Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Jak to Panowie jest ze kiedys ludzie odkladali na konsole albo slinili sie na premiere i tylko wybrancy kupowali, a teraz kazdy idzie jutro po PS4 do sklepu jak po pieczywo i ser i wyklada gruba kase na stół hop siup i do domu zadowolony.

Czyzbysmy robili sie bogatsi? Dlatego Sony wpakowalo 304 zl za fife -_-

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 875,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Nie. Po prostu 8 lat temu mieliśmy po 22 lat i mniej xD Teraz każdy z nas już normalnie zarabia, a nie studiuje.

Ja się zastanawiam czy ruskie z Kalingradu nie przyjadą do Gdańska xD

Opublikowano

To nie są ci sami gimnazjaliści którzy kiedyś prosili rodziców o zakup PS2. To są dorośli ludzie którzy już mają pracę, hajs i są w stanie sobie na to pozwolić.

Gimnazjaliści stali się dorośli 

Opublikowano

Jak to jest? Po prostu rodacy stoją lepiej z hajsem niż w 2006, 2001 itd. Sytuacja materialna rodaków poprawia się stale, powoli ale zawsze. No i cena konsoli też jest bardzo istotna.

Opublikowano

Nie mam preordera. Przeszedlem sie wiec dzisiaj do Saturna w Pasazu Grunwaldzkim (Wro). Nie wiem czy trafilem na jakis zartownisiow zamiast pracownikow ale powiedziano mi ze jutro tylko preordery i zadnej konsoli na sklepie dla normalnego czlowieka nie bedzie.

Na moje pytanie: czy to PRL, sprzedaz na kartki, etc ? Uslyszalem ze: yyyy...tak.

Po tej odpowiedzi zebralo mi sie na pawia i skonczylismy konwersacje.

jesteś burakiem ;)

Opublikowano

Zarabiamy więcej niż podczas premiery PS2/PS3, a sama PS4 kosztuje mniej niż jej starsze siostry. Dlatego jutro oczekuje takich sytuacji.

Może nawet Kraśko coś wspomni w Wiadomościach, liczę na was e-koledzy, że zrobicie jakieś ekstrim w sklepach. ;) hehe

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Może wpisujcie jutro Sklep w którym byliście czy się udało kupić i czy są jeszcze konsole, żeby czasu nie tracic  :thanks:

Opublikowano

Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ??  :yes:

Nowe iPady wykupili w 5 minut, z PS4  bedzie podobnie .. juz dzis koczuja na parkingu ;)

Opublikowano

ja osobiście nie wierzę ,że jutro przed MM zobacze 50 napalonych osób na konsole , zdziwię się i to mocno jak tak będzie. Ciekawe jak to będzie wyglądać.

Opublikowano

Może wpisujcie jutro Sklep w którym byliście czy się udało kupić i czy są jeszcze konsole, żeby czasu nie tracic :thanks:

Może wpisujcie jutro Sklep w którym byliście czy się udało kupić i czy są jeszcze konsole, żeby czasu nie tracic :thanks:

Dobra idea, z chęcią napiszę jak sytuacja się ma po obskoczeniu Łodzi :)

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

---

Edytowane przez RajuPL

Opublikowano

Saturn w Arkadii wie juz ile dostanie, ale pracownik powiedzial ze nie powi. Otwieraja o 10 a podsluchalem ze o 9 przychodza do pracy i beda bundle kleic.

Opublikowano

Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ??  :yes:

Nowe iPady wykupili w 5 minut, z PS4  bedzie podobnie .. juz dzis koczuja na parkingu ;)

Ja to jutro sfilmuje, bo wiem jak się zachowują w Lidlu podczas promocji. 

Opublikowano

Ja to jutro sfilmuje, bo wiem jak się zachowują w Lidlu podczas promocji. 

Mam zamiar pojawic sie z rana w MM, zobaczymy co sie bedzie dzialo ;) Jak kupisz a ja nie, to zamawiam Twojego preordera z Euro ;)

Opublikowano

Wszystko jak na razie idealnie ale do pelni szczescia brakuje info o wysylce nba 2k14.

Zamawialiscie? Dostaliscie juz jakies info ze wyslana? Ja wczoraj zamowilem ale babka napisala ze wysylka w dniu premiery lu dzien przed xd

Do mnie już leci NBA 2K14 :-)

Opublikowano

z tymi made in china to mi się nogi ugieły :( szkoda chińska tandeta w natarciu xd i jutro loteria jak się wyjmie konsole czy odpali czy trupek :D

Wszystko jak na razie idealnie ale do pelni szczescia brakuje info o wysylce nba 2k14.

Zamawialiscie? Dostaliscie juz jakies info ze wyslana? Ja wczoraj zamowilem ale babka napisala ze wysylka w dniu premiery lu dzien przed xd

Do mnie już leci NBA 2K14 :-)

dzwonili dziś do mnie ze sklepu i nba mi wyślą w poniedziałek bo coś tam ale fife dziś mi wysłali no szkoda no ale poczekam