teddy 6 854 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jeszcze mi się tekst z wczoraj przypomniał: "Nie pchajcie się tak! Dziecko zgniatacie! Już całe sine jest" XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? od UPS, jak nie ma nic w informacji to znaczy, że paczki jeszcze nie przyjęli w ogóle na sortownie. Czyli w tym wypadku Euro dało dupy Miałem tak samo z GTA V jak u nich zamówiłem i na premierę nie dostałem. Teraz znowu to samo z PS4, już nic więcej nie zamówię w tym z(pipi).... sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kupiona w Euro RTV - mieli 5 sztuk, kupiłem przed ostatnią. Zero kolejki, Galeria Kazimierz Jakiego pada kupić? Niebieskiego czy czerwonego? Cytuj Odnośnik do komentarza
cuZzior 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? od UPS, jak nie ma nic w informacji to znaczy, że paczki jeszcze nie przyjęli w ogóle na sortownie. Czyli w tym wypadku Euro dało dupy Miałem tak samo z GTA V jak u nich zamówiłem i na premierę nie dostałem. Teraz znowu to samo z PS4, już nic więcej nie zamówię w tym z(pipi).... sklepie. może będziemy mogli liczyć na jakiś upominek związku z tym, że przy zamawianiu była GWARANCJA dostawy na premierę. To jak to tak, może jakieś zadośćuczynienie się nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Przemyśl - mały wypizdów przy Ukrainie. Media Markt pod wejściem z 10 osób. KONSOL ZERO !! Baba mówi, że mieli 6 sztuk i poszło na preordery xD Polska Y normalnie. Dobrze, że mam zamówiony zestaw z Killzonem w EURO i o 13 na(pipi)iam po sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Niebieski kolor królów wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiewas 1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Saturn Lubin, udało się wyrwać zestawik Killzone + Assasin za 1999zł. Niestety nie było BF4, którego dokupiłem w MM w Legnicy. Oczywiście sprint po konsole, wszyscy zainsteresowani oczywiście się nie załapali. Tak na moje oko może max z 30 było, chętnych trochę wiecej. Całość trwała jakieś 10 sekund, łącznie z przeciskaniem się pod roletą po otwarciu. Zasadniczo czuje się jak debil Uff, dobrze że już po wszystkim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PIR_PL 6 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
mats3600 2 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kraków Saturn GK - drama byla straszna. Ponad setka ludzi. Dla wielu nie starczyło. Nie było żadnego kolejkowania - ludzie wbiegli przeskakując bramki. Z przodu od wczesnych godzin stała starsza Pani, która potem awanturowała się bo chciała konsolę dla sparaliżowanego syna kupić, w koncu ktoś łaskawie Jej oddał, bo wziął kilka. Jeden starszy typ przy juz w kolejce, darł się do typa z drugiej kolejki, że mu wyrwał sztukę. Typy tak się rzuciły, że podarli sporo pudełek. Preorder okazał się dobrym pomyslem, bo konsola czekała odłożona w magazynie, a nie narażona na zniszczenie, 40 minut czekania w kolejce potem. No a idąc 9:01 po odbiór preordera już słyszałem jak ludzie płaczą do telefonów, że koniec stuffu. Konsola odpalona działa, czas zaznać greatness... Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Silesia w Kato. Masakra. Okolo 70 ludzi, okolo 50 PS4 strzelam, pewnie mniej. Sprint po tarasie do bramki Saturna a pozniej czolganie pod roleta, to byla gwarancja zlapania swojej konsoli, bundle. KZ. AC i wzialem luzem Fifke. Jade do domu. Uff. to na premierze bf3 było więcej ludzi niż na ps4 Tam też się czołgali pod kratą Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Mam nadzieję, że u mnie nie spier.dolą sprawy i tak jak mam na monitoringu, dostanę przed końcem dnia.Mimo, że ostatnia aktualizacja była o 2 w nocy z ich centrali.. Coś mi tu nie pasuje. Chyba UPS dało dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja wlasnie we Wrocku wyszedlem z Media Experta z PS4 + Killzone. Pełna kulturka bez zadnego preordera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Mi chyba wystarczą te relacje z "premiery" i już wiem, że pomimo lekkiego rozczarowania mogę stanąć przed lustrem i powiedzieć "mnie tam nie było" Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Śmialiście się że u nas był szał http://www.youtube.com/watch?v=N6z5VP76Otw#t=19 Edytowane 29 Listopada 2013 przez Neox Cytuj Odnośnik do komentarza
