Opublikowano 1 października 201311 l Wkręcił bym się w The Shield, ale pytanie, skąd to to wziąć? Serial dość stary, ściągnąć go z torrentów graniczy z cudem
Opublikowano 1 października 201311 l Ściągałem od wczoraj z Pirate Bay, ale po 5-10 kB/s w porywach do 20kB to mi życia braknie. A sezonów jest 7 chyba. Edytowane 1 października 201311 l przez Wooyek
Opublikowano 1 października 201311 l a nikt nie poleca housa? czy kazdy juz go widzial poprostu? nuda, strasznie schematyczny serial, jesli kogos jara cynizm glownego boahtera to moze sie podobac, dla mnie to za malo.
Opublikowano 1 października 201311 l Ściągałem od wczoraj z Pirate Bay, ale po 5-10 kB/s w porywach do 20kB to mi życia braknie. A sezonów jest 7 chyba. Ściągam od dzisiejszego poranka i było podobnie, ale teraz już się rozkręcił i ściąga normalnie. 200/300 kb/s jak napisał ragus. Poza tym biorę się za oglądanie Orphan Black, który był polecany gdzieś tu na forum. Obejrzałem trailer i od razu muza złapała mnie za serducho. Jeśli jest na tym poziomie w całym serialu to się jaram.
Opublikowano 1 października 201311 l Sons of Anarchy warto dodać, tylko nie wiadomo, jak ten szósty sezon wypadnie na tle poprzedniczek.
Opublikowano 1 października 201311 l Wkręcił bym się w The Shield, ale pytanie, skąd to to wziąć? Serial dość stary, ściągnąć go z torrentów graniczy z cudem :confused: No chyba Ty. Oczywiście nie ma HD, ale oglądać się da.
Opublikowano 1 października 201311 l No właśnie wszystko ściągam w HD, ale tu nie ma, trudno. Zacząłem zasysać, nawet idzie. Edytowane 1 października 201311 l przez Wooyek
Opublikowano 1 października 201311 l a nikt nie poleca housa? czy kazdy juz go widzial poprostu? Tego serialu nie musi zobaczyć każdy. no a sopranos musi każdy. dziękuje postoje
Opublikowano 1 października 201311 l Boardwalk Empire najlepszy serial od czasów Soprano. I Supernatural oczywiście. 9 sezon startuje 8 października.
Opublikowano 1 października 201311 l Autor Dzięki Rozi, ale nie wiem jakim trzeba być maniakiem, żeby oglądać coś tak długiego? Chyba nikt mi nie pomoże z Kindred...
Opublikowano 1 października 201311 l The wire - w dużym skrócie, serial o Baltimore, o tym jak funkcjonuje te miasto. Trzeba zobaczyć i dać szansę nawet jeśli początkowe odcinki będą wydawać się nudne - z czasem będzie lepiej.
Opublikowano 1 października 201311 l Autor czarne chmury Uwielbiam, ale "Rycerze i rabusie" mają lepszy klimat.
Opublikowano 1 października 201311 l Czarne chmury to jeden z moich ulubionych polskich seriali ale o "Rycerze i rabusie" nie słyszałem. Trzeba będzie nadrobić zaległości. Oprócz "Czarnych chmur" wymieniłbym też 13 posterunek, Alternatywy 4, Dom, Kariera Nikodema Dyzmy i Ekstradycja.
Opublikowano 1 października 201311 l Autor @Palidor:http://www.filmweb.pl/serial/Rycerze+i+rabusie-1984-35938Zawsze jak jestem u rodziców w okolicach świąt to powtarzają go w tv.
Opublikowano 1 października 201311 l Supernatural to największe gówno od 4 sezonu. Nie wiem jak można go stawiać obok dobrych seriali, SFU, The Wire, Deadwood, Oz, The Sopranos i The Shield. Każdy to musi zobaczyć w swoim życiu, Edytowane 1 października 201311 l przez sprite