedzy kontenerami:D Prin(nene)le Nemesis
Opublikowano 19 listopada 201311 l Widoczek. A tutaj Rap_en_PL i nasze Audiki. Przy okazji odkryłem, że wchodząc w misje i ją porzucając wywali nas z bryki i pozostanie z włączonymi światłami. Edytowane 19 listopada 201311 l przez Zarathustra
Opublikowano 19 listopada 201311 l Takie tam po ucieczce LS w smogu No i moja postać Edytowane 19 listopada 201311 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 19 listopada 201311 l Buggy jest swietny, mega przyjemy do jazdy. Kalahari jest też cabrio, na razie widziałem 3 wersje - z dachem, z samymi słupkami dachowymi i cabrio
Opublikowano 20 listopada 201311 l Fotka z singla, ale w online też już widziałem. Trzeba po prostu trafić dostawę do garażu odpowiedniej wersji
Opublikowano 20 listopada 201311 l przy darmowym aucie to można do skutku. szkoda, że przy Corvette nie można od razu wybrać wersji z dachem lub targę
Opublikowano 22 listopada 201311 l Tak mi się wydawało, że z oponami sportowymi (i chyba nie tylko, chodzi o kierunkowy bieżnik) jest coś nie tak Chyba pierwsza taka pierdoła, do której się nie przyłożyli. Nie ma lewych/prawych opon, tylko ten sam model założony na druga stronę odwrotnie
Opublikowano 24 listopada 201311 l i parę fotek ze spadochronowej wycieczki,przeleciałem całą mapę za jednym razem
Opublikowano 26 listopada 201311 l Pierwszy raz widziałem takiego dziwaka nie z tej ziemi rzecz się działa na multi. Edytowane 26 listopada 201311 l przez nemix
Opublikowano 26 listopada 201311 l Widze, ze nic nie widze. Wrzucajcie jakies smieszne zdjecia, a nie jakies randomowe shoty typu samochody w garazu czy zdjecia stworzonej postaci robione z reki.
Opublikowano 26 listopada 201311 l Nemix shakowane pierwotnie iso + duplikowanie aut glitchami Tak samo widziałem ostatnio Ksys666 znalazł karawan w online, mimo, że normalnie się nie spawnuje, widocznie ktoś w sesji miał shakowany karawan i poszedł spawn przy kostnicy koło szpitala.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l W końcu R* pozwolił zmodyfikować twarz i mogłem zrobić replikę mojej pierwszej postaci.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Zaramar prosto z Dukes of Hazzard kurde za(pipi)iste bryki!! że taż takich nie spotkałem w singlu bo bym nimi jeździł cały czas! chyba bede musial powrocic do multi bo prawie go nie ruszyłem
Opublikowano 13 grudnia 201311 l ps. Pozweidzałem sobie dzisiaj North Yankton (wg instrukcji). Na zdj. z bobrem i tutaj te nogi to XM. Edytowane 13 grudnia 201311 l przez Emet