Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premiera Xbox One, preordery i ogólna szajba

Featured Replies

Opublikowano

Ciekaw jestem czy ktos w ogole bedzie chcial odkupic te gowniane kody :(.

Zadna gra mnie nie interesi - wolalbym golasa o 200 taniej.

Za 80 zł Forza 5 i 150 zł Fifa 15 nie powinno być najmniejszego problemu.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 222,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra mam xbox one od wczoraj i jestem zachwycony chociaż osoby odpowiedzialne za dashboard w xone powinny dostać po ryju za ograniczenia względem x360   Konsola rzeczywiście jest dużo bardziej masy

• Chyba będę kolejną z osób, które pochwalą Kinecta. Myślałem że wychwytuje tylko podstawowe komendy, ale kiedy jest w trybie nasłuchu to możemy biegać po całym dashu bez problemu. Skalibrowałem go odpo

• Dołączam do rodziny...   Spostrzeżenia po 1,5 dnia obcowania z konsolką:   Paczka duża. Masakra już się wystraszyłem, że to faktycznie kloc...   JEST! Jednak nie takie duże:   Zapakowane m

Opublikowano

Sprzedałem już dawno Fifę za 169 zł. Tak samo zrobił mój szwagier. Została mi Forza za 119 zł, ktoś chętny?

czyli żadna okazja w saturnie kupować bo cena standardowa. Zobaczymy jak w MM.

A co ty myślałeś? Ze ile bedzie? Nigdzie nie ma taniej.

Opublikowano

Za 80 zł Forza 5 i 150 zł Fifa 15 nie powinno być najmniejszego problemu.

Jak wszyscy kupia konsole to watpie... :).

Opublikowano

czyli żadna okazja w saturnie kupować bo cena standardowa. Zobaczymy jak w MM.

W MM jest taka sama oferta - dzisiaj jak jechałem widziałem na przystanku reklame.
Opublikowano

Leszek gdzieś zamówił preordera i dzisiaj już dostał konsolę do domu :P

myslicie ze w pt wieczorem / sobote rano bedzie mozna gdzies w wa-wie dorwac czy wykupia?

Spoko, raczej nie będzie jak z PS4 ;)

Opublikowano

kumpel w ultimie brał, dzisiaj dostał maila że wysłane. także jutro albo w czwartek już dostanie, nieźle.

mam nadzieję, że te fify tak nie spadną. swoją muszę dać do adopcji :>

Opublikowano

Fifę będzie najgorzej sprzedać (później) bo po bundlach z Forza 5 + Fifa 15 wchodzą kolejne bundle z samą Fifą 15 :) więc za jakiś miesiąc może nie być komu sprzedawać Fify, za to z czasem sytuacja będzie lepsza dla Forza 5 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja zamowilem sobie "preorder" w EURO, ale cisza... ostatecznie zajrze do MM i EURO... jak nie przygotuja to oleje ich i wezme tam gdzie bedzie - i tak wszedzie kosztuje tyle samo.

Opublikowano

ja właśnie planuje zakup w euro. w piątek popołudniu albo w sobotę pojadę. na raty chcę brać z innym sprzętem także liczę, że będzie.

wcześniej u nich preorderowałem jedną grę. też zlali. tydzień po premierze mieli "przygotowywanie zamówienia". sprzedaż wysyłkowa i e-obsługa ich przerasta chyba.

Opublikowano

trzymam kciuki zeby kazdy z was dorwal swoja konsole i w piatek / sobote widzimy sie na lajwie gramy w exy i cisniemy beke z plejstejszon! 

do zobaczenia :*

Opublikowano

ja właśnie planuje zakup w euro. w piątek popołudniu albo w sobotę pojadę. na raty chcę brać z innym sprzętem także liczę, że będzie.

wcześniej u nich preorderowałem jedną grę. też zlali. tydzień po premierze mieli "przygotowywanie zamówienia". sprzedaż wysyłkowa i e-obsługa ich przerasta chyba.

No wlasnie tego sie obawiam.

A tak z innej bajki. Ktos moze polecic jakis kabelek HDMI na DVI + audio? Moj monitorek jest DVI only (ale 2ms! :P) :(.

Opublikowano

Euro to chyba sklep z najgorszą obsługą jaką w życiu widziałem. Od obsługi w sklepie, przez zamówienia internetowe po samą dostawę. Sprawdzone wielokrotnie na żywym organizmie. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A ja mam zupełnie inne doświadczenia. Kupowałem gry, konsolę, kody i praktycznie zawsze się spisali. Raz tylko dali dupy z Batmanem AO ale za to dostałem grę w cenie po jakiej zamówiłem, pismo z przeprosinami i kupon na 50 zł w ramach tychże przeprosin.

Opublikowano

u mnie możliwości są nieco ograniczone. avans nie wiem czy będzie miał, i tak go chędożę, media expert tak średnio ale zawsze w rezerwie albo w ostateczności komputronik.

Opublikowano

Jak myślicie, zwróci się chociaż stówka za kod na Fife 15 ?

Opublikowano

No i nie wiem co robić. Kupować teraz czy poczekać do 11 i premiery kolekcje Chiefa. Wiadomo czy bundle z FM5 będą spokojnie dostępne za miesiąc ?

Opublikowano

No i nie wiem co robić. Kupować teraz czy poczekać do 11 i premiery kolekcje Chiefa. Wiadomo czy bundle z FM5 będą spokojnie dostępne za miesiąc ?

To zależy od popytu i podaży ;)

Opublikowano

Też planuję kupić, ale na spokojnie sobie wchodząc w piątek do MM, tudzież Saturna, więc się pochwale, bo i czemu nie.

Chociaż głównie kupuje dla spełnienia dziecięcych marzeń i jaranka na myśl o chwili, w której wejdę sobie do sklepu i własnoręcznie na lancz zakupię nowy system. Kilka exów do zaliczenia i myślę, że na zimę sprzedam ze stratą może 200 PLN? bo chyba cena w 2-3 miechy nie powinna mocno spaść na aukcjach itd...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak teraz wystawisz aukcje to mysle ze tak :teehee:

Opublikowano

Ale on chce kupić za miesiąc bundle z Forza 5 + Fifa, a nie sprzedać.

Opublikowano

poczekaj, kupisz bundla z haloszkiem i po taniości fm5 lub fifkę (od kolegów z forumka ofc)

Opublikowano

Ale on chce kupić za miesiąc bundle z Forza 5 + Fifa, a nie sprzedać.

Nie. Chcę kupić albo teraz na premierę i sprzedać kod na Fife póki cokolwiek jest wart, albo spokojnie poczekać do premiery MCC i kupić bundla z FM5 (lub z Fifą, o ile w ogóle takie będą jeszcze). Zależy mi na tej Forzie i nie chciałbym kupować później golasa za taka samą cenę jaka jest teraz z dwiema gierkami.

W skrócie, chce wydać jak najmniej i mieć jak najwięcej :P

Edytowane przez Ins