PIR_PL 6 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kraków Saturn GK - drama byla straszna. Ponad setka ludzi. Dla wielu nie starczyło. Nie było żadnego kolejkowania - ludzie wbiegli przeskakując bramki. Z przodu od wczesnych godzin stała starsza Pani, która potem awanturowała się bo chciała konsolę dla sparaliżowanego syna kupić, w koncu ktoś łaskawie Jej oddał, bo wziął kilka. Jeden starszy typ przy juz w kolejce, darł się do typa z drugiej kolejki, że mu wyrwał sztukę. Typy tak się rzuciły, że podarli sporo pudełek. Preorder okazał się dobrym pomyslem, bo konsola czekała odłożona w magazynie, a nie narażona na zniszczenie, 40 minut czekania w kolejce potem. No a idąc 9:01 po odbiór preordera już słyszałem jak ludzie płaczą do telefonów, że koniec stuffu. Konsola odpalona działa, czas zaznać greatness... Byłem w tej dziczy ale się udało... szkoda mi było trochę tej kobity, bo nastała się i jak już wracaliśmy ze sprzętem pod kasy to on była dopiero w połowie drogi po konsole, której oczywiście nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Makot 5 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jest pięknie preorder odebrany 20min temu z Euro bez problemu ale mało szutk było NFS Rivals już wczoraj przyszedł z sklepu Ppe Pozdro ide grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Vulc 3 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 w Wałbrzyski MM aż 10 konsol ..... Aż 10 konsol rzucili? Wow, to jest poprawa! Z reguły w tym śmiesznym sklepie nic nie ma na premierę, ale czego się po tym mieście spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek Dzwonili do mnie przed chwilą z Euro i się okazało że oni dali dupy i się do tego przyznają. Koleś powiedział mi że mogą jutro dostarczyć konsole do wybranego salonu i w ramach przeprosin obniżą cenę o 50zł. W sumie lepsze to niż w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Śmialiście się że u nas był szał, w Niemczech również http://www.youtube.com/watch?v=N6z5VP76Otw#t=19 Istnieje szansa, że to Innsbruck w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Byłem , popatrzyłem i o mały włos nie kupiłem PS3 ( podobne pudełka:). Oczywiście PS4 nie kupiłem. Byłem w celu badawczo- socjologicznym Cytuj Odnośnik do komentarza
dreadnought1 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Saturn, Szczecin, Galeria Kaskada: Około 100 osób. Konsol około 20 dla ludzi bez preordera (tylko zestawy kz+ac). Dostałem ostatnią sztukę. Wzrok ludzi za mną... bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kostner 1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Mi się niestety nie udało, byłem w MediaMarkt, Euro, MediaExpert i w Neonet. Były tylko w MediaMarkt, ale poszły w 30 sekund, nawet nie zauważyłem a już nie było. Jeśli jest ktoś z Rzeszowa lub okolic i nie zdecydował się na zakup lub dostał gdzie indziej - chętnie odkupię od niego preorder. Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Lubin 10:05 mediaexpert - brak saturn - brak neonet - brak jak wchodziłem do saturna wszyscy już przy kasach z konsolami stali , gdybym miał dzisiaj zamiar kupić w sklepie pewnie bym zaliczył niezłego zonka. Edytowane 29 Listopada 2013 przez artex Cytuj Odnośnik do komentarza
cuZzior 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj? na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj A skąd masz takie info? Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek Dzwonili do mnie przed chwilą z Euro i się okazało że oni dali dupy i się do tego przyznają. Koleś powiedział mi że mogą jutro dostarczyć konsole do wybranego salonu i w ramach przeprosin obniżą cenę o 50zł. W sumie lepsze to niż w poniedziałek Sami się odezwali czy Ty coś robiłeś w tym kierunku? Bo nie wiem czy pisać do nich maila czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi