January 24, 201511 yr Ależ to był dobry odcinek! Akcje rodem z Johna Rambo i nonstop emocje. 2 najbardziej goty akcje: a potem Nokurwa Jakby ktoś miał wątpliwości czy oglądać, niech klika w drugi spoiler bo w sumie fabuły nie zdradza żadnej, tylko malutki wątek.
January 24, 201511 yr Wlasnie skonczylem ogladac i chcialem pierwszy skomentowac akcje nr 1. Jakiez to bylo goty O.O
January 25, 201511 yr Nie ma drugiego takiego serialu, ten sezon juz na glowie bije poprzedni. Szkoda mi tylko Pocahontas, bo imo dopiero teraz zaczela sie rozwijac a tu koniec
January 25, 201511 yr Co tu się wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie W innych serialach to byłby finał sezonu a w Banshee to dopiero trzeci odcinek. Z miejsca stał się moim ulubionym odcinkiem w serialu. Dostaliśmy też mały hint odnośnie przeszłości Hooda po wymianie zdań z agentem FBI odnośnie PSYOPS. Edited January 25, 201511 yr by Kymel
January 25, 201511 yr Co do spoilera to akurat te sceny już były rok temu w Banshee Origins Polecam obejrzeć bo można się sporo dowiedzieć o przeszłości wszystkich główniejszych postaci a trwają tak średnio około 3 minut każdy.
January 25, 201511 yr To co się dzieje w najnowszym odcinku przechodzi ludzkie pojęcie :o EDIT - widzę, że nie tylko ja tak to w słowa ubrałem Edited January 25, 201511 yr by Humulus
January 31, 201511 yr Oglądając serial człowiek się dziwi, czemu ma on tak śmiesznie małą oglądalność
January 31, 201511 yr Chyba nie jest tak zle jak na platna kablowke i serial o takiej tematyce http://en.wikipedia.org/wiki/Banshee_%28TV_series%29#Ratings
February 1, 201511 yr Czy po tym sezonie będziemy mogli oceniać inne seriale akcji w skali od 0 do Banshee? Już myślałem, że zwolnią tempo a tu niespodzianka Edited February 1, 201511 yr by Kymel
February 1, 201511 yr Nie wiem, może, ale średnie 500k wydaje się małą liczbą. Najważniejsze, żeby nie skasowali zanim się skończy
February 1, 201511 yr To nie jest ogolnodostepna stacja, wiec widownia mniejsza. Nie wiem jak z tym sezonem, ale z poprzednich byli zadowoleni. Edited February 1, 201511 yr by Guernica
February 1, 201511 yr Author reżyseria scen akcji w tym serialu to jest ku.rwa nr 1 w telewizji obecnie, ten pojedynek okularnika z nolą .
February 1, 201511 yr No ta scena rozwaliła po całości. Chyba jeszcze czegoś takiego nie widziałem w tv, a dynamika to się wylewała z ekranu. Wczorajsza walka Hooda z Proctorem też miód.
February 2, 201511 yr Najlepiej i tak z Albinosem sie rozprawil, albo z tym gangiem motocyklistow na pelnej (pipi)ie Edited February 2, 201511 yr by Guernica
February 3, 201511 yr Przeczuwam, że w trakcie ataku na posterunek Siobhan zostanie brawurowo uratowana przez naszego bohatera (lub zginie) i ze łzami w oczach poprosi o pozostanie na etacie szeryfa. No chyba, że wojskowy przyjdzie nagle z odsieczą. Ale to jest Banshee, tu się wszystko może zdarzyć
February 3, 201511 yr Author nie zapominajmy, że na posterunku przebywa obecnie naziol i na pewno się wykaże zyskując tym samym zaufanie hooda. w każdym razie szykuje się niezły sajgon, a to dopiero piąty odcinek o_O.
February 3, 201511 yr nie zapominajmy, że na posterunku przebywa obecnie naziol i na pewno się wykaże zyskując tym samym zaufanie hooda. w każdym razie szykuje się niezły sajgon, a to dopiero piąty odcinek o_O. No tak, plus Proctor (poobijany, ale zawsze) and lot of guns. Nie mogę sie doczekać!
February 7, 201511 yr Kazdy odcinek w tym sezonie za finał moze robic, nie wiem co oni wymysla na koniec.
February 7, 201511 yr No już bez przesady bo sra,cie się jakby co najmniej drugie the wire emitowano. Ot trochę krwi, cycków i bluzgów, można obejrzeć do paczki czipsów. It's ok 7/10 Edited February 7, 201511 yr by Tommo
February 7, 201511 yr Author no przecież nikt z tego serialu mesjasza nie robi. "wartość artystyczna" znikoma, ale w kategorii rozrywka/akcja towar pierwszego sortu.