Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze mi się tekst z wczoraj przypomniał:

"Nie pchajcie się tak! Dziecko zgniatacie! Już całe sine jest" XD

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj?

na 99,99% nie będziesz miał dzisiaj

A skąd masz takie info?

od UPS, jak nie ma nic w informacji to znaczy, że paczki jeszcze nie przyjęli w ogóle na sortownie. Czyli w tym wypadku Euro dało dupy Miałem tak samo z GTA V jak u nich zamówiłem i na premierę nie dostałem. Teraz znowu to samo z PS4, już nic więcej nie zamówię w tym z(pipi).... sklepie.

Opublikowano

Kupiona w Euro RTV - mieli 5 sztuk, kupiłem przed ostatnią. Zero kolejki, Galeria Kazimierz

Jakiego pada kupić? Niebieskiego czy czerwonego?

Opublikowano

U mnie w statusie ups NADAL zero info o paczce... Ktoś wie czy z euro będzie dzisiaj?

A skąd masz takie info?

od UPS, jak nie ma nic w informacji to znaczy, że paczki jeszcze nie przyjęli w ogóle na sortownie. Czyli w tym wypadku Euro dało dupy Miałem tak samo z GTA V jak u nich zamówiłem i na premierę nie dostałem. Teraz znowu to samo z PS4, już nic więcej nie zamówię w tym z(pipi).... sklepie.

może będziemy mogli liczyć na jakiś upominek związku z tym, że przy zamawianiu była GWARANCJA dostawy na premierę. To jak to tak, może jakieś zadośćuczynienie się nalezy

Opublikowano

Przemyśl - mały wypizdów przy Ukrainie.

Media Markt pod wejściem z 10 osób. KONSOL ZERO !! Baba mówi, że mieli 6 sztuk i poszło na preordery xD Polska Y normalnie.

Dobrze, że mam zamówiony zestaw z Killzonem w EURO i o 13 na(pipi)iam po sprzęt.

Opublikowano

Saturn Lubin, udało się wyrwać zestawik Killzone + Assasin za 1999zł. Niestety nie było BF4, którego dokupiłem w MM w Legnicy.

Oczywiście sprint po konsole, wszyscy zainsteresowani oczywiście się nie załapali. Tak na moje oko może max z 30 było, chętnych trochę wiecej. Całość trwała jakieś 10 sekund, łącznie z przeciskaniem się pod roletą po otwarciu. Zasadniczo czuje się jak debil :P

2013_11_29_10_11_43.jpg

Uff, dobrze że już po wszystkim. 

Opublikowano

A skąd masz takie info?

Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek

Opublikowano

Kraków Saturn GK - drama byla straszna. Ponad setka ludzi. Dla wielu nie starczyło. Nie było żadnego kolejkowania - ludzie wbiegli przeskakując bramki. Z przodu od wczesnych godzin stała starsza Pani, która potem awanturowała się bo chciała konsolę dla sparaliżowanego syna kupić, w koncu ktoś łaskawie Jej oddał, bo wziął kilka. Jeden starszy typ przy juz w kolejce, darł się do typa z drugiej kolejki, że mu wyrwał sztukę. Typy tak się rzuciły, że podarli sporo pudełek. Preorder okazał się dobrym pomyslem, bo konsola czekała odłożona w magazynie, a nie narażona na zniszczenie, 40 minut czekania w kolejce potem. No a idąc 9:01 po odbiór preordera już słyszałem jak ludzie płaczą do telefonów, że koniec stuffu. Konsola odpalona działa, czas zaznać greatness... :)

Opublikowano

IMAG0250_BURST001.jpgSilesia w Kato. Masakra. Okolo 70 ludzi, okolo 50 PS4 strzelam, pewnie mniej. Sprint po tarasie do bramki Saturna a pozniej czolganie pod roleta, to byla gwarancja zlapania swojej konsoli, bundle. KZ. AC i wzialem luzem Fifke. Jade do domu. Uff.

to na premierze bf3 było więcej ludzi niż na ps4 :D

Tam też się czołgali pod kratą

Opublikowano

Mam nadzieję, że u mnie nie spier.dolą sprawy i tak jak mam na monitoringu, dostanę przed końcem dnia.

Mimo, że ostatnia aktualizacja była o 2 w nocy z ich centrali.. Coś mi tu nie pasuje. Chyba UPS dało dupy.

