eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Chcę teraz buchnąć śmiechem w twarz tym co mówili że czasy PRLU skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jaka beka. Białystok niby Białoruś a wszystko poszło zgodnie z normami cywilizacji, kolejka grzeczna, pre-ordery oddzielnie. 1 osoba 1 konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
kangurello19 3 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 ale jazda nie mogę z tego hahaha jakie wyścigi pole bitwy POLEWA xdddddd walka jak o łychę zupy Cytuj Odnośnik do komentarza
K@kTuUuS 1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Where is that popcorn Hahaha wiedziałem że tak będzie Swoją sztuke zamówiłem nie powiem gdzie i czekam spokojnie jak przyjedzie kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Chcę teraz buchnąć śmiechem w twarz tym co mówili że czasy PRLU skończyły. Bo się kończyły przez co bydło leciało przed siebie a tak kulturalnie ustawili by się w kolejce z nadzieją że może im się uda Cytuj Odnośnik do komentarza
kangurello19 3 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 żeby tak Polscy piłkarze biegali jak ta szarańcza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Naprawdę ludzie kupują po 2000zł na allegro? W moim "miescie" jest neonet i mediaexpert i nie zeszło nic xD Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja perdole co za czasy...kiedys bylo malo konsol bo nikt kasy w pl nie mial...a teraz ho ho co sie porobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Typowa Polska Premiera 2013 http://youtu.be/WlU8yPy7Syc Edytowane 29 Listopada 2013 przez pattro Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie a jak z gierkami w sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pryxfus 820 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jedziemy do domu :] 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Silesia w Kato. Masakra. Okolo 70 ludzi, okolo 50 PS4 strzelam, pewnie mniej. Sprint po tarasie do bramki Saturna a pozniej czolganie pod roleta, to byla gwarancja zlapania swojej konsoli, bundle. KZ. AC i wzialem luzem Fifke. Jade do domu. Uff. Edytowane 29 Listopada 2013 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) bundle z electro już jest, czekam na golasa z euro Edytowane 29 Listopada 2013 przez kislawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Za(pipi)iscie to możesz już stad wyjść cebulaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Byłem wczoraj na tej "nocnej premierze" w sony store. Co za bydło, pewnie na necie pojawi się niedługo kilka niezłych filmików, nawet drobny fight był pod drzwiami xD Cytuj Odnośnik do komentarza
hniv 5 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Polska premiera-zal. MM w chorzowie na oko 50 osob, w sklepie ponad 10 konsol luzem. Qwa jak bydlo ruszylo to nawet jamajczycy w sprincie by wymiekli. Kapa ja sie nie zalapalem, plakac nie bede, z tym ze widzialem to w lepszych kolorach. Myslalem ze bedzie wiecej sztuk na polkach, ze ktos inteligentny z sklepu rozda numerki zeby byla normalna kolejka ale ni uja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Z gory przepraszam za duzo (pipi), emocje jeszcze sie mnie trzymaja, licze na wyrozumialosc modow w ten dzien Black friday wymieka przy Czeladzkim MM. Przyjechalem godzina 9:40, patrze bydlo pod MM, na oko 100 ludzi, mowie sobie no to kur(pipi) po ptakach, szkoda ze zapomnialem telefonu wziac. Ale stoje jak ten cymbal trzymajac sie nadziei ze moze sie uda, (pipi) z tym ze stoje na odludziu. No to stoje, 5 minut, 10 minut, nagle zauwazylem ze prawa strona wejscia jest w ogole nie kryta, wiec przez pozostale 10 minut robilem powolne podchody w te strone. Bylem juz pod samym wejsciem kiedy momentalnie drzwi sie otworzyly (ogolnie to mialem wy(pipi)ane juz [przynajmniej tak mi sie zdawalo] bo mialem bardzo sceptyczne nastawienie co do mojego wyjscia z PS4), ludzie dostali pierd(pipi)ca, ale mi tez sie odziwo udzielilo, szybko wskoczylem pod drzwi poki w pelni sie jeszcze nie otworzyly i zaczalem zapierdalac z ok. 30 ludzmi ktorzy tez mieli podobny pomysl pod stand z ps4, bieg na 100 metrow ze skretami, popychanie sie, sporo ofiar po drodze az w koncu swiety gral w zasiegu wzroku i ostatnie 50 metrow. Dolecielismy w ok 15, wszyscy sie wyje(pipi)ali, w miedzyczasie dobiegla reszta i zaczelismy szarpac PS4, udalo mi sie wyciagnac jedna ze spodu to zaczalem uciekac z innym szczesliwcem, typek wyciagnal telefon, nakierowal na mnie i spytal "to co udalo sie ?" Odpowiedzialem ze tak, bylismy pierwsi przy kasie. Oczywiscie po minucie nie bylo juz ani jednej PS4 na kupce. I tak oto nabylem swoje PS4. Zalujcie ze nie widzieliscie pracownikow, bali sie na glowna alejke wychodzic w obawie o staranowanie, jeden hardkor z kamera stal i krecil, szkoda mi troche Xboxow 360, byly zaraz obok kupki z PS4, wszystkie Xboxy zostaly roz(pipi)one na cala alejke w tym amoku, zdenerwowany kierownik stoiska powiedzial i tu cytuje: "ciekawe kto kur(pipi) zaplaci za te xboxy". Fajny dzien, zachowalem sie jak cebula, nie wiem co we mnie wstapilo, ale dzien spoczko. Over and out. Edytowane 29 Listopada 2013 przez Bansai 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Konsola już podłączona golas za 1699 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Niezłe jaja, widać kapitalizm odebrał już całkiem ludziom rozum, w PRLu się stało po rzeczy pierwszej potrzeby a nie zabawkę i była kultura :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Każdy piszę, że przybył na miejscu i zastał bydło a sami tym bydłem byli. Pewnie każdy kto tam stał w tych kolejkach myśli "co za bydło" i myślał, że na premierę przyjdzie 10 osób i będzie stanie w kolejkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jaka beka. Białystok niby Białoruś a wszystko poszło zgodnie z normami cywilizacji, kolejka grzeczna, pre-ordery oddzielnie. 1 osoba 1 konsola. Zapomniales dodac ze był dziki przełajowy bieg po otworzeniu sklepu i kolejka która stała przed kratą przestala obowiazywac Bylo ponad 50 osob, nie wystarczylo wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak dostajecie konsoli to piszcie czy to Chińczyki czy Japończyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Ja tez bylem bydlem. Wali mnie to. Mialem miec dzis. Period. Edytowane 29 Listopada 2013 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Haha kocham ten kraj za takie akcje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Coz ciesze sie ze. W plu nie mieszkam....takie zachowanie az zal...pamietam jak kiedys byla bitwa w mm o tv crt 14cala bydlo stratowalo kobiety i zniszczylo troche nawigacji do aut...ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi