Opublikowano 19 listopada 201311 l Ja mam zdjęcie z gazetki :-) http://speedy.sh/VZxKw/IMG-20131119-125936.jpg No i cudnie jeśli to prawda (chyba, że własnym oczom mogę niewierzyć) to najbardziej się cieszę z NBA 2k14, które jest na zdjęciu - czyli kupię
Opublikowano 19 listopada 201311 l Ja mam zdjęcie z gazetki :-) http://speedy.sh/VZxKw/IMG-20131119-125936.jpg No to pięknie. Ciekawe czy we wszystkich MM tak będzie. Bo jak by nei patrzeć to się opłaca. Mam preorder w eurortv ale widze ze o 9 rano będę stał przed MM i czatował. Kiedy ta gazetka ma się pojawić oficjalnie ?.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Ja mam zdjęcie z gazetki :-) http://speedy.sh/VZxKw/IMG-20131119-125936.jpg Faken I znow zagwozdka. Mialem odpuscic na luziku I na wiosne brac, no ale za 2patyki to dobry zestaw.
Opublikowano 19 listopada 201311 l @Aem mam to samo. Jeszcze ratuje mnie to ze w piatek musze pracowac:lol: ale pewnie wezme 2 kafle i po pracy skocze do MM bedzie to wezme jak nie to trudno.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Z grami nigdy nie ma. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek nie można było dostać gry w dniu premiery. Ze sprzętem to co innego, tym bardziej tak gorącym jak PS4. Diablo II na PC
Opublikowano 19 listopada 201311 l Tego zestawu praktycznie nie bedzie. Najwięcej będzie golasow. Byłem w MM właśnie i oczekują kolejek z samego rana. Jeszcze tak naprawdę nic niewiedza.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Mnie ten zestaw nie kręci, AC to moim zdaniem najbardziej przereklamowana seria, ale jeżeli wszyscy polecą do MM, to w innych sklepach powinny być mniejsze problemy.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Dzis bylem w Media w Lubline i Fifa 14 na PS4 jest juz dostepna do kupienia cena tylko 239zł.... Obok Fifa 14 na PS3 za 179 albo 189zł(nie jestem pewny)
Opublikowano 19 listopada 201311 l Szkoda tylko ze te gry po 249zl. Ktos cos mowil o grach od EA za 219? Ale ogolnie zestaw swietny.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Mnie ten zestaw nie kręci, AC to moim zdaniem najbardziej przereklamowana seria, ale jeżeli wszyscy polecą do MM, to w innych sklepach powinny być mniejsze problemy. to sprzedajesz AC4 za ~250zł i bundle z Killzonem masz za 1750zł. opłacalne chyba ?
Opublikowano 19 listopada 201311 l Bylem w Gdańskim Saturnie właśnie. Prócz 40 preorderow może dostaną z 10 konsol na półkę w dniu premiery. Z tym, że właśnie byłem 50-ta osoba dzisiaj, która o konsole pytała. W Gdansku może być gorąco z rana. Mi trudno liczyc na sama konsole, a co dopiero na atrakcyjny zestaw.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Dzis bylem w Media w Lubline i Fifa 14 na PS4 jest juz dostepna do kupienia cena tylko 239zł.... Obok Fifa 14 na PS3 za 179 albo 189zł(nie jestem pewny) A pytałeś może o dostępność tych PS czwórek z KZ i AC ?
Opublikowano 19 listopada 201311 l W czwartek atakuje lokalny oddzial MM Opole odnosnie informacji, czuje ze co mniejsze miasta moga miec mniej, ale I luzniej. Na wszelki wypadek planuje wyslac kumpla do Wrocka O ile sie zdecyduje na ten za 1999 z 2 gierkamy, bo ciagle nie wiem czy warto.
Opublikowano 19 listopada 201311 l MM są podobno nieco mniej oblegane, ale koles, który wydawał sie być kierownikiem jakimś powiedział że sami do końca nie wiedzą ile tego będzie. Ma być jazda z samego rana. Po info kazał sie zgłaszać 3 dni przed premiera.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Czyli licząc. że sprzedamy AC (230zł) i Killzone (210zł) to mamy konsolkę za 1560zł. Niezły deal! Spokojnie Panowie i tak 95% będzie kupione przez handlarzy jeszcze przed otwarciem media a po 1-2 sztukę rzucą dla ludu, niech się ludzie dobijają. Jak ja w 2007 stałem w grudniu od 3:30 w nocy przed carrefourem z kumplem to już wcześniej był tam handlarz, który pozwolił nam kupić po jednej sztuce dla siebie a on kupił całą resztę, powiedział, że jego znajomi z giełdy obstawili wszystkie carrefury na śląsku i o 7:01 nigdzie już nie będzie dostępna. Dodam, że w grudniu 2007 roku kupiłem X360 + Lost Planet za 469zł w carrefurze, jestem za(pipi)isty xD.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Zobaczcie na aukcje ps4 z Usa. http://m.ebay.de/itm/221318379209?nav=SEARCH&sbk=1 Przy tej obecnej cenie 1240e, cena z Alledrogo wydaje sie smieszna a ludzie wciaz licytuja... Czy to frajerstwo? Mysle ze gruby portfel...
Opublikowano 19 listopada 201311 l No i gitara, 29 jadę do MM w łodzi ciekawe ile osob teraz zrezygnuje z preorderow na rzecz tego deal'a , do tego jeszcze bf4, rok ps+ a potem długo nic, wyjdzie około 2478 zł
Opublikowano 19 listopada 201311 l Dzis bylem w Media w Lubline i Fifa 14 na PS4 jest juz dostepna do kupienia cena tylko 239zł.... Obok Fifa 14 na PS3 za 179 albo 189zł(nie jestem pewny) A pytałeś może o dostępność tych PS czwórek z KZ i AC ? Nie pytalem, nie kupuje PSki w Polsce
Opublikowano 19 listopada 201311 l Byłem przed chwilą w RTV Euro AGD. Trafiłem na bardzo miłego gościa i powiedział mi tak : - Wszystkie preordery do 4 września dostaną ( jestem tym szczęśliwcem bo zamówiłem w sierpniu ) -Na moją miejscowość nie jest ona duża ( Inowrocław pod Toruniem) mają dostać na stan ok 12-15 konsol z tego 10 ma być na preordery,więc z 2,3 konsole będą wystawione - On myśli,że SONY nie chce wysłać wszystkich konsol dlatego,że właśnie na to czekają aż ludzie zacznąmówić OCH ACH JAKIE TO PS4 JEST DOBRE i wtedy ludzie na prawde będą się o nie zabijać Powiedział mi również,że w największych miastach dostaną o wiele więcej konsol bo tam będzie wielkie BUM i zastanawia się jak to będzie wyglądać w moim mieście. Kazał mi przyjść nie muszę rano obojętnie ale 29 LISTOPADA i NAPEWNO konsola będzie na mnie czekać powiedział również, że napewno będzie dostęp do gier w premierę i podobno dostali 9 zamówień na gry 2 na FIFE ,4 na Kilzone 2 na DRIVECLUB ( to na później już ) i 1 na KNACKA ( ale nie wie czy dostaną to na premierę ) POZOSTAŁO MI WIĘC CZEKAĆ W SUMIE 9 dni i będzie się DZIAŁO !!!
Opublikowano 19 listopada 201311 l Pewno znajomi pracowników MM i handlarze już się ustawiają w kolejce i po cichu zaklepują sobie te egzemplarze jeszcze zanim trafią na półkę. Nie liczyłbym na to że będą normalnie dostępne w dużej ilości.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Ta gazetka obowiązuje tylko w Łodzi? To aż 4h pociągiem ode mnie;)
Opublikowano 19 listopada 201311 l Ludzie, którzy zrezygnują z preorderów na rzecz gazetkowej oferty się sfrajerzą Tak jak to bywa z gazetkami. Dostępne jest po 3 sztuki, a chętnych 50. Tym bardziej że jest szansa że wezmą je sobie sami pracownicy, albo ludzie z preorderami od MM. Ja bym z chęcią przygarnął bezpiecznego preorderka, żeby mieć nerwówę z głowy. Edytowane 19 listopada 201311 l przez Drantzell
Opublikowano 19 listopada 201311 l Ludzie, którzy zrezygnują z preorderów na rzecz gazetkowej oferty się sfrajerzą Tak jak to bywa z gazetkami. Dostępne jest po 3 sztuki, a chętnych 50. Tym bardziej że jest szansa że wezmą je sobie sami pracownicy, albo ludzie z preorderami od MM. Ja bym z chęcią przygarnął bezpiecznego preorderka, żeby mieć nerwówę z głowy. Ja tak samo, wolę bezpiecznego pre-ordera i z głowy niż się denerwować. Jak ktoś chce anulować pre-order w pobliżu Gliwic z gwarancją dostępności (przed 3.09.13) to możemy się dogadać
Opublikowano 19 listopada 201311 l Jak chcecie sobie porozmawiać o telewizorach to już jest taki temat na forum: http://www.psxextreme.info/topic/81921-noob-kupuje-telewizor-bądź-monitor-pod-ps4xone Ja rozumiem szajbę i że ten temat jest bardzo luźny z powodu właśnie tego dopisku "szajba" ale trzymajmy się pewnych granic... Temat jest o premierze PS4 a nie jaki najlepiej TV kupić do konsoli... A uzasadnienia "bo tutaj więcej osób zagląda" nie usprawiedliwiają tego aby niepotrzebny bałagan robić...