Karate_koks 4 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) dokladnie, pewnie dopiero do wersji slim wrzuca 1TB. ja juz polowe dysku mam zapchana ale ogolnie luzik bo jak znudze sie jaka gra to ja wywale / odinstaluje po prostu Przez 6 lat przeżyłem z dyskiem 60GB, to teraz przeżyje się z 500GB, najwyżej się podepnie coś pod USB. Do X360 dopiero w 5 roku musiałem dokupić 32GB pendrive, bo już było ciężko. Edytowane 4 Września 2014 przez Karate_koks Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Przezyles, ale co to za zycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jak można podłączać dyski na USB to żaden problem. Też mam 60 Gb HDD do X360 + 2x 32 Gb peny i bezproblemowo przeżyłem ostatnie 6 lat, a mam tak ok. 60 gier z cyfrowej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Byłem w MM zobaczyć, piękne duże pudełka na palecie, nic tylko brać. Ceny standard, czyli 1700 bez kinecta, obok PS4 za 1550, więc chyba ciężko będzie, nawet z grami. Kusiło mocno, ale tony wydatków, xbox musi poczekać ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Zapytam tutaj, bo dosc duzy ruch jest. Czy ktos z was ma TV 50LB670V lub LG 55LB650V, orientuje sie ktos jak z input lagiem w tych modelach? Na necie nic nie ma. Jak z jakoscia obrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Z tego co patrzyłem to TV sony mają najniższy input lag,ale są też najdroższe. Jeśli zależy Ci na małym IL to omijaj plazmy,bo one mają z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Mam plazme panasa i nie ma żadnych problemów. Ostatnia okazja na godny obraz za małe pieniądze. Ostatni rok plazm. Ponad 40 cali masz za 2,6 czy 2,8 albo jeszcze taniej teraz. Czarne jest czarne, a nie siwe, clouding i inne kujawianki :confused: Chyba, że masz 4k i lepiej na TV. Edytowane 4 Września 2014 przez luck1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Standardowo. EURO nawalilo. Preorder w przygotowaniu, wiec nawet go nie moglem odebrac. Stwierdzilem, ze pier....le i wzielem po prostu konsolke z regalu. (przed)Premiera taka jak w Japoni... . Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 wysyłkowo to oni ssą po całości. na miejscu swoją dorwałem. za dużo ich nie mieli i różne zestawy. forza się instaluje. deliszys. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 W takim razie zapraszam szanownych forumowiczów do znajomych Będzie z kim grać w Horizon 2 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 wysyłkowo to oni ssą po całości. na miejscu swoją dorwałem. za dużo ich nie mieli i różne zestawy. forza się instaluje. deliszys. Ale ja nie wysylkowo. Ja zamowilem, ze odbieram w sklepie. Nie mogli zrealizowac zamowienia... . Parioda jakas, wiec wzielem jak juz pisalem z polki i kupilem ot tak. Ten Iks Boks wlacza sie dluzej niz windows... lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 no ogólnie e-obsługa ich przerasta. internetowy sklep i zamówienia chyba są dlatego, że wszyscy mają i wstyd nie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja kupilem w MM dzisiaj kolo 15 ale nawet jeszcze nie mialem czasu odpalic. Konsole zamowilem i 10 min pozniej byla do odbioru w markecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Mówili, że Polska premiera nic nie da, mówili, że PS4 wygrało generacje, a tutaj aż miło popatrzeć, jak armia xbotów rośnie w siłę. Jestem z was dumny ^ ^ Cytuj Odnośnik do komentarza
LukaszM 26 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja wziąłem dzisiaj na raty przez internet w Euro, teraz tylko czekam na kuriera, więc jutro bądź w sobotę będę mógł pograć. Długo się wachałem czy nie wziąć PS4, ale nigdy nie byłem fanem Sony, mimo posiadania wszyskich ich konsol wyprodukowanych przed PS4. Obym się nie zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Standardowo. EURO nawalilo. Preorder w przygotowaniu, wiec nawet go nie moglem odebrac. Stwierdzilem, ze pier....le i wzielem po prostu konsolke z regalu. (przed)Premiera taka jak w Japoni... . Bylem w Euro obejrzeć TV i widziałem jak gość wychodził z konsola - zdziwiłem się, ale miałem to w (pipi)e, bo ja swoją odbieram jutro w innym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
stringer 1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wersja z fifa i forza będzie przez dłuższy czas, czy tylko ta pierwsza premierowa partia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Teoretycznie premierowa partia, ale jak się nie sprzeda, to będzie i świątecznym bundle packiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Z tego co patrzyłem to TV sony mają najniższy input lag,ale są też najdroższe. Jeśli zależy Ci na małym IL to omijaj plazmy,bo one mają z tym problem. Akurat Plazmy mają z tym najmniejszy problem, radzę się do informować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 dzisiaj sporo pojeździłem po wawce i zaglądnąłem w pare miejsc, ogólnie empiki (Złote szałasy) jedna konsola zero akcesoriów pare gierek i tyle, żadnych plakatów standów itp. saturn to samo, na środku paleta z konsolami, obok gierki i akcesoria i tyle. jeszcze do blue city sie przejde moze jakis gadżet sie przytuli <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ktoś widział gdzieś w sklepie golasy? Czy same zestawy z grami były? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 W Tesco masz gołe konsole za 1599 zł I to jedyna sieciówka, gdzie takie dostaniesz z tych wielkich masówek. MM, Saturny i Komputroniki - wszystkie mają bundle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Chłopaki jak dema pobrac? Nie moge znależć dead rising nic? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Chłopaki jak dema pobrac? Nie moge znależć dead rising nic? Przy ustawieniu konsoli na polski region, tych demek może jeszcze nie być. Zmień region na UK albo USA i dem będzie cała masa. Później możesz wrócić do Polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 W Tesco masz gołe konsole za 1599 zł I to jedyna sieciówka, gdzie takie dostaniesz z tych wielkich masówek. MM, Saturny i Komputroniki - wszystkie mają bundle. Ale widziałeś w sklepie te golasy czy wiesz o tym z gazetki? Chodzi o to, że to może być błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi