Opublikowano 28 września 201311 l Po prostu o kasie w grze. Wydaje się nie na temat? Pograjcie dłużej w GTA V. Tam tylko o to chodzi. Zakładam temat bo kurka w tej grze wiecznie chodzi tylko o hajs, którego jest za mało. I te 5k za każdy zgon. Dżidżas. A tak to właściwie na co wydajecie najwięcej? Ja na ciuchy. Jestem chyba jakimś (pipi)ym Jacykowem, bo kupuję w GTA V różne ciuchy. Najgorsze, że nie pamiętam co już mam i kupuję nowe. Na wykupienie klubu golfego wszystkimi postaciami raczej nie mam co liczyć. 150.000.000,00 Bitch please!
Opublikowano 28 września 201311 l jakby się robiło te misje dla Lestera po skończeniu fabuły, to kupno tego klubu to wcale nie aż taka abstrakcja
Opublikowano 28 września 201311 l Myśle, że kwestią czasu jest aż ktoś rozkmini jak wpływać na ceny akcji bez robienia misji Lestera. Bo wykupienie pola i wszystkich kin to troche hardkor
Opublikowano 28 września 201311 l Wie ktoś ile pieniążków można zarobić jedną postacią zostawiając te misje na koniec?
Opublikowano 28 września 201311 l a to sposób jaki pisali w necie, że np kupować aukcje jednej firmy samolotowej i wysadzać samoloty konkurencji nie przynosi oczekiwanego rezultatu?
Opublikowano 28 września 201311 l Co do cen akcji to widzialem myk na yt. Koles kupowal akcje linii lotniczych AirEmu, bral Buzzarda, rozwalal samoloty FlyUS i sprzedawal akcje. Probowalem tak robic ale u mnie cos ten zysk jest mniejszy. Tak w sumie to jedynie ta gielda to szansa na powazna kase. A kin i tak nie kupimy Franklinem, bo one sa dla Michaela. Ale takie pole golfowe miec...
Opublikowano 28 września 201311 l Wie ktoś ile pieniążków można zarobić jedną postacią zostawiając te misje na koniec? Około 300 milionów. Kupno pola golfowego daje darmowe gry w golfa. Za tyle mamony, to ja pierniczę XD @Ficuś Próbowałem robić taki sposób, ale w przypadku rozwalania ciężarówek i automatów eColi i kupna akcji Raine. 4% zwyżki względem ceny początkowej Cię zadowala? Raczej nie. Edytowane 28 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 28 września 201311 l Wie ktoś ile pieniążków można zarobić jedną postacią zostawiając te misje na koniec? Da się zarobić ponad 2 miliardy $.
Opublikowano 29 września 201311 l Autor A jest jakiś pewny sposób zarobienia mamony BEZ misji Lestera?
Opublikowano 29 września 201311 l Giełda, giełda, giełda. Albo wykupienie wszystkich nieruchomości i sejwowanie, aż uzbierasz z przychodów. Edytowane 29 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 1 października 201311 l Skończyłem gierkę drugi raz, tym razem zostawiając sobie misje Lestera na koniec. Pomimo tego, że mam problemy z dostępem do Social Clubu, czyli nie mam dostępu do giełdy BAWSAQ, udało mi się z ok. 30 mln $ po ostatnim skoku, zrobić każdym bohaterem ok. 430 mln. Po wykupieniu wszystkich nieruchomości (najwięcej wydał Michael, bo on tylko może kupić kina i pole golfowe) zostało mi jeszcze jakieś 200 mln na helikoptery, samoloty, czołgi i inne. Mam też np. na maksa stuningowanego Z-Type. Gdybym miał dostęp do BAWSAQ, to łączny stan konta każdej postaci po misjach Lestera spokojnie przekroczyłby 1 miliard zielonych, a i tak nie ma tego na co wydawać. Acha, korzystałem z tego poradnika: http://www.tradeindetectives.com/blog/daily-hint-grand-theft-auto-gta-v-how-to-make-money/ Edytowane 1 października 201311 l przez Mathiu