Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Fajne uczucie jak po 2 turach potrafisz w miare celnie okreslic jak bedzie gral przeciwnik i jakie karty rzuci na stol. Niemala wkretka!
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Fajna gra... zaczalem grac... a przyznam, ze w karcianki to nigdy nie gralem. Do tej pory wygralem 6 meczy casual i 2 przegralem, a rankingowym mam 1zw 1por. wiem, jestem pro
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Przegladam forum, patrze post Zeratula w hearthstone. W glowie wyobrazenie jak sie nasmiewa ze w to gramy, albo inne brzydkie slowa, a tutaj szok o_o.
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l no z HSa jest beka, dopoki samemu sie nie sprobuje. Ja zaczynajac mialem 10 winow w rankingu Ostatnie ranki to same mongoly.
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l No śmiałem się a dzisiaj zacząłem i gram od 12 xD dajcie jakieś rady dla noobów, tutoriale czy cuś :>
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l czerwony z prawej to twoj health na karcie, a z lewej zolte to twoj attack... atakujesz.
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l czerwony z prawej to twoj health na karcie, a z lewej zolte to twoj attack... atakujesz. hohoh to się pośmialiśmy wszyscy
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l czerwony z prawej to twoj health na karcie, a z lewej zolte to twoj attack... atakujesz. hohoh to się pośmialiśmy wszyscy daj battle id.
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l No śmiałem się a dzisiaj zacząłem i gram od 12 xD dajcie jakieś rady dla noobów, tutoriale czy cuś :> to samo mialem w niedziele, wlaczylem na chwile o 11 a skonczylem grac po 16 gra wciaga, tylko wkur,wia to ze tak malo coinsow sie zarabia i zeby skleic jakis porzadny deck to musialbym wydac worek pieniedzy
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Ja nic nie wydalem a mam sporo kart, poprostu trzeba grac i robic questy. Warto tez zrobic wszystkie walki z tutoriala/practice o ile pamietam bo sie dostaje gold albo paczki. Mozna tez wydac pieniadze, analogicznie jakbys poszedl do sklepu z karciankami i kupil sobie karty zeby nimi grac. Jedyne co to zrobi to przyspieszy progress. Edytowane 23 kwietnia 201510 l przez Velius
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Też prawdziwej kasy nie wydałem, fakt, że jak zaczynałem to grało mniej osób i łatwiej było wygrać. Tylko sobie dr booma z pyłu wycaftowałem.
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l Na początku wprowadzenia tego nowego systemu rankingowego to była beka bo jak się miało w miarę dobry deck to do rank 5 się dochodziło w 4 godziny. Ludzie kompletnie nie potrafili grać. Teraz jest trudniej sporo. Już od około 10 się zaczyna rywalizacja
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l czerwony z prawej to twoj health na karcie, a z lewej zolte to twoj attack... atakujesz. hohoh to się pośmialiśmy wszyscy daj battle id. Bartiz#2856 jest wkrętka dobra - do tego grać można wszędzie bo jest na tablety i komórki xD GOTY
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l kolejne skrzydło rozpykane. ten smok co dubluje dobierane karty nieźle ratuje dupe po 9-10 turze pod warunkiem że dobierzemy go przed tą 8-9 turą i przeciwnik nam go nie sprzątnie w jedną ture.
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l Hearthstone wciąga jak bagno, pykam sobie lajtowo od tygodnia, mój ID: Pryxfus#2674
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l Od kiedy wyszedl na komorki z androidem pykam codziennie 2-7 meczykow. Bardzo umila podroz.
Opublikowano 24 kwietnia 201510 l No śmiałem się a dzisiaj zacząłem i gram od 12 xD dajcie jakieś rady dla noobów, tutoriale czy cuś :>
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Który czempion najlepszy na początek? Zainstalowałem sobie na komóreczce i idealnie do srania się nadaje ))
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Graj tym ktory sprawia Ci najwiekszej frajdy, lub tym do ktorego masz wiecej lepszych kart. Wszystko jedno tak naprawde.