Opublikowano

Ja wlasnie we Wrocku wyszedlem z Media Experta z PS4 + Killzone. Pełna kulturka bez zadnego preordera :lol:

Opublikowano

Mi chyba wystarczą te relacje z "premiery" i już wiem, że pomimo lekkiego rozczarowania mogę stanąć przed lustrem i powiedzieć "mnie tam nie było" :D

Opublikowano

Kraków Saturn GK - drama byla straszna. Ponad setka ludzi. Dla wielu nie starczyło. Nie było żadnego kolejkowania - ludzie wbiegli przeskakując bramki. Z przodu od wczesnych godzin stała starsza Pani, która potem awanturowała się bo chciała konsolę dla sparaliżowanego syna kupić, w koncu ktoś łaskawie Jej oddał, bo wziął kilka. Jeden starszy typ przy juz w kolejce, darł się do typa z drugiej kolejki, że mu wyrwał sztukę. Typy tak się rzuciły, że podarli sporo pudełek. Preorder okazał się dobrym pomyslem, bo konsola czekała odłożona w magazynie, a nie narażona na zniszczenie, 40 minut czekania w kolejce potem. No a idąc 9:01 po odbiór preordera już słyszałem jak ludzie płaczą do telefonów, że koniec stuffu. Konsola odpalona działa, czas zaznać greatness... :)

Byłem w tej dziczy :D ale się udało... szkoda mi było trochę tej kobity, bo nastała się i jak już wracaliśmy ze sprzętem pod kasy to on była dopiero w połowie drogi po konsole, której oczywiście nie było..

Opublikowano

Jest pięknie :D preorder odebrany 20min temu z Euro bez problemu ale mało szutk było NFS Rivals już wczoraj przyszedł z sklepu Ppe ;) Pozdro ide grać :D

Opublikowano

w Wałbrzyski MM aż 10 konsol .....

Aż 10 konsol rzucili? Wow, to jest poprawa! Z reguły w tym śmiesznym sklepie nic nie ma na premierę, ale czego się po tym mieście spodziewać.

Opublikowano

A skąd masz takie info?

Potwierdzam,dzwoniłem do UPS i jeśli nie masz w statusie żadnej informacji o paczce to będzie dopiero w Poniedziałek

Dzwonili do mnie przed chwilą z Euro i się okazało że oni dali dupy i się do tego przyznają. Koleś powiedział mi że mogą jutro dostarczyć konsole do wybranego salonu i w ramach przeprosin obniżą cenę o 50zł. W sumie lepsze to niż w poniedziałek :D

Opublikowano

Byłem , popatrzyłem i o mały włos nie kupiłem PS3 ( podobne pudełka:). Oczywiście PS4 nie kupiłem. Byłem w celu badawczo- socjologicznym ;)

Opublikowano

Saturn, Szczecin, Galeria Kaskada: Około 100 osób. Konsol około 20 dla ludzi bez preordera (tylko zestawy kz+ac). Dostałem ostatnią sztukę. Wzrok ludzi za mną... bezcenny.

Opublikowano

Mi się niestety nie udało, byłem w MediaMarkt, Euro, MediaExpert i w Neonet. Były tylko w MediaMarkt, ale poszły w 30 sekund, nawet nie zauważyłem a już nie było. Jeśli jest ktoś z Rzeszowa lub okolic i nie zdecydował się na zakup lub dostał gdzie indziej - chętnie odkupię od niego preorder.

Opublikowano

Lubin 10:05

mediaexpert - brak

saturn - brak

neonet - brak

jak wchodziłem do saturna wszyscy już przy kasach z konsolami stali , gdybym miał dzisiaj zamiar kupić w sklepie pewnie bym zaliczył niezłego zonka.

Edytowane przez artex

Opublikowano

A skąd masz takie info?

Dzwonili do mnie przed chwilą z Euro i się okazało że oni dali dupy i się do tego przyznają. Koleś powiedział mi że mogą jutro dostarczyć konsole do wybranego salonu i w ramach przeprosin obniżą cenę o 50zł. W sumie lepsze to niż w poniedziałek :D

Sami się odezwali czy Ty coś robiłeś w tym kierunku? Bo nie wiem czy pisać do nich maila czy coś