Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Sprzedałem swoją 3D ale nie narzekałem na nią. Wydawała mi się cicha do póki nie porównałem jak śmiga na pełnych obrotach w ResoGun Biała 4C.

• 3D jak się wkręci na wysokie obroty to jest startującym odrzutowcem klasy 747.
  • 4C jak się wkręci na wysokie obroty to jest wznoszącym się w powietrze motylem.

Takie moje osobiste porównanie. 

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 846,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

2499 zł w polsce - wiem bo kupowałem na premiere. Tak jak ps4

edit:2399 zł pomiliło mi sie xD

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Zczajcie tę promocję w UK:

fbuNZq3.jpg

Opublikowano

Te gry sa na płycie oprócz TLOU HD, ostatnio widziałem zestaw za £349 FIFA 15 na płycie + TLOU HD kod

Opublikowano

Hmm ciężka sprawa, poza playroom nic ciekawego nie widzę dla tej kamerki. Za jakiś rok może. 

Opublikowano

Średnio się opłaca. Za rok myślę że dorwiesz za mniej jak 90zł bo w marcu widziałem używki spadały za 100-110zł.

Opublikowano

Zczajcie tę promocję w UK:

fbuNZq3.jpg

Genialna promocja. W Polandii tylko pomarzyć o takiej można... :verymad:

Opublikowano

I teraz człowiek jeszcze bardziej cieszy się, że za tydzień przeprowadza się do UK. ;)

Opublikowano

zapowiedziany kolejny bundle, 21 listopada, póki co podają tylko UK

lbp3_console.jpg

Opublikowano

2aa12cj.jpg

NARESZCIE!  :D cóż za miłe zaskoczenie gdy idę po odbiór konsoli do MM, a tu prezent od MM FIFA 15 :D  Masssakra 

Opublikowano

to rozumiem sama biała konsola bez gry tak?

ile zapłaciłeś, dużo jeszcze mieli?

Opublikowano

sadzac po nalepce na fifie takie rzeczy nie w polsce rzecz jasna ;)

Opublikowano

to rozumiem sama biała konsola bez gry tak?

ile zapłaciłeś, dużo jeszcze mieli?

Sama konsola bez gry, 399€ i dopakowana od Media Markt   Fifa 15 za FREE

Kupione w Niemieckim Media Markt

Opublikowano

No proszę jak niemiaszki troszczą się o polaczka :D A białych podstawek vertical stand gdzieś tam nie widziałeś ? Bo szukam szukam i szukam.  :verymad:

Opublikowano

No proszę jak niemiaszki troszczą się o polaczka :D A białych podstawek vertical stand gdzieś tam nie widziałeś ? Bo szukam szukam i szukam.  :verymad:

jak bede w MM to zobaczę czy są

Opublikowano

jak zrobić żeby mieć dźwięk gry z pada w słuchawkach ( o ile się da )

Opublikowano

Da się, dłużej trzymasz przycisk PS ->dostosuj urządzenia -> wyjście na słuchawki czy jakoś tak-> całość dźwięku :) mam nadzieje że pomogłem :)

Opublikowano

a jak to jest z Playstation Plus z wrsią darmową na 14 dni, muszę podawać dane karty? nie da się tego obejść? a jak nie mam karty to znaczy że nie mogę mieć wersji próbnej na 14 dni za free????

Opublikowano

Cześć,

Da się gdzieś kupić białą PS4? Na Destiny mi nie zależy, ale chyba nigdzie nie ma. Kiedy pojawią się kolejne partie ktoś wie?

Pozdrawiam

Opublikowano

No proszę jak niemiaszki troszczą się o polaczka :D A białych podstawek vertical stand gdzieś tam nie widziałeś ? Bo szukam szukam i szukam. :verymad:

Ja też jestem na etapie poszukiwan białej podstawki. Jakby ktoś widział dajcie znać
Opublikowano

Ja też przyłączam się do pytania odnośnie białej PS4. Przeszukałem wszystkie duże sieci sklepów w pobliżu, wysłałem mnóstwo wiadomości e-mail i nikt nie wie kiedy będzie dostawa tej właśnie wersji. Oczywiście ludzie z Sony Polska nie byli łaskawi odpisać. Zakochałem się w białej odmianie konsoli i nie wyobrażam sobie innej pod telewizorem. Aukcje na allegro po 2400 zł oczywiście raczej nie wchodzą w grę...